Ovako, citam temu i vidim da postoje ljudi koji su bili u situaciji kao ja (istekao im ugovor sa telekomom ali su i dajle koristili adsl) a uspeli su da ulete u ovu promociju. Posto to da li ce starim korisnicima odobriti potpisivanje ovog ugovora ocigledno zavisi od dobre volje sluzbenika ili sta vec, molio bih nekog kome je to poslo za rukom u Beogradu da mi kaze (ovde ili pirvatnom porukom) u kom telekom centru je to uspeo da uradi.
Totalna dezinformacija, iptv nije povezan sa adsl-om tako da nema dodirnih tacaka da bi ga gusio.
Moze li IPTV da se gleda preko kompa, odnosno preko tv karte kao kablovska?
Ja sam gledao preko WinFast TV2000 XP Expert , Leadtek tv kartice.
Ne, nije do povezivanja vec do toga da je domaca kablovska/IPTV mnogo cistija i ostrija kada se gleda preko CRT-a nego LCD-a/Plazme.Full HD monitor i matori CRT mi stoje jedan do drugog i kada uporedim sliku - neuporedivo je bolja na CRT-u.
I preterao sam ja malo, nije slika na LCD-u katastrofa, samo sto sam ja ocekivao da cu ostru sliku sa CRT-a dobiti i na LCD-u ali to nije bio slucaj.
![]()
Dakle izvodljivo je to sto zelis...samo nabavi koji metar antenskog kabla i to je to.Slika ce ti biti kao i svakom korisniku koji kablovsku gleda na LCD-u ili Plazmi, losa, ali kako je tako je.
![]()
Evo npr ja?
Posto vidim da je aktuelna diskusija na temu gledanja iptv-a preko kompa moram da uletim sa jednim pitanjem.
Dakle, ako ima neka dobra dusa da objasni meni neukom da li bi to kod mene radilo i kako bi se povezalo na tv kartu koju sam dobio uz asusovu plocu a kacim i sliku same karte gde sam napisao sta je koji ulaz.
Hvala lepo onome ko izgubi vreme da mi pojasni ovo jer ce mi skratiti agoniju informisanja kod neukih devojcica iz call centra.
Filipfg Pa stanje je redovnopa ako pitas centrale su odavno digitalizovane na celoj karaburmi i neces da imas ikakvih problema (ti koda se selis u neko selo Karaburma je najblizi kraj centru grada ako nisi znao) p.s. drugar moj zivi u Mijevskom i fura adsl 4mb bez problema
![]()
@marko81
Daklem, ubacis koaksijalni kabl u TV ulaz TV kartice a drugi deo ubacis u IPTV risiver, imas TV out izlaz, ili kako se vec zove. I to je to.Sto se daljinskog tice...uzmes ovaj koji dobijes uz IPTV pa menjas kanale.
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari