Oni treba prvo da naprave nešto što nije Uncharted, mnogi razvojni timovi koji su stajali iza velikih igara se nisu snašli kad su pokušali narpaviti nešto drugo...
Crash i J&D se ne racunaju?![]()
![]()
Ako ova slika ne laže, biće mnogo dobroOvakve Star Wars igre volim još od Jedi Knight-a nekog čiji sam demo obrnuo 100 puta dok nisam nabavio igru, tako da ću Unleashed 2 sigurno igrati, a još ako bude podrška za move...
Vest o ovoj slici: Zamislite kombinaciju Star Wars-a i Move kontrolera
Dečje "igrice" se ne račinaju![]()
***, meni su, na primer, Crash i J&D serijal igretine u poredjenju sa Unchartedom.![]()
Sad si lupio i ostao ziv! :wall: Jel si uopste igrao Uncharted 2 ? :sceptic:
Ne razumem ovaj tvoj post, klasican za izazivanje flame-s. :trust:
Aha ... znaci ako neko nema isto misljenje kao ti u vezi neke igre , taj je troll![]()
@Marli: Meni su oba Uncharteda najobicnije paljevine za americke tinejdzere, sa *****skom pricom i jos *****skijim gameplayem. Ne razumem, zbog cega bih trebao da budem toliko odusevljen tom igrom; jel' zbog par cheap ass efekata i dobrog lip syncinga?... :d
Ocigledno.![]()
@Marli: Meni su oba Uncharteda najobicnije paljevine za americke tinejdzere, sa *****skom pricom i jos *****skijim gameplayem. Ne razumem, zbog cega bih trebao da budem toliko odusevljen tom igrom; jel' zbog par cheap ass efekata i dobrog lip syncinga?... :d
Aha ... znaci ako neko nema isto misljenje kao ti u vezi neke igre , taj je troll![]()
Nema svrhe objasnjavati se dalje sa likovima koji koriste cenzurisane reci za opisivanje gameplaya u Unchartedu 2.
Nisam to rekao, ali ne moze neko da mi se pravi pametan oko jedne od najboljih igara ikada i da mu ostanem uskracen za komentar.
Bas me zanima sta Vuk igra....
Dont be a hater.![]()
Ne mogu da verujem da ti imas obraza da nesto slicno da napises.
Sto, sto mislim da je Xbox, Halo i manje vise sve na njemu crap ? Pa nek sam onda hater, uklapam se u veliku vecinu. :eyebrows:
I on to radi. Da li si ti imao logiku u srednjojBacam hate samo po onom sto zasluzuje.
Znas kako mi je tesko zbog togaNeces me nikad ubediti da je Halo dobra igra. :d
Zašto bi Naughty Dog ili bilo koji Sony tim radio Star Wars? Neka hvala, imali su oni šansu sa Galaxies i debelo su zasrali (kao i uostalom svaki drugi MMORPG koji je radio SOE). Čak i da je ND u stanju da napravi sjajan TPS (što jeste), ja pričam o Jedi Knightu a ne o ovoj TPS kreaturi od igre zvanoj FU(J). Jedi Knight je FPS iako se može igrati kao i TPS. To mora da radi dobar razvojni tim koji zna kako se radi dobar FPS (online se podrazumeva).
Zbog toga je EA najbolji kandidat za takav jedan poduhvat (Jedi Knight 3) jer jedino oni imaju tri vrhunska razvojna tima specijalizovana za razvoj FPS igara. Ja da sam neko mudo u EA, zvao bi Džoržda Lukasa, tražio mu da obezbedi 100 milki dolara a drugih sto bi obezbedio iz EA kasice prasice. Sa tih dvesta milki bi angažovao Crytek, DICE i Respawn da rade zajedno na igri. Lucas Arts bi bio obavezan da obezbedi Euphoria fizički endžin, DICE bi velikodušno priložio poslednji build Destruction endžina a Cevat i ekipa bi imali zadatak da naprave da obe tehnologije rade uporedo pod Cry Engine 3 i da to fercera kako bog zapoveda na sve tri platforme. Respawn kao jedini tim od ta tri koji ima potrebu da se ponovo dokazuje, bi bio zadužen za singlplejer kao i COD-oliki multi (borbe manje razmere). Na priči bi direktno sarađivali sa samim Lucasom ili ko već danas radi taj posao za njega. Multi širih razmera (ala Battlefield/Battlefront) bi radio DICE zajedno sa Respawnom (da i oni nauče kako se to radi). Kranji rok za završetak igre: tri godine. Ono para što preostane od troškova razvoja igre spucati na marketing u najboljem maniru Activisiona i COD serijala. Star Wars ime i mega hajp bi takvu igru prodali u 15 miliona kopija za dve nedelje što bi bile vraćene pare i ogromna zarada pride. Svi na dobitku!
Ali za to treba imati muda a ne ići na sigurno praveći animirane serije za *****e i prodavajući SW lutkice...
@Shin
Zezas da je Vukce srednja ? :trust:
ROFL za rezonovanje! :d Shin te je sarkasticno pitao da li si imao logiku (predmet) u srednjoj skoli (mislim da smo svi, sem tebe, skapirali sta je hteo da kaze), a "Vukcetove " godine mozes da proveris u mom profilu. BTW, u prethodnom postu sam pomenuo da sam zaposlen i da zivim sa verenicom. Ako mislis da sam sve ovo postigao u srednjoj skoli, onda - hvala, ali ipak mislim da me precenjujes... :d
Zašto bi Naughty Dog ili bilo koji Sony tim radio Star Wars? Neka hvala, imali su oni šansu sa Galaxies i debelo su zasrali (kao i uostalom svaki drugi MMORPG koji je radio SOE). Čak i da je ND u stanju da napravi sjajan TPS (što jeste), ja pričam o Jedi Knightu a ne o ovoj TPS kreaturi od igre zvanoj FU(J). Jedi Knight je FPS iako se može igrati kao i TPS. To mora da radi dobar razvojni tim koji zna kako se radi dobar FPS (online se podrazumeva).
Zbog toga je EA najbolji kandidat za takav jedan poduhvat (Jedi Knight 3) jer jedino oni imaju tri vrhunska razvojna tima specijalizovana za razvoj FPS igara. Ja da sam neko mudo u EA, zvao bi Džoržda Lukasa, tražio mu da obezbedi 100 milki dolara a drugih sto bi obezbedio iz EA kasice prasice. Sa tih dvesta milki bi angažovao Crytek, DICE i Respawn da rade zajedno na igri. Lucas Arts bi bio obavezan da obezbedi Euphoria fizički endžin, DICE bi velikodušno priložio poslednji build Destruction endžina a Cevat i ekipa bi imali zadatak da naprave da obe tehnologije rade uporedo pod Cry Engine 3 i da to fercera kako bog zapoveda na sve tri platforme. Respawn kao jedini tim od ta tri koji ima potrebu da se ponovo dokazuje, bi bio zadužen za singlplejer kao i COD-oliki multi (borbe manje razmere). Na priči bi direktno sarađivali sa samim Lucasom ili ko već danas radi taj posao za njega. Multi širih razmera (ala Battlefield/Battlefront) bi radio DICE zajedno sa Respawnom (da i oni nauče kako se to radi). Kranji rok za završetak igre: tri godine. Ono para što preostane od troškova razvoja igre spucati na marketing u najboljem maniru Activisiona i COD serijala. Star Wars ime i mega hajp bi takvu igru prodali u 15 miliona kopija za dve nedelje što bi bile vraćene pare i ogromna zarada pride. Svi na dobitku!
Ali za to treba imati muda a ne ići na sigurno praveći animirane serije za *****e i prodavajući SW lutkice...
Svakako, jedino ne znam kome bi poverio da odradi AI-u protivnika, jer svi pobrojani na tom polju žestoko failuju. Iisto važi i za mačevanja, mada JK2 je imao taj deo solidno odrađen.
Jeste, nisi znao. A ovamo si nakucao 3.700 poruka za manje od godinu dana.Nisam znao to za Skykiller-a, hvala za info. Kad ce SW saga na bluray-u ?![]()
Jeste, nisi znao. A ovamo si nakucao 3.700 poruka za manje od godinu dana.
Mora da se ima određena doza pred znanja za svaku diskusiju.
btw.
Starkiller ne Skykiller.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari