Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Od igara obavezno probati...

Mistique (sve delove) - horor/puzzle/adventure (3D)
Wings of Steel - WWII avioncici u Blazing Angels stilu sa odlicnom grafikom
Zap a Minion - zahteva dobre reflekse
Air Control - navodite avioncice na piste i pazite na putanje da se ne sudare :)
Guns'n'Glory - nestandardan i neverovatno zabavan tower defense
Shoot U! - kao Physics Crayon za PC
Angry Birds :)

Oni sa jacim hardverom obavezno neka probaju...

NFS: Shift
Dungeon Hunters
Tom Clanc's HAWX

ili nesto od ovoga... :)

[YOUTUBE]5LEjO9DGppo[/YOUTUBE]

Postoji li audio player za Android koji podržava MP2 (mpeg1 layer 2) ? Popularniji koje sam probao (MortPlayer, AMPlayer i Music od HTCa ne podržavaju). Podržava yxplayer, ali to nije rješenje.

Može preporuka i za konverter za PC (MP2 to MP3) ako neko zna.

izasao je i Fruit Ninja za Android (13.5MB)

Da, ja ga skinuo pre par dana i sve radilo ok, promenio launcher i poceo da izbacuje fc.Moram ga ponovo namestiti zanimljiva igra.

Potvrdjujem za Paper Toss i Srickie.
Od ostalih su cool Droid Mini Golf (zarazno moze i u dvoje), Raging Thunder 2 i Bomberman Dojo

Hoćemo da igramo? Mada nisam baš nešto vešt, večito gubim. :(

Da li ima neka tastatura koja je slicna HTC-ovj. Ubi se trazeci i probajuci razne ali mi ni jedna ne odgovara kao default htc.

Super
Hvala ti sad cu da probam vidim da vec ima gotova.

Uključio sam dve partije wordfeud i jeste simpatično, ali ipak smo mi sa neengleskog govornog područja dosta iza klinaca koji su igrali scrabble ranije. Recimo malopre mi nije prihvatio reč fossile ni fossiles, pa sam ja onda probao fosiles misleći da sam pogrešio u spelovanju. U sledećem krugu mi nije prihvatio taverna...kako ja da znam da li se ta reč koristi u engleskom jeziku ili ne :)

U jednoj partiji vodim, u drugoj gubim. Imam jednostavnije reči od njih, ali opstajem sa ovim poljima koja množe :)

Baš bi bilo lepo da neko napravi srpski rečnik za ovo....to bi značilo da taj rečnik možemo da upotrebimo za T9 :D

Dobra ideja. :D
Ja igram 5 igara. Jednu sam izgubio, jednu vodim i 3 gubim (jednu baš žestoko).
Neće da mi prihvati imena geografskih objekata, niti lična imena, i onda dođe lik i stavi mi reč yirth, i ja apsolutno nema pojma šta je. Čak ni google ne pomaže. :d
Moram bolje da koristim ona bonus polja.

Ja koristim dialer one pošto onaj default nema smart dial.

Froyo

Da li se nesto zna, kakve su sanse da izadje 2.2 za htc wildfire ?

Izvinjavam se ako se o ovome vec prichalo. :)

Izaći će sigurno, HTC je to već rekao više puta.
Ne zna se tačno kada, ali verovatno vrlo brzo.

Ja koristim dialer one pošto onaj default nema smart dial.
Stavio sam dialer one i odlican je. Onaj defaoult je stvarno krs. Koristim ovaj rom vec nekoliko dana i mogu da kazem da radi stvarno brzo i ako sam stavio kernel od 614 MHz.

Vidim da baš mnogo ljudi preporučuje handcent ili chomp. U čemu je prednost u odnosu na htc messages? Ali neka realna, ne nešto poput posebna melodija za svaku osobu itd, pop up kad stigne poruka.

Posto su free sto ih ne probas, pa onda vidis u cemu je razlika...

Probao sam ja handcent. Ok je, ima dosta podešavanja (što mi se sviđa), ali ništa mi nije toliko neophodno + grafički mi odudara od sense-a, a svaki MB je bitan, bar na desire. :D

Talking Tom - odlicna aplikacija za malu sprdnju,jedino sto je "teska" 14,4 MB
ThrottleCopter - jedna od najjacih gejmara
Floating Image - najjaca galerija
***** Test - logicka sprdacina
Photo Speak - isto kul aplikacija
Srickie - domaca igra,poznavanje geosa

E sada,hteo sam da pitam; Sta tacno dobija ja rootovanjem telefona? I da li mi neko moze reci da li postoji official ili unofficial update za 2.0 ili 2.1 ili 2.2 za Acer Liquid A1,koji je trenutno na 1.6?

Probao sam ja handcent. Ok je, ima dosta podešavanja (što mi se sviđa), ali ništa mi nije toliko neophodno + grafički mi odudara od sense-a, a svaki MB je bitan, bar na desire. :D

Po meni handcent super izleda, a i poseduje quick sms opciju.

Trenutno sam na iPhone-u i koristim biteSMS (koji je losiji od handcent-a), bas zbog tog quick pop-up, koji mi extra stedi vreme.

Ako ako ti nista od toga ne znaci, ostavis default i ne boli te glava :D

Kad smo kod Handcent-a, kako radi delivery notification? Ja sam mu uključio u opcijama (piše da zavisi od provajdera?), ali dobijem samo ono "message sent" - da li je to to, ili treba da se pokaže neka druga poruka?

Ne znam za Handcent, ali da bi radila i na ugradjoj aplikaciji potrebno je da u opcijama kazes da hoces delivery report. Verujem da handcent koristi isto to...

Kad smo kod Handcent-a, kako radi delivery notification? Ja sam mu uključio u opcijama (piše da zavisi od provajdera?), ali dobijem samo ono "message sent" - da li je to to, ili treba da se pokaže neka druga poruka?

kad uključiš delivery report imaš ikonicu pored poruke koja ti pokazuje da li je poruka primljena ili ne

Evo sad sam probao da pošaljem nekoliko poruka i fora je da dobijem tu ikonicu u Handcent-u jedino ako pošaljem poruku iz obične Messages aplikacije - kad pošaljem iz Handcent-a, nema ikonice pored... Treba li još nešto da se podesi?

edit: kad odem u menu -> more -> delivery reports, tu se prikažu normalno ove koje sam slao preko Handcent-a (da su primljene)... Jedino ne prikazuje ikonicu u thread-u.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno