Možda PD hoce da isključi mogućnost da se non wrc automobili voze na wrc stazi, kao recimo onaj Mclaren F1. Meni je onaj klip sa Mclarenom bas nasmejao. Možda je to razlog odlaganja.
Posted via Mobile Device
e jeste fanatici ... da mi je znati sta vam toliko zavisi od toga kad ce igra izaci? Jel' imate soni? Imate i volan? ... sta je sad problem?
e jeste fanatici ... da mi je znati sta vam toliko zavisi od toga kad ce igra izaci? Jel' imate soni? Imate i volan? ... sta je sad problem?
... i onda ih ti uporedis tvrdeci kako je zvuk 20x bolji nego u , sta znam, rFactoru, ili NFS![]()
A za odlaganje, ajde da se "ljutimo" da su rekli Mart 2011. ali ako smo do sada chekali, izdrzacemo josh mesec dana. Mada, nemamo nikakvo pravo da zahtevamo od njih nishta, ima drugih igara, imamo izbora, a valjda mozemo da shvatimo da ako hocemo najbolje, ne mozemo da ocekujemo iste uslove kao za druge igre.
Skroz verovatno da ima neke veze sa Stigom i Top Gear-om.. a i ona saradnja Forze i Top Gear-a je sumnjivaMozda je MS iskesirao da samo Forza ima TG :d
ahahahahahha kako zvuci ovo... jad i tuga i ocaj!
[YOUTUBE]8ozM0QTK1Vc[/YOUTUBE]
:laugh:
LOL, okrivite M$ za kašnjenje :d
Koja glupost je ovo sa McLaren-om na reli stazi??? :wall:
Valjda je logično da odvoje automobile koji mogu na reli i one koji se voze po stazi?
Igra kao sto je GT se ne pravi po kalendaru vec se pravi dok ne bude zavrsena.Pa nije Sony cipiripi kompanija, valjda postoje neki ugovori, zadati rokovi. Nije valjda da funkcionise tako sto ovaj kazunori ( kazonuri ili kako vec) dodje u scee i kaze : "hocu da pravim gt5", a ovi mu kazu : "ok, ali potrudi se da bude gotov pre izlaska ps4", popiju po flasicu koka kole, rukuju se i dil je sklopljen. Ovaj mitrovic je onda tata- mata za kazunorija, on kaze pink slovenija x.9.2010. I pink sl bude x.9.2010.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari