@Dule
Ima li nagovestaja kada izlazi i da li je uopste spreman GF104 sa 384cc?
P.S.Bez avatara si ruzan![]()
Hoces li inside informaciju ili moje misljenje![]()
Salim se naravnoIf you say so![]()
Lici na neispravnu grafiku... ako ne pomogne update bios-a ploce i graficke, probaj na drugom racunaru, takodje probaj druge drivere zadnji beta su pravili probleme sa Gainwardom i palitom ali sa updatom biosa treba da rade ok... ako netestiraj na drugom kompu to ti je najbrze ako brlja nosi na reklamaciju (brljanje lici na neispravnu memoriju)
Koliko MHz vam se razlikuje stabilnost jezgra u 3dMark-u i igricama naspram stabilnosti u OCCT-u, koji je po meni izgleda najrigorozniji test stablinosti...
Kod mene na primer 3dMark06, igrice pa i FurMark prolaze na 840MHz, ali zato OCCT GPU test (sa uključenim error checking-om) izbacuje greške sve dok se ne spustim čak do nekih 810MHz? Temperature su OK, u Furmark-u i OCCT-u do oko 72C.
Kakva su vaša iskustva? Jasno, ne igram se OCCT-a, ali me interesuje da li je on pravi i najstroži test stabilnosti? Danas, sutra, dosta SW će se možda oslanjati na CUDA akceleraciju, i onda će jedino on biti zaista merodavan...
OCZ sxs ima samo 18A na jednoj grani ,a za gtx460 kazu da treba 24A... mada da je slabo napajanje trebalo bi da se samo ugasi komp?
Nego, kad ce nama full GF104?![]()
Poz svima,
Nakon svega zamislivog i nezamislivog sto sam uradio, Gainward 1gb GS jednstavno zakuca cim udje u neku igricu (dobro, mozda poradi koji min. Probao i na drugom kompu, pustili 3d Mark 06 i pukla prilikom treceg gpu testa. Znaci sve radi, osim sto ne mozes da se igras
Poslao sam nazad karticu Viphousu i obecali su mi da ce mi sutra poslati novu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari