Šta je novo?

Gran Turismo 5

Ok, sve je to delimicno tacno, mislim sve to stoji, ali osnovna stvar sto imaju odresene ruke je da bi imali zaokruzen proizvod, pogotovo zato sto je sony ekskluziva. Vecina ostalih development timova razvija i engine i sve ostale sitnice u mnogo brzem vremenskom roku, sto ovde nije slucaj. Ovde PD non stop menja build engine-a jer godine prolaze, a oni non stop kasne sa nekom vrstom tehnickih novotarija, 3D na primer.

Jel' to ima neka voznja koja bolje izgleda od ovoga sto je u najavi? ... ne bi ja rekao da oni kaskaju niti da su spori. Imaju zacrtano sta hoce da postignu i dok to ne urade nece izdati igru. Prosto ko pasulj.

Nije samo sto fenomenalno izgleda, vec sto je u igru ubacena nenormalna kolicina materijala. Ja se ne secam kada je neka igra imala OVOLIKO stvari u sebi. Bukvalno u igri ima vise stvari nego u vecini MMO-ova. Daleko, daleko od bilo koje druge trkacke igre.

Ne kazem da ima bolja igre, vec da non stop kaskaju jer hoce zaokruzen proizvod, na primer 2010. je 3D godina, dakle odlazi igru dok i to ne ubacimo. :) Na to sam mislio. Da je samo puko modeliranje automobila, staza i dizajn engine-a igra bi izasla odavno...

3.50 razlog odlaganja golda. Veliko hvala hakerima!

Maximus @ blu-ray.com je napisao(la):
Like I said it is manufacturing issues. I had it confirmed today.

The problem arose when SCE mandated SDK 350 on all games releasing after after October, GT5 was about to go gold running on SDK 341, but it has been delayed by around a week so that they can update to SDK 350. This has caused a big headache for the manufacturing side, given how big this game is missing the gold date by even a week can cause a months worth of delay as slots are already taken up at this time of year for Blu-ray movies and such. So Sony had to find a 3 week slot big enough to make 7m+ copies of this and get them shipped out.

If you want to blame anyone, I would direct it at the pirates and hackers, SCE never had any real SDK restrictions before firmware 3.41 was compromised.

http://forum.blu-ray.com/blu-ray-ga...0-gran-turismo-5-delayed-108.html#post3872491

Buhu, jadni hakeri nam dali besplatne igrice a odlozili GT5 za par nedelja. Ko bi rekao pre 5 godina da ce ljudi da se bune :D

Šta će pre da izadje GT5 ili Duke Nukem Forever? :d

... isto sam pomislio pre par strana.. :d

...U stvari ne znam ni zasto se raspravljam, kao sto rekoh poceo sam da gubim interesovanje... Da mi je neko reko da cu pre da igram Duke Nukem Forever nego GT5 .... :p

Hahahah :D

2DxCnYz0gX3mpV6zt9NO0C.gif

lol :D

Generalno, i bolje je da zakasni par nedelja a ne da se pojavi najava slicna ovoj, pa joste da bude moguce ga igrati online.....

PS3 Dead Rising 2 Trainer/Patcher v1.5 Released

You’re going to see more of this, not individual game trainers/patchers, well probably those too, but more homebrew like CWCHEAT for PSP is what I’m talking about. CWCHEAT and similar plugins like TempAR, or even Nintendo’s Game Genie, lets you cheat pretty much any game real easy like. You can even search for and create your own cheats using said homebrew. Anyway… Before all that, comes this: RiPPERD’s PS3 Dead Rising 2 Trainer/Patcher. It’s a Windows app that’ll patch Dead Rising 2′s “datafile.big” so you can cheat in a number of ways;....

Pa nije iskljucheno s obzirom da su ga odlagali 12, ili beshe 13 puta :d:d

Pa ako računamo da su stalno odlagali nezvanični datum izlaska. Sigudno dođe 12-13 puta...

Nezvanichni datum izlaska je upravo to shto kaze ime, nema veze sa PD ili Sonyjem, vec su to sve nechije nade, a pogotovo shto je oficijelna igra interneta "Gluvi telefoni" aka "Deaf phones" :d

Po kojoj ti to logici krivis hakere, a ne Sony ovde :) ?

LOL. Po onoj logici koja nalaze da je Sonyev potez vezan za GT5 REAKCIJA na akcije hakera. Da li mislis da bi zahtevali 3.50 SDK u igri da XMB nije razbijen, kada nikada u istoriji PS-a 3 ne mozes naci slican zahtev?

LOL. Po onoj logici koja nalaze da je Sonyev potez vezan za GT5 REAKCIJA na akcije hakera. Da li mislis da bi zahtevali 3.50 SDK u igri da XMB nije razbijen, kada nikada u istoriji PS-a 3 ne mozes naci slican zahtev?

Ne secam se da je ikada igra kasnila na bilo kojoj konzoli zbog toga sto je konzola razbijena.

Verovatno zato sto nije bilo mogucnosti da se kroz igru zakrpi exploit. ;)

Aha, a kada Yamauchi kaze da je igra odlozena "to finalize some of the game's more complicated systems" on misli na 3.50 :D ?

Ono gde fanboyovi grese kod Kazunorijevih izjava je sto treba da razlikuju kada prica konkretno o igri (bice kisa, dmg.. bla bla) i kada prica o stvarima sa kojima nema veze i koje ne zavise od njega, ali fanboysi te stvari razumeju posto sve sto izadje iz Kazovih usta je cisto zlato :p :p

Aha, a kada Yamauchi kaze da je igra odlozena "to finalize some of the game's more complicated systems" on misli na 3.50 :D ?

Pa ne, reklamirace jos psjailbreak i dati spisak sajtova gde ima da se kupi, i tako objasniti zasto kasni igra :d

Pr objasnjenje je moralo da bude bez pominjanja piraterije i sto jednostavnije, tako da sto manji broj ljudi shvati o cemu se zapravo radi.

Dabogda se svakom useru na globalnom nivou koji proba da startuje GT5 piratskim putem sprzi konzola sa sve periferijama.

Poslednja izmena:
Koje periferije kad su ti sa piratskim kopijama skrtice da kupe igru a kamo li periferiju za neku igru :p

Evo ja imam i pirateriju i gomilu periferija:)

Nesto cisto sumnjam da ces piratizovati gt5... :p

Vrh Dno