Mozda treba da se podesi SMS servisni centar (mada mi cudno, treba lo bi da radi)... pokusaj prvo da restartujes fon pa da probas ponovo da posaljes, ako nece ukucaj ovo iz dialer-a *#*#4636#*#* pa onda idi na Phone info i imas da podesis SMSC (tu uneses broj servisnog centra, pa update-moguce je da je potreban restart)...
za telenor sms centar je: +38163100100
Hvala. Ipak bilo je ono sta sam i mislio. 24h treba da prodje pre nego sto se aktivira sms.
neeeeeeee
odlazi ti root ali dize ti i verziju HBOOT-a a samim tim i mogucnost za root, dok ne izadje recimo unrevoked koji moze da rootouje tu novu verziju HBOOT-a... jos jednom ponavljam ne radi OTA![]()
mkdir /sd-ext
mount /sd-ext
mount /system
mount /sdcard
adb push C:\android-sdk-windows\tools\ownhere.desirehd.system.tgz /sdcard
adb push C:\android-sdk-windows\tools\ownhere.desirehd.sd-ext.tgz /sdcard
adb push C:\android-sdk-windows\tools\ownheredesire_v2.0_acekernel.zip /sdcard
cd /system
rm -r *
tar zxvf /sdcard/ownhere.desirehd.system.tgz
cd /sd-ext
rm -r *
tar zxvf /sdcard/ownhere.desirehd.sd-ext.tgz
sync
Izasao je, sada i zvanicno.
mislis na to da novi Unrevoked moze da radi sa 0.93 hboot-om?
E pa upadoh i ja u srecne Desire vlasnike![]()
Pre nego sto namestim telefon imam par pitanja :
1. Da li je Class 4 sa 4 GB dovoljna za pokretanje Froyo-a ? ( znam da su se mnogi zalili da im na default karticama od HTC-a radi nikad grdje ) tj za njegovo normalno funkcionisanje ?
Takodje to je samo privremena solucija dok se ne dokopam neke class 6 kartice sa vecim kapacitetom.
2.Da li mogu odmah da updateujem firmware istog bez konektovanja telefona na internet ?
Tj da li mogu da stavim isti na MicroSD pa odatle da radi boot ili sa kompa ?
(Nemam WiFi a necu da me Telenor prebije sa naplacivanjem internet protoka posto mi jos nisu ukljucili paket sa istim )
Unapred se zahvaljujem na odgovorima![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari