Pa meni i tih Galaksijevih 4" prevelikoRealno, ako 4 inca nije preveliko za Galaxy S nije ni 4.3 na ostalim telefonima.
SAMOLED nikako... to ide iskljucivo na top Samung modele, i nikome nece davati taj tip ekrana. Bar za sada... iliti bar dok ne naprave drugu generaciju SAMOLEDaJedna stvar mi nije jasna, Desire HD ce imati Amoled a ne Samoled ekran?
To sam i ja rekao stranu iza, verovatno imaju ustekano x hiljada Amoleda. Zasto da ih i dalje trose na "stari" Desire, nego lepo to sto su ustekali iskoriste za novi model heh.
Ja koliko vidim sa klipa, za normalnu ruku HTC ace nije ogroman, ali ovo je gornja granica koliko ekran moze da bude velik. Ovo je meni samo plus zbog interneta i multimedije, kao i kucanja poruka.
Prezivecu to sto nema Samoled kao Galaxy S, jer mi se ekran stvarno dopao. Odlican mi je dizajn Ace-a, i nekako me vise privlaci Sense UI. To i nekako mi vise lezi HTC kao marka, pojam samsunga kao proizvodjaca telefona mi je onako meh. Videcemo na kraju sta ce biti.
Ovo u svakom slucaju stoji... poruke jos i djene-djene, to moze komotno da ide i na dooooosta manjim ekranima... ali multimedija i narocito surf su fenomenalno komotni na ovakvim monstrumima od displeja.Ja koliko vidim sa klipa, za normalnu ruku HTC ace nije ogroman, ali ovo je gornja granica koliko ekran moze da bude velik. Ovo je meni samo plus zbog interneta i multimedije, kao i kucanja poruka.
Znam ja bar jos jednog koji je bio tako "zadrt" kao ti, pa mu je Samsung bio "meh"... ali kada je najzad skupio mud... petljuPrezivecu to sto nema Samoled kao Galaxy S, jer mi se ekran stvarno dopao. Odlican mi je dizajn Ace-a, i nekako me vise privlaci Sense UI. To i nekako mi vise lezi HTC kao marka, pojam samsunga kao proizvodjaca telefona mi je onako meh. Videcemo na kraju sta ce biti.
Mora li ta slika - upropasti mi rucakSta pricate bre. Zadnja strana mu je cak i lepsa nego prednja, odlicno je uradjeno, meni se ovakav dizajn bas dopada. Kombinacija sive i tamno sive, sta fali tome?
Mora li ta slika - upropasti mi rucak
Ma idi bre, pa vid' tu zadnju - asimetricni i totalno nabacani paneli, k'o da se deca igrala, pa turala redom gde im se svidi
Aj' malo tamo, sad malo vamo...
... a ovde metni ispupcenje sa socivom kamere! :d
Ovaj mislis sPhone" E jel je to iPhone"
Koji si hejterDobar je bre telefon, nalazis mu mane a nije ni izasao heh. Galaxy S je kao lepsi mozda? HTC Ace je sa takvom maskom unikatan, a meni se to dopada vise nego da imam jednobojan plastican poklopac iza. Meni se izgled "obicnog" Desire-a na primer ne svidja a HTC Evo 4g mi je jedan od najlepsih telefona koji postoje. Ja bih ga kupio odmah, samo da mogu. Samo ga vidi kakav je, lepotan hah.
![]()
Galaxy S mi je isto dobar telefon, ekran mu je odlican, odusevio sam se kad sam ga uzeo u ruke, ali ne zelim svaki put neko ko nema pojma o telefonima da me pita " E jel je to iPhone" . HTC Ace mi je jedina alternativa kad izadje. Takodje HTC Sense UI me mnogo vise privlaci od TouchWiza.
Ma nisam bre skejterKoji si hejterDobar je bre telefon, nalazis mu mane a nije ni izasao heh.
Pa nije nesto, iskreno... nije mi Galaxy S neki lepotan, nikad bio.Galaxy S je kao lepsi mozda?
Lepo od napred, nema sta... skoro k'o HD2 da gledam... al' daj zguza, pa da procenim postenoHTC Ace je sa takvom maskom unikatan, a meni se to dopada vise nego da imam jednobojan plastican poklopac iza. Meni se izgled "obicnog" Desire-a na primer ne svidja a HTC Evo 4g mi je jedan od najlepsih telefona koji postoje. Ja bih ga kupio odmah, samo da mogu. Samo ga vidi kakav je, lepotan hah.
Galaxy S mi je isto dobar telefon, ekran mu je odlican, odusevio sam se kad sam ga uzeo u ruke, ali ne zelim svaki put neko ko nema pojma o telefonima da me pita " E jel je to iPhone" . HTC Ace mi je jedina alternativa kad izadje. Takodje HTC Sense UI me mnogo vise privlaci od TouchWiza.
Meni su i Sense i Touchwiz užasni, doduše Sense bih mogao da koristim dok Touchwiz ne mogu, čim sam uzeo Galaxy i izašao iz poslovnice VIPa nakačio sam se na 3G i skinuo LauncherPro, mislim da je on trenutno najbolji izbor za Android telefone.
Uh, da, to je taj "lepotan"... al' dobro, necu nista da kazem, opet ce me nazivas hejteromEvo ga EVO zguza![]()
Uuuuu, al' zato kickstand zaista kicks-ass! :smoke:Ima i kickstand, naslonis ga i gledas film, vr'. Uvek volim kombinaciju crno/narandzasto ili crno/crveno.
Ovaj mislis sPhone(ubio me VIP s' njihovim nazivom za i9000
)
Nego da li ce se kod nas pojaviti Aria (to je po meni najlepsi HTC ), nego imamo Legend-a jos uvek![]()
treba mi par saveta za widgete posto sam stavio laucher pro....s obzirom da od htc widgeta nema nista koje mi preporucujete kao alternativu? weather/clock/calendar prvenstveno
na marketu ih ima xxx a trenutno nemam wifi pa se ne bih razbacivao sa skidanjem nepotrebnih gluposti![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari