ikoalosaurus
Slavan
- Učlanjen(a)
- 07.05.2009
- Poena
- 495
pa napunjeni je uvek na engleskom.
fudbal je dosta bolji od predhodnog sto je za pohvalu ,sve je sad dosta prirodnije i nema prolaska ni kroz igrace ni one velike brzine kad ti sa messijem odletis a njih 5 prati te ne znaju ni oni zasto:wave::banana:
JA nisam ni skinuo rld, igram Nemacku. Ne verujem ni da cu skidati jer mi je skroz gotivan ovaj FRA komentator (ima i Nemacki ali slabo prica)
Je l' se zna koji je minimum upload potreban da bi moglo normano da se igra online?
PES 6 je radio sa 1mbit/128. Verovatno i ovaj zahteva sličnu konekciju, mada ti je za udobno igranje potreban veći upload.
PES 6 je radio sa 1mbit/128
Kada se prvi put pokrene igra,ponudi one opcije za odredjivanje raznih stvarchica i izmedju ostalog i sta ce igraci da mi imaju iznad glave tj imena,plavu liniju ili onaj kao broj plejera. E sad ja sam ostavio imena i posle par partija shvatio da me to uzasno nervira i zeleo sam da promenim,ali izgleda da ne moze,pa ako neko zna gde i kako da to promenim neka dojavi![]()
Pa trebalo bi da iz My Documents-a u KONAMI folderu izbrises onaj fajl SETTINGS i onda valjda ponovi sve namestas.Cini mi se da je to.Probaj.
Da li neko ima fix za 1680 x 1050 rezoluciju?
Trazio sam po netu,naisao na jedan ali isti djavo kao po default-u,opet nemam da izaberem ovu rez.
ne radi se o tome da li si direktno ostecen ili ne vec da je fudbal kontakt sport i da tu ima prekida i faulova![]()
...pa ako neko zna gde i kako da to promenim neka dojavi![]()
Jel može mala pomoć oko onog patcha? Naime kaže da odem na import na onom afs exploreru a meni je ta opcija siva ne mogu da je koristim ?
Pritisnesh X/shut u meniju gde birash da li ces biti domacin ili gost.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari