Ne sme da ispucava loptu dok je u padu okrenut ledjima ispuca loptu na drugu polovinu? Za to se dobija warn?![]()
Ne može. Računaj da oni koji su 6'4 su poprilično visoki :d
Ma dobro, nije mi toliki problem, nauchio sam poneshto iz NBA dana, ali ipak bi bilo lepo kad bi moglo da se namesti...
Nije ova fifa 2011 losa ali nije ni napravljena neka revolucija u odnosu na 2010.
Meni se licno svidjaju dueli koji su po meni realniji nego kod predhodne verzije. Igram na normal brzini i mislim da je sasvim OK. Sve ostalo je po default-u namesteno. Videcemo kako ce da se pokaze u sledecim danima
Evo odigrah par tekmi, i fifa izuva koliko je dobra. Doduse ja sam novi clan tabora posto igram fifu od skoro, pa mi sve deluje super. Dva pitanja: prvo u cemu je fora sa legendary tezinom? To ko da je napravljeno da kad gube ili je nereseno obavezno te toliko pritisnu u poslednjih 10 ak min da je to strasno. Naravno uvek primim gol u 90'.
Drugo pitanje: mozeli neki hint iskusnijih fifasa koja je fina taktika sa kojom koliko toliko stvaras visak u napadu? Vise preferiram ofanzivnu igru...
Drugo pitanje: mozeli neki hint iskusnijih fifasa koja je fina taktika sa kojom koliko toliko stvaras visak u napadu? Vise preferiram ofanzivnu igru...
Samo malo u off topic da li je neko igrao fifu 10 na xboxu i PC i primetio da postoji razlika u gameplay i ako jeste koje su razlike , isto vazi i za FIFU 11 ako je imao neko prilike da proba >?
Nisam bas taktikas, ali evo sta npr. mozes da uradis. Prebacis na atacking mod (dpad desno), i krenes sa bekovima do pola terena duplim pasom ili necim, i igras sa njima pas igru na centru, i eto onda vec imas skoro ceo tim na njihovoj polovini.
Trigger run je čudo - odigraj dupli pas sa nekim od bekova ili zadnjih veznih pa isprati koliko će duboko ući a odatle možeš opet da ih aktiviraš da trče dalje na L1![]()
Koliko se ja secam ona je na R1, ali ja stavljam uvek na R2 s obzirom da sam se navikao sa PESa da mi na R1 bude sprint!
@Ceasar
Probaj neke od ovih taktika i formacija (nema veze što su napravljene Fifa 10):
FIFA 10 REALISTIC TACTICS PROJECT
FIFA 10 Custom Tactics / Formations
Nego vidim na oficijenom forumu, da su ljudi pobrljavili zato što posle instalacije title update-a igra više liči na Fifa 10 nego na Fifa 11: Dear EA, it's about the TU2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari