Šta je novo?

PES 2011

Pojavio se dodatak sa poslednjim transferima, dodatim timovima za LS-a itd medjutim meni uvek prijavi gresku na 100% odnosno kad krene da instalira to sto je skinuo i prijavi mi "download broken"
Radi li nekom ili je do moje verzije PES-a.

Kod mene je sve prošlo bez problema. Naravno krakovana igra.

Inače imam jedno pitanje za sve koji su skinuli taj novi dodatak.
Igrači mi sada imaju nenormalno dobre ocene, tipa Ibra, Mesi, Ronaldo, po 98 svi, kao i neki drugi iz tih jačih klubova. Pa sada se nešto ne sećam kakve su im bile pre toga, da li su i tada bile ovako dobre?

Imas patch koji to sve ispravlja vec duze vreme...

Evo ti OVDE pa ti izaberi sta se tebi najvise dopada.

Hvala lepo, ali ja ovde ne mogu da se snadjem. Moze li neko da mi da direktan link samo za taj osnovni optionfile koji ispravlja imena, hvala?

Poslednja izmena:
I taj patch je nekompletan, ali nema boljeg trenutno. Konami je još jednom dokazao da je *****ska firma, pa nije ostavio barem stotinak slotova za kreiranje timova.

Ja samo da se izvinim Okiju, jer sam ga napao kada je rekao da je PES 2011 dobar, a ja sam tvrdio suprotno! Elem kao sto pomenuh sve se promenilo kada sam presao sa tastature na gamepad. :D

;)

Uzhivaj.

Ja sam sinoc sa Diabolique-om igrao kod njega gajbi na projektoru [ ogroman zid].Brat bratu od deset tekmi samo jednu sam ga pobedio sa 3:2 ali koliko smo se samo smejali pa to je strashno. Znachi mislio sam da cu da umrem od smeha koliko stativa, prechki, fake faulova, napetosti.. pa nece da promeni igracha.. pa obigrava oko lopte ahhahahaha

pakao smo proshli..

1. change Settings for Camera Type "Normal Close"
2. change Settings for Camera Type "Normal Medium"
3. change Settings for Camera Type "Normal Long"
4. change Settings for Camera Type "Wide"
5. change Settings for Camera Type "Broadcasting 1"
6. change Settings for Camera Type "Broadcasting 2" ( only Height )
7. change Settings for Camera Type "Vertical Wide"
8. change Settings for Camera Type "player"
9. import PES 2010 Cameras
10. set Camera Angle
11. restore original Camera Settings
12. restore PES 2011 Cameras
13. load and save Camera Settings from INI File

how to use:
1. choose the 1.0 PES 2011 EXE or non DVD / cracked EXE
2. open PES 2010 EXE File
3. select the Type of Camera
4. change the settings
5. press the accept button
6. save the EXE File
7. have fun

thanks to:
Master Master w!Ld@, 222, Ariel, Master goldorakiller, ninuzzu, moddingway Team, PSO Edit Team

Šta je tu konkretno dobro u rotiranju kamere prilikom prilaska kaznenom majke ti? :)

Igra li ko sa Juveom? Koja vam je 1. postava, formacija? Kako napredujete u LE, Serii A, Kupu...?

Šta je tu konkretno dobro u rotiranju kamere prilikom prilaska kaznenom majke ti? :)

Rekao sam da se meni svidja. Izgleda dinamičnije. Meni je skroz OK, mada mi je i ona stara bila OK.
Jeste mi u početku smetalo dok se nisam navikao, ali sada :banana:

U svakom slučaju, kome se ne svidja ima izbor. Hektor je lepo dao i link i objašnjenje. Zaista nemam nameru da se prepucavam niti sa tobom niti sa bilo kim oko toga šta se meni svidja. Za prepucavanje postoji druga tema.:wave:

Ljudi, jel su i vama veci igraci nego u demo verziji?
To mi se nikako ne dopada! Bolje je bilo onako kad su sitniji... kao demo.

Meni samo jedno nije jasno, kako je moguce da PES 2011 online tako lose radi, cak i sa nasim ljudima, znaci nonstop ima taj lag sto se manifestuje usporavanjem, nekad veci nekad manji... poceo sam da sumnjam u svoju konekciju, mislio sam da zeza iako speedtest i ping test pokazuju da je sve ok i onda sam uzeo da probam PES 2010 sa drugarom koji je iz Banja Luke i igra je bila lag free, ni da stucne ko da igram oflajn tako da mi sad nista nije jasno, ako su rekli da je online bolji nego kod PES 2010 kako je onda u stvari gori, stvarno su retardi :wall:

Iz nekog razloga ih apsolutno zabole za Online.. retardi je stvarno najbolja rec. Da ne pominjem ostale nejasnoce, gde su treci kompleti dresova, barem za licencirane timove, ej? Pa i ovo malo licenci im treba oduzeti majkemi.. Zasto reklame na oficijalnim stadionima nisu animirane? Pitaj boga sta se desava u toj zgradi..

Ma nisu ocekivali ovakvu prodaju, nisu se nadali da ce toliko ljudi uzeti original i sad serveri preoptereceni :p

@Bishop, gde da pogledam za kameru? Nisam nasao u settings
koja je tebi?

mozda je zbog kreka kojisam skinuo sa torrenta. mada ne znam da li moze to :d

Kada nakupim barem jedno 5 minuta dokaza zbog cega me sve vise i vise ova igra razocarava, mozda necete verovati ocima....
Na "srecu" replay i kamere su odlichno pokriveni za svu kradju kompa kada se igra protiv njega... Fake foul, ruka, "ofsajdi" .. sve je zabelezhno!!!

cccc koliko sam se smorio... definitivno MORAJU da isprave bagove. Nikada ne bih kupio igru da ovoliko vara i krade [ znam da nije ni prva ni poslednja ali bash mi puca shav na gacjama za sve anti pirate i te lozhane koji podrzhavaju ovakve prevare]..

potpuni twist sam dozhiveo.. od WOW otpala mi vilica efekta do mnogo razocharenja....
nadavao sam se bruka golova ali sam isto tako "gubio" u poslednjim minutama tekme kako, sam bog zna...
poslednja nada tj shansa ovoj igri je upravo ono o cemu maremas pricha a to je on line feel..ako i to bude ukenjano kao sto vidim da jeste, ovo ce biti vece razocarenje nego Test Drive Unlimited 2...

Poslednja izmena:
Kakve veze ima ruka kad ista nije ni isprogramirana da se sudi?

A veruj mi, ne želiš da se u igri svira ruka, barem još uvek taj sistem ne funkcioniše kako treba. U ovoj drugoj igri na konzoli su konačno ubacili tu opciju u offline mečevima ako želiš i svaka treća napucana lopta u kaznenom se svira kao penal. Na svu sreću ostavili su opciju off/on/on (except penalties), kao da su znali da će biti gluposti :d

Čak sam se sa drugarom i zezao, imam slobodnjak i svaki put napucam živi zid kad je u kaznenom i eto penala :d

Uostalom, čemu igra protiv CPUa uopšte?

Stvarno batalite utiske protiv CPU-a, ne da nije merodavno nego je smesno. Kako povecavas nivo tezine tako sudija sve vise krade, tako je vec godinama u nazad i zaista nema nekog smisla igrati.

Jel moze neko da mi kaze kako se menja kamera? i koja je po defu?

Pa igra protiv cpu-a je pre svega u mom sluchaju takva da izgradim sto bolji skill pre nego sto padnu okrshaji sa live igrachima sa kojima se nazhalost kao sto rekoh ne srecem cesto zbog obaveza.

Ja ne povecavam nivoe tezine vec uvek igram na top player jer je "najtezhe" da bih mogao uopste da koliko toliko izadjem u susret ljudima sa kojima igram. To je rezultiralo odlichnim partijama pre neko vece kod drugara kada je pljushtalo od shansi i golova. Da nisam nikada odigrao protiv cpu-a kapiram da bih bio napunjen kao boranija sa 10:0 u svakoj tekmi. To nije interesantno :d

Moguce da sam ja pojam next-gen shvatio previshe ozbiljno...Ne bih da povlachim paralele ali zashto se u NBA2k serijalu koliko sam upucjen uvek svira noga? Jel zbog toga shto je to 1:1 based igra? Ok mozhda je ruka previshe ekstremni primer ali kako se objashnjava osecaj cpu-a da cu da uklizam i on pre toga padne i svira mu se faul? U stvari nebitno je da li je cpu to se desilo i sa ortakom dok u velikom broju situacija kada je ochigledan faul - svira se "prednost" ..

blah...

Poslednja izmena:
Rotira se kamera kad se priblizavas golu, blago se "zakrivljuje", zato nekad nemas osecaj gde je tacno lopta.

Na wide kameri?
Boze svasta, ja to uopste ne primecujem :wall::d

Pa rotira se blago kao da se nalazi na centru pa se okreće, a ne kao da je na šini duž terena.

Jel moze neko da mi kaze kako se menja kamera? i koja je po defu?

Kad počneš utakmicu, stisni pauzu, pa u tom meni-u imaš camera settings. Ako imaš Wide monitor podesi i wide kameru. Meni tako stoji i skroz mi je OK: :wave:

Upravo sam konacno instalirao finalnu verziju igre, do sada sam igrao samo demo, moji utisci su STA JE BRE OVO KOG VRAGA!!!

Pa ne znam da li kod mene nesto zestoko ne valja ali ovo nema dodirnih tacaka sa demo-om, ovo je tesko smece. Ovo je kao fliper, matrix, mortal combat u jednoj igri. Svaki igrac ima mini top umesto noge... Jos uvek ostavljam kao mogucnost da kod mene nesto nije uredu jer je sve prosto prebrzo, mozda mi se nesto poremetilo jer mi je neverovatno da je ovo jedno duplo brze od demo-a. Proverio sam brzina igre je na 0.

Ni najmanje mi se ne svija, ima da nastavim da igram demo ako nesto ne sredim sa patchevima i sl.

@Bishop, nasao sam, ali hvala ti svejedno :)
Nego, na wide sam i namestio i ok je, sad vidim da je i tebi tako.
Prvo mi je bilo nesto normal long ili kako bese...

Vrh Dno