Šta je novo?

Company of Heroes Online

Skines mali installer, i onda on povlako dovlaci igru preko torrent konekcije. Moze se resumeovati download.

Pokusao sam da je instaliram ali vidim da zahteva 13GB. Tako da ce sacekati nov hardisk. Nego interesuje je me kako ide sama instalacija. Jel postoji nastavljanje instalacije ako pukne veza? Posto predpostavljam da tokom instalacije skida igru sa neta a posto pise da zahteva 13GB to je itekako mnogo ako mi pukne net (sto se desava)?

To sto on skida je kod mene bilo 6,6GB

Ali zato stvarno vredi svaki megabajt igre :)

@all

Hvala narode za info. Prvo cu da odigram CoH 1 i dodatke pa onda nov hard i verovatno CoH online.

nesto u ovoj igri nije normalno.krenuo sam kampanju i nisam izvalio da negde ima save i load misije? pre par trenutaka puko mi je net i prekinuta je misija i sad je moram igrati od pocetka.

nesto u ovoj igri nije normalno.krenuo sam kampanju i nisam izvalio da negde ima save i load misije? pre par trenutaka puko mi je net i prekinuta je misija i sad je moram igrati od pocetka.

Da, nema save misija , nije mi jasno sto to nisu ostavili iz offilne verzije igre da lokalno sacuvava igru.
Verovatno hoce da omoguce cuvanje save-ova na njihovim serverima, ali to u nekim sledecim verzijama.

ljudi jel igrate ovu igru? sta ste se ucutali? meni je extra samo me muci sto net pukne u pola misije a nema mogucnost save-a pa sam se smorio :(

Proday83 od sutra! Btw jel moze igra da se kopira samo sa harda (ako formatiram ili nosim komsiji koji takodje hoce da igra) ili mora svaki put da se skida preko ovog njihovog instalera?!

Piči li iko ovo ili su svi samo probali i smorili se? :)
Ja sve aktivnije igram COHO. Povežem se sa ortacima preko team speak programa zarad lakše komunikacije i onda rokamo. Dopada mi se u igri to što nema mešanja timova, već se isključivo bore amerikanci protiv nemaca.

Dodajte me, pa da pikamo.

Zanimanje: Nacista
Ime komadanta: Djundja
Trenutni nivo: 23

Ja igram skoro redovno, u zadnje vreme nesto nisam aktivan. Igram kao Axis, sada sam 32. level, nick mi je isti kao na benchu

igramo igramo ...stvarno treba ovaj thread da zazivi.Evo ja cu prvom prilikom da iznesem moje misljenje o igri,ima malih nedostataka ali je skoro pa savrsena...Mnogo je zarazna!

I dalje me interesuje moze li da se kopira igra kod nekog?!

Moze da se kopira :).

Uzmes od nekoga kompletan folder, iskopiras ga na dva mjesta kod sebe, a zatim install iz jednog (lokaciju installa navedes upravo tu). Kada instalira, pretabas taj folder sa ovim drugim ne dirnutim, i onda ga pustis da downloaduje (ali ce ovaj put downloadovati iz lokala, tj kao, skinuce svih 5-6gb za 10 minuta, zavisno koliko je brz hdd).

Uglavnom ovako nekako, ni meni nije uspjelo iz prve, pa probaj vise fazona...

Poz

ps. ja bas nemam vremena u poslednje vrijeme, ali dodam vas cim sledeci put udjem u igru...

Poslednja izmena:
E stvarno bi bilo lepo da se i okupimo vise ekipa sa bencha, moze i nas 8 da pegla bre!!!

Zeznuh za nick, nisam znao da treba po komandiru da se ubacuje u Fr;

Nick: Kikiriki ;)

NIck: psycho063
Allied INF commander level 32 :)

ne razumem da su ljudi nezainteresovani za ovu odlicnu igru :(

Jel ti treba veci razlog od Starcraft 2 ? :smoke:
Nemoguce je igrati obe igre, bar meni tako deluje, jer SC2 iako je old school mnogo je bre dobar, zaraza nevidjena.

Ja jedva čekam da izađe iz bete, dovoljno dobro poznajem CoH da bih sada nešto igrao betu i da mi resetuju nalog na kraju bete.
Jel se zna kad izlazi iz bete, tražio sam na netu ali nisam našao?

Ja jedva čekam da izađe iz bete, dovoljno dobro poznajem CoH da bih sada nešto igrao betu i da mi resetuju nalog na kraju bete.
Jel se zna kad izlazi iz bete, tražio sam na netu ali nisam našao?

Nece resetovati nalog, to su uradili sa closed beta, sad je igra open beta i mature skoro, tako da mozes komotno da je skines, izgleda ko final i prosto je super...

Relic-ovi RTS-ovi su uvek više inovirali žanr, samo nikada nisu dobili popularnost i prodaju koju zaslužuju. Kao i u slučaju Monolith/Valve što se FPS-ova tiče.

Poslednja izmena:
Nece resetovati nalog, to su uradili sa closed beta, sad je igra open beta i mature skoro, tako da mozes komotno da je skines, izgleda ko final i prosto je super...

Ma imam instaliranu igru, igrao sam malo sviđa mi se postepeno razvijanje hero jedinica ali nisma hteo da igram ako će da resetuju nalog, mislio sma da je to kao standardna procedura kod svih online igara ali super, nastaviću da igram :) Kad god uhvatim vremena od WoT-a :D

Ma imam instaliranu igru, igrao sam malo sviđa mi se postepeno razvijanje hero jedinica ali nisma hteo da igram ako će da resetuju nalog, mislio sma da je to kao standardna procedura kod svih online igara ali super, nastaviću da igram :) Kad god uhvatim vremena od WoT-a :D

Nece vise biti brisanja baze podataka. Otvorili su COHO store u kojem mogu da se kupe COHO cash poeni kojima se moze placati sve kao i do sada sa SUPPLIES sto je po meni stvarno korektno s njihove strane - nema nikakve prednosti onaj ko placa.

Znaci nikakvi gold nalozi i kojekakve gluposti ko u WOT.

Pa OK i u WoT-u je korektno za gold samo dobijaš brže napredovanje i premium tenkove koji su neupotrebjivi :)

Sad sam ja tutuban jer igram WoT gde će nalog da mi resetuju a ne igram COHO gde neće :d

Pa OK i u WoT-u je korektno za gold samo dobijaš brže napredovanje i premium tenkove koji su neupotrebjivi :)

Sad sam ja tutuban jer igram WoT gde će nalog da mi resetuju a ne igram COHO gde neće :d

Nije da nisi :d

Ajd sad meni neko da kaze kako da vas dodam, kad nema opcije za kucanje odredjenog frienda (invite) vec samo ako ste negdje u chat sobi, onda moze invite ?

pa bas tako, i nikako drugacije, kazi svima da udju u istu sobu...

igrao sam malo ovih dana

nick Vukodav Airborne komander

malo mi je čudno, neke partije lagano dobijem druge tesno a neke me operu kao nuba najvećeg :d

Trenutno sam lvl12 i na primer igram sa nekim likom koji je lvl40 i u početku vidim da ga dobijam sabijem ga ali kad nakupi on dovoljno exp-a da aktivira "magije" obično me rasturi...

Naravno dugo nisam igrao COH pa moram malo i da uđem u štos opet :)

Ja poceo da igram pa da bacim neke utiske.
Mislim da ce se HON veterani smoriti, herojske jedinice nista spec,nisu ubacili nista novo.
Balans je vise manje ok ali nisam jos sve video, odigrao desetak partija i sve pokido :) iako su lvl20-30 veci od mene. Nisam mogao da verujem da likovi lvl30+ tako glupo igraju.Mogli su da ubace makar po 2 nove jedinice (1ljudska 1mehanicka) na obe strane, dodaju jos jednu doktrinu, ako vec ne mogu da ubace ruse kao frakciju, ali ih mnogo mrzi.
Nick: OtoSkorzeny naravno naZI :)

Nazad
Vrh Dno