Šta je novo?

PES 2011

fudbal je dosta bolji od predhodnog sto je za pohvalu ,sve je sad dosta prirodnije i nema prolaska ni kroz igrace ni one velike brzine kad ti sa messijem odletis a njih 5 prati te ne znaju ni oni zasto:D:wave::banana:

Nazalost ima prolaska kroz igrace, samo sad to ne mogu skoro svi napadaci vec samo "najbolji". Malopre mi odose dva drugara, igrali smo 2 sata, bilo je dosta glupavih golova i dezorijentisanosti odbrane samo sto vise ne mozes sa Patom ili Runijem da pretrcis ceo teren i das gol a tu su i precizna dodavanja pa je igra mnogo bolja nego ranije. I dalje ostajem pri tome da su konamijevci slepci jer uspevaju jednu jako dobru igru i gameplay da uk.enjaju brdom sitnih gluposti.

Instalirao sam i PES patch, koje smaranje sa onim AFS explorerom, pogotovo sto u pdf-u nije bas lepo objasnjeno.

Izgleda mi malo tecnije nego prosli PES ;)

Nema razlike između nemačke i rld verzije?

JA nisam ni skinuo rld, igram Nemacku. Ne verujem ni da cu skidati jer mi je skroz gotivan ovaj FRA komentator (ima i Nemacki ali slabo prica :p)

JA nisam ni skinuo rld, igram Nemacku. Ne verujem ni da cu skidati jer mi je skroz gotivan ovaj FRA komentator (ima i Nemacki ali slabo prica :p)

Ja sam isključio komentatora i mnogo mi se svidja što se čuje razglas sa stadiona, kad najavljuje meč, kad su izmene, a najbolje je to što se u jednom trenutku čuje i koliko je gledaoca prisutno...extra sitnica :D

au koji ****ni retardi pa vise nema faulova u full verziji :D sudi se faul svake prestupne godine :D
konami postaje smesan :)

Pa bolje i tako nego da svaki put sudija prekida igru kao u demo-u :D

Nego mene žešće smaraju sa gomilom replay-a, posle svake gluposti replay...katastrofa :mad:

pa ovo nema veze sa simulacijom dok je demo bio mnogo blizi pravom fudbalu!

ne radi se o tome da li si direktno ostecen ili ne vec da je fudbal kontakt sport i da tu ima prekida i faulova ;)

Da li neko ima fix za 1680 x 1050 rezoluciju?
Trazio sam po netu,naisao na jedan ali isti djavo kao po default-u,opet nemam da izaberem ovu rez.

Jel ima negde da se skine PES 11, ali na engleskom?

Ponovonapunjeni. 5.68GB

Je l' se zna koji je minimum upload potreban da bi moglo normano da se igra online?

Je l' se zna koji je minimum upload potreban da bi moglo normano da se igra online?

PES 6 je radio sa 1mbit/128. Verovatno i ovaj zahteva sličnu konekciju, mada ti je za udobno igranje potreban veći upload.

Kada se prvi put pokrene igra,ponudi one opcije za odredjivanje raznih stvarchica i izmedju ostalog i sta ce igraci da mi imaju iznad glave tj imena,plavu liniju ili onaj kao broj plejera. E sad ja sam ostavio imena i posle par partija shvatio da me to uzasno nervira i zeleo sam da promenim,ali izgleda da ne moze,pa ako neko zna gde i kako da to promenim neka dojavi :)

Jel može mala pomoć oko onog patcha? Naime kaže da odem na import na onom afs exploreru a meni je ta opcija siva ne mogu da je koristim ?

PES 6 je radio sa 1mbit/128

Ne znam samo u kom univerzumu je radio ili šta podrazumevaš pod "radio" ali ako si hostovao meč sa 128 uploada sumnjam da je tvom protivniku bilo svejedno. 192 je bio neki minimum uploada potreban a bilo je poželjno i više.

Jel moze neko da mi da serial key,nidje ga ne mogu nac ???

Kada se prvi put pokrene igra,ponudi one opcije za odredjivanje raznih stvarchica i izmedju ostalog i sta ce igraci da mi imaju iznad glave tj imena,plavu liniju ili onaj kao broj plejera. E sad ja sam ostavio imena i posle par partija shvatio da me to uzasno nervira i zeleo sam da promenim,ali izgleda da ne moze,pa ako neko zna gde i kako da to promenim neka dojavi :)

Pa trebalo bi da iz My Documents-a u KONAMI folderu izbrises onaj fajl SETTINGS i onda valjda ponovi sve namestas.Cini mi se da je to.Probaj.

Da li neko ima fix za 1680 x 1050 rezoluciju?
Trazio sam po netu,naisao na jedan ali isti djavo kao po default-u,opet nemam da izaberem ovu rez.

Kako nemaš 1680x1050 rezoluciju? Pa ja u njoj igram.

ne radi se o tome da li si direktno ostecen ili ne vec da je fudbal kontakt sport i da tu ima prekida i faulova ;)

Sad mi je jasno na šta misliš. Pročitao sam negde na netu, da su se korisnici zalili da je preterana reakcija igrača u demo-u, pa su to "malko" smanjili i sad su napravili još veči problem. Ali biće to rešeno u nekom patchu...siguran sam. :D

Poslednja izmena:

Prilozi

• pes2011 2010-10-02 19-49-31-34.jpg
    pes2011 2010-10-02 19-49-31-34.jpg
    124.7 KB · Pregleda: 38
  • pes2011 2010-10-02 19-49-44-09.jpg
    pes2011 2010-10-02 19-49-44-09.jpg
    128 KB · Pregleda: 34
Poslednja izmena:
Jel može mala pomoć oko onog patcha? Naime kaže da odem na import na onom afs exploreru a meni je ta opcija siva ne mogu da je koristim ?

Moraš prvo da ideš na open ASF file i tu otvaraš img file koji imašu u folderu img, tamo gde ti je instaliran pes. Tek kad ubaciš taj file ideš na inport folder iz patcha. Veliko je zezanje, jer za svaki od file-ova moraš posebno :(

Zasto mi ne pokrece igru. Ne izbacuje gresku nego prosto "iskulira", ne odreaguje kad je pokrenem. Imam dovoljan hardver. Demo radio u full-u. U pitanju je ponovo popunjena verzija.

Vrh Dno