dosta je bugovit, izasao je i 9036, valjda ce biti bolje (btw u ovim buildovima ne rade back/forward buttoni na misu)probaj novi beta build 9034:
DSK-308046 (Bookmark URLs truncated to 128 characters when pasted)
Kako konacno da resim da kada klinem na neki link koji predstavlja bilo sta u PDF formatu on to i otvori, bez obzira dali u tom ili novom tabu, a ne da otvara praznu stranicu?
I na budjavom IE8 on otvori taj PDF fajl samo u operi nece!![]()
To je to, stavio sam mu 1000 mesta. Hvala.Imas u opera:config pod user pref "maximum length of url" ...
Kako konacno da resim da kada klinem na neki link koji predstavlja bilo sta u PDF formatu on to i otvori, bez obzira dali u tom ili novom tabu, a ne da otvara praznu stranicu?
I na budjavom IE8 on otvori taj PDF fajl samo u operi nece!![]()
Da li neko ovde posećuje forume koji rade na SMF softveru iz Opere? Još od 10,50 nijedan SMF forum ne može da zapamti podatke za logovanje (remember me, tj. stay logged in forever), bez obzira što sam uradio instalaciju Opere od nule.
Da li je poznato nekome hoće li razvojni tim opere implementirati kod koji sam aktivira flash sadržaj na stranici, tj. da nije potrebno kliknuti na flash da bi postao funkcionalan?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari