- Učlanjen(a)
- 18.08.2008
- Poena
- 380
Beautiful Widgets, al' nemaš na Marketu, već se plaća.A kalendar imaš Pure Grid Calendar, tako se nekako zove.
e thx, placanje nije problem
Beautiful Widgets, al' nemaš na Marketu, već se plaća.A kalendar imaš Pure Grid Calendar, tako se nekako zove.
Baš šteta, tako često je svi koriste!!![]()
Steta, stvarno - pa kad je iPhone najzad dobio...![]()
Nema sredine!Da![]()
iphone, iphone...primetio sam da nema ljudi koji su onako srednje raspolozeni prema ovom telefonu, brendu. Il su fanatici pa im je on kao svetinja nesto najbolje sto postoji i sto ce ikad postojati ili ga mrze iz dna duse, nema sredine...![]()
Mislim da ne bi bilo lose sacekati, definitivno... ipak je monstrum od telefona. Cisto zato sto je oktobar prilicno blizu.Ajde i ja malo da se ukljucim u ovaj deo foruma. Od kad znam za sebe uglavnom sam imao Nokiu, nekako stara navika. Medjutim resio sam sebe da castim sa nekim pametnim telefonom posto trenuntno imam N97 koja nije ni za **** prema ostalim "pametnjacima". Zapao mi je za oko galaxy s, mozda iphone 4, ali koliko vidim najverovatnije cu sacekati HTC Desire HD. Koliko sam mogao da procitam iz vasih postova ocekuje se do oktobra sto i nije tako daleko tako da cu sacekati.
... i posebno dugme za kameruSamo sam napomenuo sto eto stvarno jako dobar telefon, da mu ne stave FF kameru pa kakva god bila, kao sto me je jako odusevio i galaxy s ali eto bilo im tesko da stave blic![]()
Mada, ima tu i druge strane - verovatno ce da bude skuuuup... sa takvim hardverom, zaista ne bi bilo cudno.
Pa nisam ni rekao da ce biti bolji ili sta vec - samo da ce biti skupljiPa jedina hardverska prednost u odnosu na Galaxy S je u 8MP vs 5MP kameri sa blicom i velici ekrana. E sad meni je tih 4'3 preveliko za mobilni telefon. Max do koje bih isao je ovih 4' na samsungu. Naravno tu je i cena faktor. Galaxy uz VIP-ov paket 325 koji meni taman odgovara, iznosi nekih 330 eur sto i nije tako mnogo. Predpostavljamo da ce HTC D HD sigurno ici preko 500 eur. Bas sam u dilemi...
Mozda je to neko marketinsko iznenadjenje,mozda stave tek FF cam. Videcemo :banana:
Mislim da nije... vec nesto sasvim treceSta je sad ovo? HTC Ace i dalje?
da, al ako cemo realno kome treba cpu na vise od 1-1,2ghz na mobilnom telefonu? trenutni uredjaji su munjevito brzi bez ikakvih lagova, i rade gotovo sve....e sad, ko jos zeli da kompresuje hd video na mobu?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari