Šta je novo?

HTC Desire HD

Potencijalna cena :)

htc-desire-hd-amazon-uk.jpg

Izvor

Moguce,moguce! Ali verovatno ce biti jos malo visa

Baš šteta, tako često je svi koriste!! :(

Steta, stvarno - pa kad je iPhone najzad dobio... :)

Steta, stvarno - pa kad je iPhone najzad dobio... :)

Da :)

iphone, iphone...primetio sam da nema ljudi koji su onako srednje raspolozeni prema ovom telefonu, brendu. Il su fanatici pa im je on kao svetinja nesto najbolje sto postoji i sto ce ikad postojati ili ga mrze iz dna duse, nema sredine...:)

Ajde i ja malo da se ukljucim u ovaj deo foruma. Od kad znam za sebe uglavnom sam imao Nokiu, nekako stara navika. Medjutim resio sam sebe da castim sa nekim pametnim telefonom posto trenuntno imam N97 koja nije ni za **** prema ostalim "pametnjacima". Zapao mi je za oko galaxy s, mozda iphone 4, ali koliko vidim najverovatnije cu sacekati HTC Desire HD. Koliko sam mogao da procitam iz vasih postova ocekuje se do oktobra sto i nije tako daleko tako da cu sacekati.

Samo sam napomenuo sto eto stvarno jako dobar telefon, da mu ne stave FF kameru pa kakva god bila, kao sto me je jako odusevio i galaxy s ali eto bilo im tesko da stave blic :)

Mozda je to neko marketinsko iznenadjenje,mozda stave tek FF cam. Videcemo :banana:

Da :)

iphone, iphone...primetio sam da nema ljudi koji su onako srednje raspolozeni prema ovom telefonu, brendu. Il su fanatici pa im je on kao svetinja nesto najbolje sto postoji i sto ce ikad postojati ili ga mrze iz dna duse, nema sredine...:)
Nema sredine! :p
Ajde i ja malo da se ukljucim u ovaj deo foruma. Od kad znam za sebe uglavnom sam imao Nokiu, nekako stara navika. Medjutim resio sam sebe da castim sa nekim pametnim telefonom posto trenuntno imam N97 koja nije ni za **** prema ostalim "pametnjacima". Zapao mi je za oko galaxy s, mozda iphone 4, ali koliko vidim najverovatnije cu sacekati HTC Desire HD. Koliko sam mogao da procitam iz vasih postova ocekuje se do oktobra sto i nije tako daleko tako da cu sacekati.
Mislim da ne bi bilo lose sacekati, definitivno... ipak je monstrum od telefona. Cisto zato sto je oktobar prilicno blizu.

Mada, ima tu i druge strane - verovatno ce da bude skuuuup... sa takvim hardverom, zaista ne bi bilo cudno.
Samo sam napomenuo sto eto stvarno jako dobar telefon, da mu ne stave FF kameru pa kakva god bila, kao sto me je jako odusevio i galaxy s ali eto bilo im tesko da stave blic :)
... i posebno dugme za kameru :D

dugme za kameru je must...

btw, ja sam sredina :)

Tebe sam zaboravio :p

Ti si, vala, onaj "cardak ni na nebu, ni na zemlji" :D:D:D

Mada, ima tu i druge strane - verovatno ce da bude skuuuup... sa takvim hardverom, zaista ne bi bilo cudno.

Pa jedina hardverska prednost u odnosu na Galaxy S je u 8MP vs 5MP kameri sa blicom i velici ekrana. E sad meni je tih 4'3 preveliko za mobilni telefon. Max do koje bih isao je ovih 4' na samsungu. Naravno tu je i cena faktor. Galaxy uz VIP-ov paket 325 koji meni taman odgovara, iznosi nekih 330 eur sto i nije tako mnogo. Predpostavljamo da ce HTC D HD sigurno ici preko 500 eur. Bas sam u dilemi...

@ Caesar, ne verujem da ce desire hd biti mnogo skuplji od galaxy s,a da ce biti bolji, to sam siguran! + htc sense naspram samsungovog, kako se ono zvase?? :)
Meni je bedak sto jako mali broj novih telefona ima prednju kameru. Nije mi jasno zasto to ne stavljaju. Msm kad raspala nokia ima na vecini telefona! Nisam zavistan od te kamere,ali bi mi dobro dosla za skype!
Cini mi se, ako neko moze neka proveri, da telenor postpaid korisnicima video pozive naplacuje kao i obicne. Razgovarao sam jednom sa burazerom preko video poziva,i posle kad sam proveravao stanje, sve je bilo isto,osim manjeg broja minuta..
Da se vratim na temu :)
4,3" jeste puno,ali kad uporedim moj dsire sa nekim hd2, ovaj drugi je nesto siri,ali ne i visi ako se dobro secam. Ako bih birao izmedju desire hd i galaxy s, ne bih imao dilemu...htc naravno :D

Ne znam u cemu ce to da desire hd bude bolji od Galaxy s?I sta je HD to na njemu...snimanje.Nema hdmi port,nema cak ni 3.5mm video izlaz nema ni dugme za kameru i sta jos...Ovo je sakati EVO da sakatiji ne moze da bude.

Pa jedina hardverska prednost u odnosu na Galaxy S je u 8MP vs 5MP kameri sa blicom i velici ekrana. E sad meni je tih 4'3 preveliko za mobilni telefon. Max do koje bih isao je ovih 4' na samsungu. Naravno tu je i cena faktor. Galaxy uz VIP-ov paket 325 koji meni taman odgovara, iznosi nekih 330 eur sto i nije tako mnogo. Predpostavljamo da ce HTC D HD sigurno ici preko 500 eur. Bas sam u dilemi...
Pa nisam ni rekao da ce biti bolji ili sta vec - samo da ce biti skuplji :)
Prosto - zato sto je to (naj)noviji fon, bice perjanica HTC-a... itd. itd. :)

Hardver mu u svakom slucaju jeste impresivan - sad, to sto smo ga vec videli na nekim drugim telefonima (ko je rekao Galaxy S?! :D), nema veze... ipak, bar to oni ne nazivaju "revolucijom" kao neki drugi :p... 8Mpix kamera je, pretpostavljamo, bolja neg' ova na SGS-u (mada, opet, ne mora to nista da znaci)... ima blic (mozda mu metnu negde i dugme za kameru :p)... i veci ekran, koji, ipak, nije kvaliteta kao sto je na Galaxy-u S, bio on pa neki najavljeni AMOLED (iz steka :d), ili pak S-LCD.
U svakom slucaju, hardver jeste dobar, tu nema zbora.

HTC Ace (Desire HD) bi trebalo da bude telefon za evropsko trziste

I ja mislim da je sve to marketinski trik, cak mislim da je i hardver bolji jer se na slikama ne moze videti koji je procesor, koliko rama....to je prototip i kao takav moguce su izmene, dorade do zapocinjanje seriske proizvodnje, cemu se i nadam :D

Samsung najavljuje telefon sa 2GHz 1Gb ram u prvom kvartalu 2011 a oni ce da stavljaju procesro snapdragon 1Ghz (ne kazem da je los). Tako da se nadam bar 1.5GHz :D

Poslednja izmena:
Eno LG-a sa najavljenim SnapDragon-om od 1.3GHz... ;)

da, al ako cemo realno kome treba cpu na vise od 1-1,2ghz na mobilnom telefonu? trenutni uredjaji su munjevito brzi bez ikakvih lagova, i rade gotovo sve....e sad, ko jos zeli da kompresuje hd video na mobu? :)

Nikome, slazem se :d

Nek ugrade Cell na 3,2GHz, samo će biti pitanje kako to čudo držati u ruci.

Desire se lepo zgreje kada se duže vreme muči CPU.
Ne treba preterivati i toliko forsirati da će telefoni još malo više ličiti na PC od laptopova. :)

A baterija ce da traje 11 minuta :p

2GHz u telefonu, hehe sjajno nema sta, pa to je jaci procesor od mnogih koji su se do skoro ugradjivali u PC.
Bas nesto razmisljam juce, stigao mi novi mali laptop sa docking stationom pa se sve odusevljavam kako je to prakticno i razmisljam kako ce za par godina telefoni biti u mogucnosti da obavljau tu funkciju. Dakle bukvalno ceo laptop ce stati u telefon, zakaci se na docking station i na njemu se radi kao na najnormalnijem kompu :) Tako da nemojte da pricate da ne treba 2GHz u telefonu :)

da, al ako cemo realno kome treba cpu na vise od 1-1,2ghz na mobilnom telefonu? trenutni uredjaji su munjevito brzi bez ikakvih lagova, i rade gotovo sve....e sad, ko jos zeli da kompresuje hd video na mobu? :)

Da, i kome treba kolor ekran na mobilnom? Bese to pre desetak godina sa pojavom Siemensa S10 (cigla sa 4 boje na ekranu) ako se dobro secam ;)

Samo čekam kad će mobilni imati ventilator na hladnjaku procesora... Pa u sred priče (zamisli, telefon se koristi za priču) čuješ pitanje sagovornika "šta to zuji?". :)

Nazad
Vrh Dno