Šta je novo?

FIFA 11

^^

Za ovo gore se dobija warn.

To ne smesh da radish ako nisi znao... I btw .. dzabe ti svih 466 post-ova ne verujem ni u jedan.

:wave:

Ne sme da ispucava loptu dok je u padu okrenut ledjima ispuca loptu na drugu polovinu? Za to se dobija warn? :)

Danas idem po svoju kopiju , jedva cekam !

Posle 20 opisa prosecna ocena je 90% !

Eurogamer Italy

If you're looking for a football game fully capable of recreating the real atmosphere and feelings you'd experience on the pitch, FIFA 11 is surely the answer. If you consider yourself a football fan, you absolutely can't miss it. 100%

IGN UK

FIFA 11 doesn't redefine the football game, nor does it bring with it bold or surprising ways to play. What it does, however, is refine an already superlative game, taking nearly every aspect and polishing it to help create a whole that's notably superior to its predecessors. 9.5

VideoGamer

Yes, you could get by with last year's game, but you will be missing out on what will probably be the best sports game of 2010. 90%

Nije ova fifa 2011 losa ali nije ni napravljena neka revolucija u odnosu na 2010.

Meni se licno svidjaju dueli koji su po meni realniji nego kod predhodne verzije. Igram na normal brzini i mislim da je sasvim OK. Sve ostalo je po default-u namesteno. Videcemo kako ce da se pokaze u sledecim danima

Ne sme da ispucava loptu dok je u padu okrenut ledjima ispuca loptu na drugu polovinu? Za to se dobija warn? :)

Ne nego cross-ovanje tema. Isti post je pisao na dve potpuno razlichite teme ali ne u edukativne svrhe vec da bi nam stavio do znanja da procitamo njegov post u obe teme.

:wave:

Ma dobro, nije mi toliki problem, nauchio sam poneshto iz NBA dana, ali ipak bi bilo lepo kad bi moglo da se namesti...

Nema načina. Čak i tu EA pokušava da uštedi mesta na bazi pa umesto metričkog sistema koji je sitniji odlučuje se za inche. Mada i dalje ne kapiram čemu jardi al ajde. kao da je to neki problem ;)

Nije ova fifa 2011 losa ali nije ni napravljena neka revolucija u odnosu na 2010.

Meni se licno svidjaju dueli koji su po meni realniji nego kod predhodne verzije. Igram na normal brzini i mislim da je sasvim OK. Sve ostalo je po default-u namesteno. Videcemo kako ce da se pokaze u sledecim danima

Lepo sam ja gore napisao prvi. Znaci fudbal je ista Fifa 10, sa dosta boljim sutevima,sa boljim duelima,novim animacijama, i boljom grafikom.

Pa realno, ja nisam ni očekivao nekakvu revoluciju od ove verzije već brušenje dijamanta. To smo i dobili, ostaje samo da se vidi šta će biti sa tim Creation Centrom i nadam se da ga neće naplaćivati kao što su Ultimate Team.

Upravo mi je drugar javio da je konačno moguće sačuvati golove iz online utakmica i to direktno na hard - konačno alat koji je bio potreban da prikažem sve prednosti FIFE - preko kompilacijama golova, a ne da kao Hjerpseth silujem igru u HD kvalitetu :)

Evo odigrah par tekmi, i fifa izuva koliko je dobra. Doduse ja sam novi clan tabora posto igram fifu od skoro, pa mi sve deluje super. Dva pitanja: prvo u cemu je fora sa legendary tezinom? To ko da je napravljeno da kad gube ili je nereseno obavezno te toliko pritisnu u poslednjih 10 ak min da je to strasno. Naravno uvek primim gol u 90'.
Drugo pitanje: mozeli neki hint iskusnijih fifasa koja je fina taktika sa kojom koliko toliko stvaras visak u napadu? Vise preferiram ofanzivnu igru...

P.S. Vidic je predobar u ovoj fifi

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

malo off

Samo malo u off topic da li je neko igrao fifu 10 na xboxu i PC i primetio da postoji razlika u gameplay i ako jeste koje su razlike , isto vazi i za FIFU 11 ako je imao neko prilike da proba >?

Evo odigrah par tekmi, i fifa izuva koliko je dobra. Doduse ja sam novi clan tabora posto igram fifu od skoro, pa mi sve deluje super. Dva pitanja: prvo u cemu je fora sa legendary tezinom? To ko da je napravljeno da kad gube ili je nereseno obavezno te toliko pritisnu u poslednjih 10 ak min da je to strasno. Naravno uvek primim gol u 90'.
Drugo pitanje: mozeli neki hint iskusnijih fifasa koja je fina taktika sa kojom koliko toliko stvaras visak u napadu? Vise preferiram ofanzivnu igru...

Nisam bas taktikas, ali evo sta npr. mozes da uradis. Prebacis na atacking mod (dpad desno), i krenes sa bekovima do pola terena duplim pasom ili necim, i igras sa njima pas igru na centru, i eto onda vec imas skoro ceo tim na njihovoj polovini.

Trigger run je čudo - odigraj dupli pas sa nekim od bekova ili zadnjih veznih pa isprati koliko će duboko ući a odatle možeš opet da ih aktiviraš da trče dalje na L1 ;)

Samo malo u off topic da li je neko igrao fifu 10 na xboxu i PC i primetio da postoji razlika u gameplay i ako jeste koje su razlike , isto vazi i za FIFU 11 ako je imao neko prilike da proba >?

Fifa 10 za konzole i Fifa 10 za PC su nebo i zemlja tako da tu uopšte netreba trošiti reči. Fifa 11 za PC je ustvari što se tiče samog gameplay-a mix Fifa 10 i World Cup izdanja sa konzole, sa tim što u Fifa 11 samo meniji izgledaju isto kao u Fifi 11 za konzole dok je sve ostalo isto kao u Fifa 10 izdanju za Xbox 360 i PS3 (Manager mode, BAP...)

Nisam bas taktikas, ali evo sta npr. mozes da uradis. Prebacis na atacking mod (dpad desno), i krenes sa bekovima do pola terena duplim pasom ili necim, i igras sa njima pas igru na centru, i eto onda vec imas skoro ceo tim na njihovoj polovini.

Trigger run je čudo - odigraj dupli pas sa nekim od bekova ili zadnjih veznih pa isprati koliko će duboko ući a odatle možeš opet da ih aktiviraš da trče dalje na L1 ;)

Ja reko sad kad mi iznesete neke teze ovo ono vi mi predlazete igru sa bekovima :)

Ja igram default Man utd formaciju. Deluje ok ali osecam da mi nesto fali...

Eksperimentiši sa taktikama, vidi šta ti leži a šta ne. Ako ti prebrzo idu napred, smanji speed, ako ti idu sporo, povećaj ga, igraj se u okviru formacije sa high med i low podešavanjima za napad i odbranu - fora u FIFI je što sve možeš namestiti u formaciji, samo ako uspeš da uočiš šta ti konkretno smeta. Zato je uvek i pitanje da li ti moj savet može odgovarati jer možda uopšte ne igramo na isti način.

Primer kako FIFA ocene i atributi mogu da se primene i na filmske velikane :d

chucknorrisvh.jpg

Inače, u pitanju je Creation Center preko koga možete kreirati igrače i klubove po želji a kako kažu verovatno kada izadje iz BETA faze i igrati online. Nadaju se da će to biti pre FIFE12

Poslednja izmena:
Vidi gde ti je finesse shot namešten.

Koliko se ja secam ona je na R1, ali ja stavljam uvek na R2 s obzirom da sam se navikao sa PESa da mi na R1 bude sprint!

Ma radio bi i dalje, tek od ove godine su ubacili analog run gde možeš da doziraš koliko će brzo da sprinta igrač. Mogu zamisliti koliko bi se Boris oduševljavao tom opcijom da je slučajno izašla u PESu, ovako, koga briga sve dok je PES ne ubaci :d

@Ceasar
Probaj neke od ovih taktika i formacija (nema veze što su napravljene Fifa 10):
FIFA 10 REALISTIC TACTICS PROJECT
FIFA 10 Custom Tactics / Formations

Nego vidim na oficijenom forumu, da su ljudi pobrljavili zato što posle instalacije title update-a igra više liči na Fifa 10 nego na Fifa 11: Dear EA, it's about the TU2

Hvala druze.

Par pitanja za Xbox-ovce ako moze, posto od skora imam xbox pa me zanimaju neke stvari (mozda mali off, ali vidim ovde dolaze fini momci pa reko da pitam):
1. Imam fleshovan xbox i zanima me ako kupim original fifu da li cu moci da igram online ili i tad treba da se plasim bana?
2. Kako da skinem patcheve za fifu, a da to nije preko live?
3. Kada sam xbox povezao na net i hteo sam da izadjem na marketplace trazio mi je neki update. Da li sme da uradim update ili ne?

Hvala jos jednom

To su ti malo više pitanja vezana za sam xbox pa ti je možda pametnije da tamo pitaš. Koliko sam ja skapirao, igranje online na xboxu je moguće i bez originala samo treba biti pametan pa ne igrati igre online pre nego što su zvanično objavljene.

I ne treba ti original FIFA. Ali, od ove godine će ti trebati online kod koji dolazi uz original i mislim da košta ~10€. Kapiram da će se on bez problema koristiti uz svaku verziju igre pa i narodnu.

Nazad
Vrh Dno