Šta je novo?

HTC Desire HD

Kad izadje taj desire HD opet nece proci dugo pa ce izaci nesto jace i to mozda vec krajem godine kao sto je HD3 dual cpu 1gb rama...

Izacice I9200, iliti naslednik Galaxy-a S...

Jel imas neki link sa najavom?
Samo neka izbacuju nove modele,bice bolje za nas kupce

Surova sirovina od telefona (ako se to i dalje uopste moze nazvati "samo" telefonom :D)... hardverski&softverski monstrum... a jos i ako ovaj dizajn bude bio/ostao, cak i lepuskast.

Za moj ukus ipak preveliki, sa ovom ekrancinom od 4.3"... ali izuzetan gadget u svakom slucaju, no doubt about it.

Realno, ako 4 inca nije preveliko za Galaxy S nije ni 4.3 na ostalim telefonima.

Jedna stvar mi nije jasna, Desire HD ce imati Amoled a ne Samoled ekran?

Realno, ako 4 inca nije preveliko za Galaxy S nije ni 4.3 na ostalim telefonima.
Pa meni i tih Galaksijevih 4" preveliko :p

A HD2 kada drzah u ruci... pa, malo mi falilo da ga u'vatim s obe! :D
Jedna stvar mi nije jasna, Desire HD ce imati Amoled a ne Samoled ekran?
SAMOLED nikako... to ide iskljucivo na top Samung modele, i nikome nece davati taj tip ekrana. Bar za sada... iliti bar dok ne naprave drugu generaciju SAMOLEDa :D

A AMOLED kao ide na Desire HD, mada mi i to cudno - nema ga za obican Desire, opet Samsung malko zavrnuo slavinu, tacnije kao prevelika potraznja... HTC pak otisao na drugu stranu, pa potpisao ugovor sa SONYem za njihove Super LCD displeje... pa sad opet ulazi AMOLED u pricu za Desire HD... hmmm, ne znam vise sta da mislim.
Ko zna, mozda su pa i cuvali odredjenu kolicinu u steku... ili pak imaju neki poseban dil sa Samsung-om...

To sam i ja rekao stranu iza, verovatno imaju ustekano x hiljada Amoleda. Zasto da ih i dalje trose na "stari" Desire, nego lepo to sto su ustekali iskoriste za novi model heh.

Ja koliko vidim sa klipa, za normalnu ruku HTC ace nije ogroman, ali ovo je gornja granica koliko ekran moze da bude velik. Ovo je meni samo plus zbog interneta i multimedije, kao i kucanja poruka.

Prezivecu to sto nema Samoled kao Galaxy S, jer mi se ekran stvarno dopao. Odlican mi je dizajn Ace-a, i nekako me vise privlaci Sense UI. To i nekako mi vise lezi HTC kao marka, pojam samsunga kao proizvodjaca telefona mi je onako meh. Videcemo na kraju sta ce biti.

Za "normalnu" ruku mozda nije preveliki, ali je na samoj granici. Ali za "normalan" dzep je sigurno prevelik

To sam i ja rekao stranu iza, verovatno imaju ustekano x hiljada Amoleda. Zasto da ih i dalje trose na "stari" Desire, nego lepo to sto su ustekali iskoriste za novi model heh.

Ja koliko vidim sa klipa, za normalnu ruku HTC ace nije ogroman, ali ovo je gornja granica koliko ekran moze da bude velik. Ovo je meni samo plus zbog interneta i multimedije, kao i kucanja poruka.

Prezivecu to sto nema Samoled kao Galaxy S, jer mi se ekran stvarno dopao. Odlican mi je dizajn Ace-a, i nekako me vise privlaci Sense UI. To i nekako mi vise lezi HTC kao marka, pojam samsunga kao proizvodjaca telefona mi je onako meh. Videcemo na kraju sta ce biti.

sumnjam da imaju ustekane amolede, uskoro ce ugasiti proizvodnju legend-a bas zbog nedostatka istih....

Sta bi im i znacilo da imaju ustekane 3.7" kad je HD 4.3"...

Ja mislim da se seckaju od veceg panel glass-a, kao kod lcd-a. Imaju veliki panel od koga seckaju manje, tako mi je logicno.

Ovo u svakom slucaju stoji... poruke jos i djene-djene, to moze komotno da ide i na dooooosta manjim ekranima... ali multimedija i narocito surf su fenomenalno komotni na ovakvim monstrumima od displeja.
Recimo, meni je multimedija odlicna na Wave-u sa svojih "mizernih" 3.3" (mozda i zbog 16:9 odnosa stranica)... ali surf vec i nije bas, mora dosta da se skroluje kada se baci u landscape mod.
Znam ja bar jos jednog koji je bio tako "zadrt" kao ti, pa mu je Samsung bio "meh"... ali kada je najzad skupio mud... petlju :p i pazario Galaxy S, toliko se odusevio telefonom da ga prosto ne ispusta iz ruke :)

Nego, to na stranu... stvarno ti se dopada dizajna Asa?!? :zgran:
Ogavan je bre, bas me je razocarao... OK je od napred, ali od pozadi - ova two-tone ogavstina je uzas, a i ovo ispupcenje od kamere nista ne pomaze. Em je ruzno samo po sebi, em ce samo da doprinese tome da se staklo izgrebe, posto nema zastitu.

Sta pricate bre :) . Zadnja strana mu je cak i lepsa nego prednja, odlicno je uradjeno, meni se ovakav dizajn bas dopada. Kombinacija sive i tamno sive, sta fali tome?

Sta pricate bre :) . Zadnja strana mu je cak i lepsa nego prednja, odlicno je uradjeno, meni se ovakav dizajn bas dopada. Kombinacija sive i tamno sive, sta fali tome?
Mora li ta slika - upropasti mi rucak :D:D:D

Ma idi bre, pa vid' tu zadnju - asimetricni i totalno nabacani paneli, k'o da se deca igrala, pa turala redom gde im se svidi :p
Aj' malo tamo, sad malo vamo... :p

... a ovde metni ispupcenje sa socivom kamere! :d

od diamonda 2 nema lepog htc telefona... svi izgledaju odvratno, jeftino... uzas...

Meni ni Diamond2 nije nesto, mislim da posle Touch HD nisu napravili nista normalno

Mora li ta slika - upropasti mi rucak :D:D:D

Ma idi bre, pa vid' tu zadnju - asimetricni i totalno nabacani paneli, k'o da se deca igrala, pa turala redom gde im se svidi :p
Aj' malo tamo, sad malo vamo... :p

... a ovde metni ispupcenje sa socivom kamere! :d

Koji si hejter :) Dobar je bre telefon, nalazis mu mane a nije ni izasao heh. Galaxy S je kao lepsi mozda? HTC Ace je sa takvom maskom unikatan, a meni se to dopada vise nego da imam jednobojan plastican poklopac iza. Meni se izgled "obicnog" Desire-a na primer ne svidja a HTC Evo 4g mi je jedan od najlepsih telefona koji postoje. Ja bih ga kupio odmah, samo da mogu. Samo ga vidi kakav je, lepotan hah.

htcevo4g_airs.jpg

Galaxy S mi je isto dobar telefon, ekran mu je odlican, odusevio sam se kad sam ga uzeo u ruke, ali ne zelim svaki put neko ko nema pojma o telefonima da me pita " E jel je to iPhone" . HTC Ace mi je jedina alternativa kad izadje. Takodje HTC Sense UI me mnogo vise privlaci od TouchWiza.

Koji si hejter :) Dobar je bre telefon, nalazis mu mane a nije ni izasao heh. Galaxy S je kao lepsi mozda? HTC Ace je sa takvom maskom unikatan, a meni se to dopada vise nego da imam jednobojan plastican poklopac iza. Meni se izgled "obicnog" Desire-a na primer ne svidja a HTC Evo 4g mi je jedan od najlepsih telefona koji postoje. Ja bih ga kupio odmah, samo da mogu. Samo ga vidi kakav je, lepotan hah.

htcevo4g_airs.jpg

Galaxy S mi je isto dobar telefon, ekran mu je odlican, odusevio sam se kad sam ga uzeo u ruke, ali ne zelim svaki put neko ko nema pojma o telefonima da me pita " E jel je to iPhone" . HTC Ace mi je jedina alternativa kad izadje. Takodje HTC Sense UI me mnogo vise privlaci od TouchWiza.

Vidi ga rodjak HD2, po majci ili caletu :d

Koji si hejter :) Dobar je bre telefon, nalazis mu mane a nije ni izasao heh.
Ma nisam bre skejter :p, i ne nalazim mu mane - vec sam rekao da je telefon opaka zverina (hardver mu je surov, a ni softver ne zaostaje - sta tu moze da bude lose? :)), samo kazem da je prilicno grozan dizajn otpozadi.

On the other hand, od napred pa ni ne moze da bude nesto preterano grozan sve i da hoce, kada 99% prostora zauzima displej :D
Galaxy S je kao lepsi mozda?
Pa nije nesto, iskreno... nije mi Galaxy S neki lepotan, nikad bio.
Ipak, bolje mu resen izgled "guzice" - bar je jednobojna :p, a i one "krljusti" mi/mu sasvim fino izgledaju ;)
HTC Ace je sa takvom maskom unikatan, a meni se to dopada vise nego da imam jednobojan plastican poklopac iza. Meni se izgled "obicnog" Desire-a na primer ne svidja a HTC Evo 4g mi je jedan od najlepsih telefona koji postoje. Ja bih ga kupio odmah, samo da mogu. Samo ga vidi kakav je, lepotan hah.
Lepo od napred, nema sta... skoro k'o HD2 da gledam... al' daj zguza, pa da procenim posteno :p
Al' ako je ovo onaj EVO sto ja mislim da jeste (po oznaci), to bi mogao biti onaj sa nekom kicerica crvenom bojom oko sociva kamere ili tako nesto, zaboravih vec :D

Ah, razumem te... i ovo za famozni "sPhone" (uuuuh, stresem se svaki put kada cujem/procitam ovaj naziv), ali i za Sense UI/TouchWiz. Nema sta, TW nema sta da trazi pored Sense-a.

Evo ga EVO zguza :)

sprint-htc-evo-4g-back.jpg

Ima i kickstand, naslonis ga i gledas film, vr'. Uvek volim kombinaciju crno/narandzasto ili crno/crveno.

Mogli su lepo isti dizajn, isto sve i za evropsko trziste, ali jok moraju novi model. Pre bih kupio EVO da mogu.

Meni su i Sense i Touchwiz užasni, doduše Sense bih mogao da koristim dok Touchwiz ne mogu, čim sam uzeo Galaxy i izašao iz poslovnice VIPa nakačio sam se na 3G i skinuo LauncherPro, mislim da je on trenutno najbolji izbor za Android telefone.

Meni su i Sense i Touchwiz užasni, doduše Sense bih mogao da koristim dok Touchwiz ne mogu, čim sam uzeo Galaxy i izašao iz poslovnice VIPa nakačio sam se na 3G i skinuo LauncherPro, mislim da je on trenutno najbolji izbor za Android telefone.

Ode već pričaš o launcher-ima... I ja smatram da je launcherPro trenutno najbolji launcher (mada se ne sme zaboraviti ni adw koji uz pravo podešavanje zna da poleti :) )

Koliko sam pročitao na net-u Desire HD se očekuje oktobra..

Pa LauncherPro izmeni ceo interfejs, ne znam što bi se to razlikovalo od Sense UI i Touchwiz. :) Ima dovoljno dobrih (čak i boljih) widgeta koji rade na svakom launcheru. A ADW je pre bio bolji nego LauncherPro, a sad mislim da je situacija promenjena pošto ADW malo stagnira sada. :)

treba mi par saveta za widgete posto sam stavio laucher pro....s obzirom da od htc widgeta nema nista koje mi preporucujete kao alternativu? weather/clock/calendar prvenstveno
na marketu ih ima xxx a trenutno nemam wifi pa se ne bih razbacivao sa skidanjem nepotrebnih gluposti :)

Evo ga EVO zguza :)
Uh, da, to je taj "lepotan"... al' dobro, necu nista da kazem, opet ce me nazivas hejterom :p
Ima i kickstand, naslonis ga i gledas film, vr'. Uvek volim kombinaciju crno/narandzasto ili crno/crveno.
Uuuuu, al' zato kickstand zaista kicks-ass! :smoke:

Kol'ko mi je to falilo na Wave-u dok sam bio na moru, pa kad se zavalim u krevet da gledam Tesnu kozu/South Park/Pumping Iron... pa namestam jastuk i/il' okolne predmete da mi drze telefon koliko-toliko uspravnim :)

Ovaj mislis sPhone :D (ubio me VIP s' njihovim nazivom za i9000 :D)
Nego da li ce se kod nas pojaviti Aria (to je po meni najlepsi HTC ), nego imamo Legend-a jos uvek ;)

Nažalost, Aria ima samo na AT&T mreži. Bilo bi lepo da Telenor dovuče neki takav mid-range telefon, jer su iz ponude izbacili Legenda, a nemaju više ni jedan Android model u tom segmentu.

treba mi par saveta za widgete posto sam stavio laucher pro....s obzirom da od htc widgeta nema nista koje mi preporucujete kao alternativu? weather/clock/calendar prvenstveno
na marketu ih ima xxx a trenutno nemam wifi pa se ne bih razbacivao sa skidanjem nepotrebnih gluposti :)

Beautiful Widgets, al' nemaš na Marketu, već se plaća. :) A kalendar imaš Pure Grid Calendar, tako se nekako zove.

Vrh Dno