Šta je novo?

GeForce GTX 460 thread

Malenu Gtx460 nakaciti na ovaj kuler, ludilo kako ce izgledati:D

Ja nema teorije da dobijem vise od 13600 u Vantage !?
Stavio sam sad i5 na 3,2Ghz i prebacio fiziku na CPU ?!
U cemu je problem ?

digni ga na 4GHz

^^ Sa gore navedenog linka

Kod:
As August drew to a close, the independent Steam 
Powered DX11 statistics read [B]87%  Radeon and 13% GeForce[/B].
 With these publicly available numbers to chew on, 
how did we think nVidia’s head honchos would react?

e ovo je lepa vest za nove korisnike
cekamo sad odgovor crvenih :p

Naravno da ne. Nije mi bilo jasno samo kako svi dobijaju oko 16k, a nisam znao da su svima CPU na 6Ghz. :D

ama treba da klokne grafu mora preko 850 za 15k
njemu stoji na 726mhz

@Bob

Moras kloknuti i cpu i graficku da bi dobio 15-16k u vantage-u.

Za neverne tome

GTX460_920_2100VANTAGE.jpg
i ja sam bio iznenadjen rezom pa cu morati da ga ponovim

meni nes nije jasno ovde tj kod mene
na 900mhz vgpu 1087 prodje prvi test temp max 74
drugi test posle minut driver stop responding a temp na 68 stepeni wtf?
sta se tu desava
milsim meni dovoljno i def klok trenutno za igre ali me zivo interesuje kako to i zasto to?

meni nes nije jasno ovde tj kod mene
na 900mhz vgpu 1087 prodje prvi test temp max 74
drugi test posle minut driver stop responding a temp na 68 stepeni wtf?
sta se tu desava
milsim meni dovoljno i def klok trenutno za igre ali me zivo interesuje kako to i zasto to?

nema veze temparatura jednostavno test je podlozniji greskama a GPU na 900 ti definitivno nije stabilan ....

sto ce reci oce jos struje jel tako :)
e pa ne dam oce on da plati racun :p

Bas sam iznenadjen skorom:zgran: nemogu da verujem kao dobro naklokovan 5850:zgran: ova je karta stvarno bestbuy:)

Ne zamlacuj se mnogo tim skorom. Svi kad vrate CPU i GPU na default (GTX460) dobijaju max 14k.
Sto ne znaci da kartica nije vrhunska i sve igre rade lepo, mozda Metro yebe, ali znamo svi zasto.

Koji brend samo da ako je giga ili asus odma kupujem za 190e:)

Akcija bila samo za clanove liste, leadtek sam ja uzeo al je i MSI cyclone 1GB bio tu blizu 21 900din, gigabyte 22 100din (sve 1GB i oc verzije), sad tek vidite koliko nas deru jer su ovo realne cene :)

Akcija bila samo za clanove liste, leadtek sam ja uzeo al je i MSI cyclone 1GB bio tu blizu 21 900din, gigabyte 22 100din (sve 1GB i oc verzije), sad tek vidite koliko nas deru jer su ovo realne cene :)

Pa nek nas deru kad mogu:d pogotovu sto su giga 25k i asus 26k u nekim firmama:mad:

sigurno do procesora, na guru3d i7 je na 3.75Ghz a njegov je na 4.2Ghz otud razlika u skoro 1000 poena, verovatno

Nebi reko da je na 4.2GHz jer 185x22=4070MHz

Ali kako moze procesor toliko da utice na samo GPU skor? Ukupni skor je nesto drugo, to ok, ali samo GPU skor mi nikako nije jasno kako ovoliko. Evo gledam sad na xtremesystems, lik sa Xeonom W3520@4200Mhz i GTX 460@922/2225 ima GPU skor 16977 poena. Znaci isti klokovi kao kod gace, cak i veci za memoriju.

http://www.xtremesystems.org/forums/showpost.php?p=4535971&postcount=186

To vec zvuci realno.. Da se ne uvredi covek ali jel izasla neka nova verzija Tune Up utilities-a :p ?

Vrh Dno