Šta je novo?

Star Wars: Force Unleashed II

Nije duhovito već je tragično. Kajl Katarn kada se pojavio nije imao nikakve dodirne tačke sa Lukom Skajvokerom. Tada nije bilo SW wikija niti velikog broja fanova da dopisuju SW priču. Mislim da se ta igra uopšte nije odvijala u istom vremenu kada i prva tri filma. Onda je nekom geniju palo na pamet da u Akademiju napravi da su Katarn i Skajvoker drugari. Ajde to je kao simpatično ali ono što me je zgrozilo jeste glas i izgled tog Luka Skajvokera. Taj ima veze sa originalom koliko i Đorđe Miljenović.
Sa ovim se ne slazem.
Cela prica oko Kajla, Luka i Mare Dzejd je, bar sto se mene tice, odlicno zamisljena.

Fali i onaj Clone Wars što je izašao posle Force Unleashed ali nisam hteo da pominjem igre koje nisam igrao. Pošto ti očigledno jesi onda reci da li valja ili ne pošto ja stvarno ne znam.
Episode 3 je prosek, kao i FU.
Moze da se odigra, a i ne mora.

Super je to igra, obrnuo sam je ponovo proslog leta.

Inace, odigrao sam FU2.
Grafika je odlicna, kao i fizika(steta sto novi KOTOR ne koristi ovaj engine).
Voice acting je katastrofa, kao i prica/dijalozi.
Gameplay je prosek, QTE-i su ocajni, kao i poslednji boss.
Igra ima 2 kraja.
Sve u svemu, vredi iznajmiti/ukrasti ako ste SW fan ili zelite da se izivljavate na glupim protivnicima.

[youtube]F5wCzrk5q2o[/youtube]

Auuuu

Hahaha :d

Ko god je ovo napravio je kralj. Apsolutno sam oduševljen glavnim protagonistom, njegovim potezima i načinom na koji je zaustavio Star Wars u korenu :D

Assassin's Creed and Awesome Reach FTW!1!!11!!!111

Xbox4Life
YEAH!

hahaha

SW the force unleashed, najgori proizvod u istoriji industrije zabave :D

Jel neko presao Force Unleashed na hard ili onaj jos vecoj tezini ?
Ja bas igram keca i nije tako los kad se zazmuri na jedno oko na neverovatno sugave kontrole i milion bagova. Neverovatno je da su ovako nezavrsenu igru izbacili na trziste.
Posto mnogo gotivim SW moracu ovo da dovrsim.
Inace krenuo sam na hard, super je onda igra, bas je izazov bruka, ali zbog kontrola koje ponekad ne reaguju popijes kill samo tako, pa sam morao da smanjim tezinu.
Sad znam zasto je GoW serijal najbolja igra u ovom hack&slash zanru, tako ces dobiti batine samo ako sam pogresis, najvise mrzim kad te igra kaznjava zbog sugavih kontrola ili bagova.
E da boss-ovi na hard su nocna mora, poludeo sam kod onog Jedi skakavca, namucio me vise nego ijedan boss u GoW serijalu.

Je l ima razlike ako stavim kristale na prvo ili drugo oruzje? Da znam da li da stavljam kristal za veci dmg na jedno ili drugo.
I video sam negde da postoji mogucnost da se otkljuca sekundarni kristal u sablji. Da li to podrazumeva 2 kristala u jednoj sablji? Sada mogu da biram "main", "secondary", i "both" i na slici su 2 razlicite boje za 2 sablje.

Nazad
Vrh Dno