Kako si zakacio 12icu za kuler, odnosno cime? Mene jedino brine kod tog poduhvata hladjenje naponske jedinice, odnosno da li vazduh struji preko naponske. Ako te ne bi mrzelo mogao bi mozda da uslikas par slika da se vidi kako izgleda to, ako ti je cim nema veze.
Jedino sto me je odbijalo od kupovine GTX470ice su te temperature, ako je to hladjenje pouzdano eto resenja!
Jel mislis da ce te verzije vazdusnog sistema da rade losije od resenja sa turbinom ,citaj u dobro provetrenim i komfornim kucistima?
Probaj sa MSI Afterburner, on bi trebao da ima tu informaciju kako se secam.Gde da ocitam GPU VRM temperaturu? Everest daje GPU, GPU Diode, GPU Memory i GPU Ampient, a ni GPU-Z je ne ocitava..
Gde da ocitam GPU VRM temperaturu? Everest daje GPU, GPU Diode, GPU Memory i GPU Ampient, a ni GPU-Z je ne ocitava..
@Mic
Svaka cast kako si se dosetio.Realno nije mnogo ni ruzno.Trebao si samo da vent povezes crnim vezicama za kartu a ne tim kablicem.![]()
Lastly, a 5-10% improvement from a major driver update that includes a whole bunch of clever optimisations that Jen Hsun has been working on – but decided not to release until the second generation Fermi product range was ready for launch (being the cheeky chappy he is, we wouldn’t put this past him)
Comparing the existing GTX480 (using the drive available when it launched) against the GTX485 and the new driver, we think you'll see up to a 20% boost. This is a LAUNCH TO LAUNCH prediction!
gtx460 je vani vec pao na ~160e za 768mb i za 1GB na 180e... ovi nasi mafijasi uvoze na kasikice kako bi derali na marzi...
@Dusan: ima tu istine u tome sto kazes, ali sigurno ne toliko da bi nas drali 230-240e za 1G modele
Gde su to GTX460 1Gb kartice 180e ??!
Koliko sam ja gledao preko su 210-250e ($).
A da ne mislis mozda da uvoze malo jer ne mogu vise da prodaju? Sta mislis koliko procenata kupaca u ovoj zemlji daje 200+ evra za graficku kartu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari