Šta je novo?

PES 2011

Nadam se da je ovo neka stara verzija.

U bre meni je ono jako lose, gameplay isti kao PES 10, grafika mi deluje nesto bolje ali opet nije to onaj PES kakav sam ocekivao:S:

Ne mislim na to, kada god izadje nesto novo vezano za PES, Boris kaze da se radi o staroj verziji koda :).

A to. :D Pa dobro, verovatno ce jos nesto unaprediti... mada deluje ok, ali ja se nadam da ce FIFA nadmasiti sva ocekivanja i biti bolja od PESa i na PCu.

I meni je ovo izgledalo jako lose kad sam pogledao,al` rekoh da ne komentarisem nista posto poslednjih godinu dana igram fifu pa mozda previse ocekujem od pes-a.Nadam se da ce finalna verzija biti dosta bolja,jer ovo je dosta lose,po meni.

Poslednja izmena:
Sta znam, meni ovo ne deluje lose uopste, ima par bubica koje treba srediti ali ovo sto sam na brzinu pogledao mi je ok. Problem je sto je i prosle godine PES u najavi bio fantastican, sve izgledalo sjajno, a kad se na kraju pojavio, bolje da ne kazem sta mislim...

Ne verujem da se tu puno sta moze srediti u gameplay-u, nema toliko vremena

Pes 2010 je prvi Pes koji mi se nije svideo ali ovaj 2011 dok ne probam neznam sta da kazem vidim da su pokrete igraca doveli do perfekcije bas se lepo vidi kada daje pas centar sut itd ali mi se cini da su ga jos vise usporili od 2010ke sto mi se nije dopadalo ako jos pasovi kasne i ako nisu sredili pas u prostor onda ce biti katastrofa sto se mene tice.

Bravo kad mozete da procenite kakav je gameplay na osnovu videa, ja ipak cekam da ga osetim pod prstima :)

p.s.
A do tad cu verovati testerima da je gameplay odlican, ni nalik PES 2010ci!

Rekao bih da su animacije dosta unapredjene. Prijem lopte, centarsutevi, driblinzi, golovi (ulazak lopte u gol, pomeranje mreze) izgledaju sjajno. Cak i publika korektno izgleda, kod sanse Klosea lepo se vidi kako se spremaju za slavlje i onda razocaraju kad odbrani golman...mozda je toga bilo i u 2010 mada se ja ne secam, mislim da bih primetio. Sto se tice samog gameplaya, odbrane, gradjenja napada i sl. naravno da ne moze nista da se zakljuci na osnovu videa, to cemo videti i osetiti kad izadje.

Doradjena 2010-ka,pristojno izgleda,atmosfera deluje bolja,super je sto se brzina gameplay-a moze namestati,stadioni mi deluju ogromno(sto je ok-mozda zbog kamere)-mislim da cemo se svi prijatno iznenaditi

^Mozes sad da promenis avatar u "75x75 avatar suck" :D

Rekao bih da su animacije dosta unapredjene. Prijem lopte, centarsutevi, driblinzi, golovi (ulazak lopte u gol, pomeranje mreze) izgledaju sjajno. Cak i publika korektno izgleda, kod sanse Klosea lepo se vidi kako se spremaju za slavlje i onda razocaraju kad odbrani golman...mozda je toga bilo i u 2010 mada se ja ne secam, mislim da bih primetio. Sto se tice samog gameplaya, odbrane, gradjenja napada i sl. naravno da ne moze nista da se zakljuci na osnovu videa, to cemo videti i osetiti kad izadje.

Slazem se za animacije i svidja mi se mogucnost odredjivanja jacine pasa, a sto se tice gameplaya . . . videcemo. :)

Koji sve PESovi su izasli za Playstation 1?

Hahaha!!!Preporucujem ljudima da odigraju utakmicu Holandija:Nemacka a la PES 2010, a onda da odigraju istu utakmicu a la PES 6 ! Tehnika napreduje kazu :) PES 6 sam igrao sat vremena i snimio 4 replay-a, a PES 2010 sam igrao 49 utakmica i niti jedan replay nisam snimio...

Ja imam teoriju da od PES-a nema nista dok se ne budu vratili detaljima.Golovi i mreze su vec 3 godine isti ( one glupe visece mreze smaraju da nemam reci, ne znam na kom stadionu postoje takvi golovi uopste, svi su danas box-style , i oni heksagoni smaracki...).Toliko su stvari dobrih izbacili, a sve to na kraju rezultira losim gameplay-em.PES 2010 je ^ "dosadan do bola" .Bas to...I onaj response time...PES 4,5,6 su bile igretine.Posebno PES 5 za moj ukus jer je akcenat stavljen na odbranu, dok je PES 6 total-fudbal igra...
Videcemo sa ovim novim ali sve sto sam video...Golovi koji se daju mi deluju bezveze...Da li je to jer ljudi jos nemaju skill ili ...Kada sam video iste mreze i golove smorio sam se ko zmaj!To je los indikator.Gol i mreza su ipak simbol fudbala i to je bilo vrhunski odradjeno u zlatno doba PES-a!

Poslednja izmena:
Sta drugo reci osim da nemaju sluha ni malo, gomila ljudi se zali a oni nista ne cine kako bi udovoljili zajednici.

Igra li neko PES na Logitech Cordless Rumblepad 2, interesuje me kako se analog ponasa pod palcem?

Poslednja izmena:
Igram ja. Tj. ajde ovako...imam taj joypad, ali ne igram pes 2010 jer je njesra, 2009 takodje, pa trenutno uopste ne igram pes. Ali odigrao sam jedno 6 partija 2010 i dobar je joypad, ali je po meni bolji Precision. Samo sam uzeo ovaj jer je cordless. A analog ima isti osecaj kao Sony-ev joypad.

Mene ovo brine sto je kvadratasto kod analoga, pa mozda bude problem kod fife 11 i PES 2011 za 360 kretanje?

Koliko drze BATERIJE?

Poslednja izmena:
Golovi i mreze su vec 3 godine isti ( one glupe visece mreze smaraju da nemam reci, ne znam na kom stadionu postoje takvi golovi uopste, svi su danas box-style , i oni heksagoni smaracki...

Dobro je nisam jedini koga ovo uzasno nervira...Mislim da i kad bi napravili odlican gameplay ovo bi me toliko odbijalo da ne bih mogao da igram...Mrezice na svim stadionima su uglavnom (95%) BOX STYLE i zategnute su i NIGDE NE VISE ONAKO KAO BABE U PES-u

Poslednja izmena:
Kad sam igrao PES 2011 MLO betu nisam ni obracao paznju na mreze, poboljsane animacije mreze i nove animacije golmana cine da kad postignes gol sve izgleda jos lepse ;)

p.s.
Ni ja ih ne volim.

Mene ovo brine sto je kvadratasto kod analoga, pa mozda bude problem kod fife 11 i PES 2011 za 360 kretanje?

Koliko drze BATERIJE?

Pa to je samo neki okvir kvadratast, nikako ne utice na pomeranje palica. A sto se baterija tice stvarno ne znam. Kupio sam ga pre godinu i mesec dana, i jos ih nisam menjao, ali kazem ti, nisam 20 puta odigrao pes, jer je tesko njesra, i mozda 30 puta par nekih drugih igara.

A sto se mreza tice, sada su po meni uradjene perverzno. Pogledaj onaj klip sto je neko postavio u konzolama, kada onaj izvodi slobodnjak, kako se mreza ponasa. Vracao sam klip jedno 10 puta jer nisam mogao da provalim jel utakmica ili igrica. Evo ti dole klip.

http://www.youtube.com/watch?v=imOms4nITHU&feature=player_embedded

Poslednja izmena:
Tema je PES 2011 a ne zvezda vs partizan

kad ce demoooooo da uzmem ac milan ibra pato roni najbolji napad na svetuuuuuuuuuuuuuuu:-devil-::-devil-::-devil-:

Moguci datumi (zbog dana kad izlaze demoi na konzolama, cetvrtak i petak), su 1. i 2. septembar, i 8.9.. nadam se da nece nedelju dana nakon toga :)

Moguci datumi (zbog dana kad izlaze demoi na konzolama, cetvrtak i petak), su 1. i 2. septembar, i 8.9.. nadam se da nece nedelju dana nakon toga :)

Sluasao sam podcast na WENB-u i koliko sam razumeo demo nece izaci pre same igre ( 30. septembar ).Kao razlog navode sto zele da kod u demou bude jednak kodu u finalnoj verziji.

Nazad
Vrh Dno