Šta je novo?

Star Wars: Force Unleashed II

Bob Marli

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
22.09.2009
Poena
349
Publisher - Activision
Developer - LucasArts
Genre - Action Adventure
Expected Release Date - 25 September 2010

Slike iz igre:
http://www.nowgamer.com/news/3210/exclusive-new-force-unleashed-ii-screens

Prvi preview:
http://xbox-360.nowgamer.com/previews/xbox-360/1006/star-wars-the-force-unleashed-2

[YOUTUBE]<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Xs_kkJRNbf0&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Xs_kkJRNbf0&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>[/YOUTUBE]

Moglo bi ovo biti zanimljivo, samo da gameplay bude raznovrsniji od FU1.
Odavno nije bilo dobre SW igre. :(

a sta je to falilo grafici u prvom delu a da ovde to isto neodgovara? valjda je bitnije da urade bolji gameplay da bude raznovrsniji da urade pricu koja ce te uvuci u sve to a ne da non stop budze grafiku rad cega da bi par pacenika reklo eto vidite da moze da bude bolja grafika na konzoli od pc-a!

e na cega je spala gejmerska populacija, pa spala je na to da mi koji imamo konzole non stop kudimo pc posto nam kao nesto neodgovara onda pc igraci kukaju na los port igara sa konzola... a zaboravili smo jednu stavr igre su tu da nam sluze za razonodu i ubijanje vremena posle teskog radnog dana i za zabavu a ne za takmicenje i poredjenje (mislim na takmicenje gde je igra bolja dali na pc-u ili konzoli)!

samo citam pojedine teme i gledam kako se mnogi pametnjakovici prave jos vise pametni a ispadaju glupi neverovatno, pa porede igre i traze im mane mesto da istu sednu i da igraju i uzivaju u njoj oni pisu u kojoj mu rezoluciji radi igra, na koliko je frejma uspeo najvise da je natera da radi, pa dali mu igra radi u high detaljima ili low alo bre namesti na medium i pikaj i uzivaj a ne tu da se pravite koji je bolji i ko ima skuplji racunar i ko ce da dobije vise fps iz jedne igre...

a ti isto sto to rade to nisu gajmeri nego samo babe koje su uzele da probaju igru da bi mogli da nesto na forumu napisu i serendaju a od prelaska igre nema nista jer je istu uninstalirao brze nego sto ju je instalirao!

:wall: :crash: :mad:

Poslednja izmena:
samo citam pojedine teme i gledam kako se mnogi pametnjakovici prave jos vise pametni a ispadaju glupi neverovatno, pa porede igre i traze im mane mesto da istu sednu i da igraju i uzivaju u njoj oni pisu u kojoj mu rezoluciji radi igra, na koliko je frejma uspeo najvise da je natera da radi, pa dali mu igra radi u high detaljima ili low alo bre namesti na medium i pikaj i uzivaj a ne tu da se pravite koji je bolji i ko ima skuplji racunar i ko ce da dobije vise fps iz jedne igre...

Meni nije problem da igram igru i primecujem stvari vezane za grafiku.
A i kako isticati mane ako nisi igrao igru ;)?

Sto se tice FU2, nadam se da ce vise vuci na JK, mada, nesto i ne verujem u to.

pa eto procitaj samo post od debelog lale i bice ti sve jasno... a onda uzmi malo pa pogledaj temu metro 2033, pa onda pogledaj temu split/second (a takvih tema je sve vise i vise) i bice ti sve jasno da tu nema igranja nego poredjenja kome bolje radi igra u kojoj rezoluciji, koliko je ko dobio fps...

nekazem ima i onih koji prelaze igre pa onda komentarisu jer su igru odigrali a oni koji su samo ubacili da bi videli o cemu se radi pa da onda ovde dodju da se prave pametni to nisu igraci nego zakerala koja neznaju stace drugo nego samo jure postove...

pa eto procitaj samo post od debelog lale i bice ti sve jasno... a onda uzmi malo pa pogledaj temu metro 2033, pa onda pogledaj temu split/second (a takvih tema je sve vise i vise) i bice ti sve jasno da tu nema igranja nego poredjenja kome bolje radi igra u kojoj rezoluciji, koliko je ko dobio fps...

Debeli lala se igra na wii-u, sto znaci da ga za grafiku boli uvo.
Inace, njegov komentar mirise na sarkazam, nije valjda da to nisi osetio ;)?

Zar nije bitnije da bude grafika bolja od one iz prvog dela? :p

Pošto je kvalitet grafike u FU bila sasvim ok, nema potrebe da se tu prave radikalne izmene. Da je grafika kao kod većine Wii igara onda bi morali da porade na tome. Ali dobro Wii je spravica koja privlači na druge načine, šteta samo što je FU na Wii-ju veća glupost od konzolne/PC verzije. Ja nisam probao puno Wii igara ali SWFU za Wii sigurno ima najnepreciznije komande od onoga što sam probao (Wiimote i Nunchuk su inače jako neprecizni kontroleri ali FU to sve diže na jedan novi nivo). Da je to bio moj Wii a ne drugov, posle pola sata i Wii i Nunchuk bi leteli 20 metara u nepoznatom pravcu.

Meni je bio dobar i prvi ..... čekam sith edition da padne cean za PS3 ....

Meni je najbitnije da izbace normalan AI a ne da kako izadjem iz zone u kojoj reaguje isti ostane ukopan u mestu i nema nameru ni da me prati niti da radi bilo šta što može da me ugrozi pa makar se na 3m od njega klao sa drugim AIjem sve dok i njega ne zakačim.

Osim toga, igra je sasvim OK, samo, eto, ima gomilu tih nekih glitcheva koji uopšte nisu korigovani.

Ja, koji nisam nesto zagrizen za SW univerzum, moram im odati priznanje da znaju da naprave pravi trejler...i samim tim dignu hype oko same igre!

Force Unleashed II

ok, ako zanemarimo kre*enizam da ce vejder da ostavi dzedaja sa 2 light sabera protiv sacice vojnika koji satro treba da ga ubiju, trejler je dobar.

medjutim, mene vise zanima sama igra. ako ce da naprave zanimljivu igru poput prethodnika, onda je bolje da batale odma celu pricu, nego da ovaj trejler produze na nekih 2 sata i dobijemo dobar (animirani) film :)

edit:
a sto se tice filmova.. o kvalitetu nove trilogije stvarno ne bih trosio reci :)

Poslednja izmena:
Deluje ... dosta "fluidnije" od prvog dela . Jedva cekam da izbace jos koji gameplay video .

Inace , da postoje nominacije za trailer of the decade , veruj da bi TFU2 trailer bio medju glavnim kandidatima :D

Izgleda vrhunski :D

Taman bih mogao jos jednom da utvrdim gradivo pred izlazak 2. dela i opicim keca jos jedanput, nisam Sith edition odigrao :)

Meni licno ni u prvom delu nije apsolutno nista falilo grafici, videh da je neko imao primedbu.

Licno, kao fan ovog serijala ( mislim na Sw generalno ) ne secam se ni jedne lose igre koju je Lucas arts izdao vezanu za Sw, bila ona avantura, pucacina, strategija ili rpg, tako da se nadam jos jednom odlicnom ostvarenju ,)

Najbolji SW igra do sada mi je KOTOR 1&2. Bioware je objasnio sta je dobra prica, a i dvojka je bila ok, samo bagovita.
Imaju sad dosta odlicnih TPS igara na koje mogu da se ugledaju, malo nek igraju Uncharted 2.

Najbolji SW igra do sada mi je KOTOR 1&2. Bioware je objasnio sta je dobra prica, a i dvojka je bila ok, samo bagovita.
Imaju sad dosta odlicnih TPS igara na koje mogu da se ugledaju, malo nek igraju Uncharted 2.

Kotor je neprevazidjen i 1 i 2. Retke su igre koje sam igrao vise od jednog puta, a obe sam odigrao vise puta sa zadovoljstvom. Mass effect 2 sam pre nedelju - dve dana odigrao i odusevio sam se, slican fazon, mislim da je cak i ista ekipa radila ,)

Dobro izgleda

[YOUTUBE]Do8wYqXW0ZY[/YOUTUBE]

Probao sam demo na xbox-u. Skroz last gen mi igra deluje, mogu da je zamislim na PS2, samo da nije u HD-u...

Zasto Star Wars ne moze makar pristojnu igru da dobije vec godinama??

Ne secam se da ih je nesto puno izlazilo proteklih godina.

Od 2006. i predobrog Empire at War, izasao je Force Unleashed i ona Clone Wars igra.

Ali ništa na nivou Jedi Knight i KotOR serijala :(

Danas je izgleda dosta napraviti lozacki trejler sa Eminemovom pesmom u pozadini za dobru prodaju igre.
Moracu na silu da predjem i prvi FU, obozavam SW, kazu da je prica vrhunska u kecu.
Steta sto ovo ne radi neki ozbiljniji studio, igra bi toliko mogla biti dobra da bi brisala pod sa drugim TPS naslovima.
Sta mislite da ovo uradi Nauthy Dog ? :D

Probao sam demo na xbox-u. Skroz last gen mi igra deluje, mogu da je zamislim na PS2, samo da nije u HD-u...

Zasto Star Wars ne moze makar pristojnu igru da dobije vec godinama??

Zato sto bioware neradi vise na Star Wars :)

Radi na Old Republic koji će biti PC only i jednom rečju WoW u SW univerzumu.

Stvarno ne vidim koji bi tim danas mogao da uradi dobar Jedi Knight. Crytek mi nekako pada na pamet ali možda bi zanimljivo bilo da to odradi Respawn Entertainment (samo da dobiju odrešene ruke i promene pristup koji su imali pri izradi CoD igara). Nekako mi je logičnije da neko od EA studija to radi pošto je i sam Bioware vlasništvo EA. Iako su LA i Activision imali saradnju na prethodnim nastavcima mislim da je sada LA okrenut EA Gamesu. Odavno Lucas Arts ne izrađuje AAA igre u svojim studijima.

Petroglyph koji je radio Empire at War nema direktne veze sa EA tj. nisu u najboljim odnosima jer je Petroglyph formiran od bivših članova Westwood-a ali me ne bi čudilo kada bi ih EA preuzeo (vratio) ukoliko im propadne ovaj poslednji projekat na kome rade.

Sta mislite da ovo uradi Nauthy Dog ? :D

Oni treba prvo da naprave nešto što nije Uncharted, mnogi razvojni timovi koji su stajali iza velikih igara se nisu snašli kad su pokušali narpaviti nešto drugo...

Oni treba prvo da naprave nešto što nije Uncharted, mnogi razvojni timovi koji su stajali iza velikih igara se nisu snašli kad su pokušali narpaviti nešto drugo...

Pa radili su Crash 1,2,3 ?!:trust:

Sony_lightsaber_rumour.jpg

Ako ova slika ne laže, biće mnogo dobro :) Ovakve Star Wars igre volim još od Jedi Knight-a nekog čiji sam demo obrnuo 100 puta dok nisam nabavio igru, tako da ću Unleashed 2 sigurno igrati, a još ako bude podrška za move... :D

Vest o ovoj slici: Zamislite kombinaciju Star Wars-a i Move kontrolera

Nazad
Vrh Dno