Pokusao sam da je instaliram ali vidim da zahteva 13GB. Tako da ce sacekati nov hardisk. Nego interesuje je me kako ide sama instalacija. Jel postoji nastavljanje instalacije ako pukne veza? Posto predpostavljam da tokom instalacije skida igru sa neta a posto pise da zahteva 13GB to je itekako mnogo ako mi pukne net (sto se desava)?
nesto u ovoj igri nije normalno.krenuo sam kampanju i nisam izvalio da negde ima save i load misije? pre par trenutaka puko mi je net i prekinuta je misija i sad je moram igrati od pocetka.
ne razumem da su ljudi nezainteresovani za ovu odlicnu igru![]()
Ja jedva čekam da izađe iz bete, dovoljno dobro poznajem CoH da bih sada nešto igrao betu i da mi resetuju nalog na kraju bete.
Jel se zna kad izlazi iz bete, tražio sam na netu ali nisam našao?
ne razumem da su ljudi nezainteresovani za ovu odlicnu igru![]()
Nece resetovati nalog, to su uradili sa closed beta, sad je igra open beta i mature skoro, tako da mozes komotno da je skines, izgleda ko final i prosto je super...
Ma imam instaliranu igru, igrao sam malo sviđa mi se postepeno razvijanje hero jedinica ali nisma hteo da igram ako će da resetuju nalog, mislio sma da je to kao standardna procedura kod svih online igara ali super, nastaviću da igramKad god uhvatim vremena od WoT-a
![]()
Pa OK i u WoT-u je korektno za gold samo dobijaš brže napredovanje i premium tenkove koji su neupotrebjivi
Sad sam ja tutuban jer igram WoT gde će nalog da mi resetuju a ne igram COHO gde neće :d
Zeznuh za nick, nisam znao da treba po komandiru da se ubacuje u Fr;
Nick: Kikiriki![]()
Ajd sad meni neko da kaze kako da vas dodam, kad nema opcije za kucanje odredjenog frienda (invite) vec samo ako ste negdje u chat sobi, onda moze invite ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari