nooth1ng
Slavan
- Učlanjen(a)
- 08.11.2009
- Poena
- 330
Brate ti si naprosto unakazio tu karticu:S:![]()
slazem se sa tobom QQQ
sto ucinje to kolega ??? ,)
Brate ti si naprosto unakazio tu karticu:S:![]()
Samo otklanjam ono sto su nvidia inzenjeri trebali ucinjeti in the first place.
Zrtvujem izgled za tisinu, a i temperature su mnooogo nize, sve je cool. Zatvorim stranicu kucista i uzivam u brzini, tisini i prihvatljivim temperaturama. To se zove cooliranje...
Osim toga, promenio sam TIM i stavio AC Ceramique, dobio par stepeni nize temperature, i okrenuo kuciste TT Mambo upside down, pa se napajanje ne greje toliko, jer je disipacija toplote sa graficke unutar kucista, a sada mi je napajanje u donjem dijelu..Ma milina.
Final words and conclusion
...Alright, so noise levels are excellent, but can be brilliant, let's keep it at that. The cooling performance is very impressive. Even with added GPU voltage and an overclock towards 900 MHz on the GPU core we still did not pass 65 Degrees C with that GPU humped, stressed and dominated with a whip. If you take a reference baseline GTX 480 and compare it to this product at a 900 MHz clock frequency then that's 20 to 25% extra performance over the baseline NVIDIA product and in the world of high-end that is a mighty lot of extra perf...
http://www.asus.com/compare.aspx
Da li neko moze da mi objasni po cemu je 480 jaca od 460, osim sto ima vise memorije i 384 bita. Ostale specifikacije su cak i jace od 480. Cak se i bolje pokazala od 470. Vidim da ovde ima dosta strucnjaka pa bi da mi ukratko to objasne. Prvenstveno zainteresovan sam za neku od ovih kartica. Ja bi to za ozbiljan posao, MAYA, AFTER .....
HVALA!!!
Sta da kazem osim razocarenja za 4xx. Probao sam 480 i 470 i mogu da kazem da moja stara 8800 kartica radi mnogo bolje. Kada otvorim mayu sa 500 poligona vec pocinje da usporava i brlja, dok stara 8800gts kartica mogla je da izvuce i 4k i da radi lepo. Obe kartice nisu mi pokazale neko veliko poboljsanje u odnosu na moju staru 8800 karticu. Ocekivao sam da ce adobe raditi brze i da ce cuda tehnologija pomoci, nazalost po mojoj proceni cak render u afteru je sporiji. Sve u svemu ili da poprave drajvere ili da ovo bace u zaborav i krenu na nove kartice.
A mozda i korisnik nema pojma i prica nebuloze...
..a sta je sad ovo prvo ili drugo?... bezveze izvredja covekanex999 realno je ocekivat da oni koji zele ovakvu primenu kartice da kupe quadro/tesla verziju a ne da ocekuju preko hleba pogace od igracke kartice
..a sta je sad ovo prvo ili drugo?... bezveze izvredja coveka
zeljko je napisao(la):nex999 realno je ocekivat da oni koji zele ovakvu primenu kartice da kupe quadro/tesla verziju a ne da ocekuju preko hleba pogace od igracke kartice
Ovde sam samo da konstantujem i da kazem svoje misljenje i ono sto sam sam iskusio, a ne da vredjam. Prvo ja ne sirim dezinformacije, samo sam reko da sam jako razocaran. Ocekivao sam da ce sve to raditi lepse i brze. Ja ne ocekujem da ce sada ova kartica raditi kao quadro, nego kazem da mi je cudno, da se moja stariaj kartica bolje ponasala. Moguce da drajveri nisu uredu ili cuda nije proradio kako treba. Sve u svemu probacu ponovo. Malo mi je cudno kada sma cak i na samom autodesk sajtu naso ljude sa slicnim problemima.
This set of new drivers is tagged as Quadro driver (for NVIDIA's professional series graphics cards) however we added extensive support for most common GeForce graphics cards including series 9, 200 and GTX 470 and 480.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari