ima-li-koga-tu
Čuven
- Učlanjen(a)
- 10.09.2003
- Poena
- 680
Ako zanemarimo plitak DOF skroz, jel može količina detalja koju daje lošiji objektiv i dinamika sa manjeg senzora da se uopšte poredi. I to bez pixel peepovanja - nego da se lepo odštampaju u malo većem formatu pa se tako gledaju.
Nego, tehnički upoređivati fotke sa prosumera i DSLRa koji ima kilo stakla u objektivu je suludo (smejaće nam se neko ). Da se vratimo na ono od čega je počela priča - sa stanovišta ljudi koji kupuju fotografije: Jel misliš da ne vide razliku između ovakvog printa, printa sa nekog krop aparata sa nekim krš objektivom velikog raspona i printa sa prosumera?
a zasto ti mislis da kanon a630 ima los objektiv i senzor za po danu? ako mogu jos da nadjem primere slikane sa d3 24-70f2.8 i a630 postavicu, jer su skinutu sa sendspace.com - bez dileme ja i dalje tvrdim da je a630 posramio mashinu od 7000 evra u tehnickom kvalitetu fotografije.
http://forum.benchmark.rs/showpost.php?p=2243408&postcount=66
tvoje slike su lepe ali njihova dinamika i nije bas nesto, zar ne? vrlo su kontrasne.
ja imam sx200is i sutra ca napravim slike na full zoomu, i tvrdim da ce ti 20x30 biti super kvaliteta.
Poslednja izmena: