Šta je novo?

Starcraft 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lepo je to sada kada napišeš, da si mislio ono što nije pisalo, pa sada pišeš naknadno, izvlačeći se, ali veruj mi, prvi post ti definitivno tako nije zvučao kao sada, "unormaljeno"

Nemam razloga da se "izvlačim", na forumima svako ima pravo da iskaže svoje mišljenje, ma kakvo da je. A kako će ko to da shvati, moram da se citiram: "3.) Sve to sam napisao ne verujući u ono što vidim, pohvalno za momke koji su to uradili, što svako sa malo mozga može da razume."

Jel je iko zaintersovan za koju 2vs2 partiju , samo ljudi sa foruma ?

Marley i ja cemo najverovatnije igrati posle 22:30 , pa bi nam falilo jos dvoje ljudi . A ako ima vise zaintersovanih mogli bi i 3vs3 partiju opiciti :D

Zavrsih danas igru, konacno sam nasao malo vise vremena. Igra je jednom recju fenomenalna, nisam skoro igrao ovako dobru igru, spada sigurno u top 5 igara u prethodnih 4-5 godina. Ali ja sam ipak malo subjektivan jer je to ipak BioWare... Prica fenomenalna, malo ocekivana pri kraju ali dobro. Ocekujemo nastavak price iz ugla Zergova...

Presao prvih 16 misija na Hard i jutros mi patch-ovao na silu i sada cekaj novi ... Stari ne radi ...

A šta ako čovek nije voljan da da 6000 dinara za jednu trećinu igre?

ova igra kao da ima memory leak... posle par sati igranja zakucava stuca i kaze da mi je memory pool pun, izadjes - udjes i sve radi normalno...

ova igra kao da ima memory leak... posle par sati igranja zakucava stuca i kaze da mi je memory pool pun, izadjes - udjes i sve radi normalno...

Ista stvar i kod mene. Moja prva pretpostvka je manjak sistemskog RAM-a jer ga imam 2GB, medjutim posle sam igrao sa GTX 460 i sve je radilo savrseno. I evo i kod tebe isto a imas 4GB i 4870 koji ima 512Mb pretpostavljam?
Izgleda da 512Mb na grafickoj malo za ovu igru (kad se sve odvrne na ultra naravno)..

Ne verujem. Moja masina iz potpisa tera ovo na ultra u najvecoj rezoluciji bez problema.

Cak mi je i ploca podesena da stedi struju (mada mislim da ovo ne igra preteranu ulogu kada se ukljuci neka aplikacija gde se konstantno nesto racuna).

Kome prijavljuje Paged Memory low, ili slično ne sećam se više poruke, a tera XP, može da proba da poveća maksimalnu vrednost dodeljenu za PagedPool.

VI-7 Hive: HKEY_LOCAL_MACHINE
Key: System\CurrentControlSet\Control
\Session Manager\Memory Management
Value Name: PagedPoolSize
Data Type: REG_DWORD
Value: <number in bytes >

Ja sam stavio na jednoj mašini veličinu od oko 300MB, znači Value treba da bude (300000000)

Pre čačkanja, naravno uradite backup registry-a. Podrazumeva se da ovo radite na svoju odgovornost. Ako bude problema, prvo probajte da butujete sa F8 pa "last known good conf..."

P.S. Ko ne zna gde ovo da promeni, ne treba ništa da čačka :)

Poslednja izmena:
Isto... zavrsio sam kampanju na normal i odmah se bacio na brutal, zvrsio pet misija jedva i sada tjorak... Glupi update je sve pokvario! :(
Ako već igrate sa 'onim', malo je neozbiljno ne koristiti firewall i ne reći igri da ostane kod kuće...

meni in game pokazuje da troshi 700mb+ graficke memorije u full hd ultra

A šta ako čovek nije voljan da da 6000 dinara za jednu trećinu igre?
Nece nikad ni zaigrati MP, dok se mi odvaljujemo od igranja. ;)

Ne verujem. Moja masina iz potpisa tera ovo na ultra u najvecoj rezoluciji bez problema.

Cak mi je i ploca podesena da stedi struju (mada mislim da ovo ne igra preteranu ulogu kada se ukljuci neka aplikacija gde se konstantno nesto racuna).

Ne znam kako, ali svaka cast! :)

Ista stvar i kod mene. Moja prva pretpostvka je manjak sistemskog RAM-a jer ga imam 2GB, medjutim posle sam igrao sa GTX 460 i sve je radilo savrseno. I evo i kod tebe isto a imas 4GB i 4870 koji ima 512Mb pretpostavljam?
Izgleda da 512Mb na grafickoj malo za ovu igru (kad se sve odvrne na ultra naravno)..

nisi video dobro, imam 5870

neko je pitao xpsp3... nisam stigao da probam na win7 (btw jel sa njom radi fora kao u kod dosadasnjih dualboot sistema, u drugom winu instaliras u isti folder gde si instalirao i na prvom i sve bude ok ?)

@nickname

fala, probacu i tu varijantu popodne tj sutra, danas mi rodjendan nema smisla da se igram :p

Poslednja izmena:
Aah, my bad. Onda nije do toga.
U svakom slucaju od Blizzarda nisam ocekivao toliku zahtevnost/nedovrsenost :crash:

Aah, my bad. Onda nije do toga.
U svakom slucaju od Blizzarda nisam ocekivao toliku zahtevnost/nedovrsenost :crash:

Mislim da to nema veze sa Blizardom vec sa bangavim Microsoftom tj. XP-om. Meni odmah izbaci poruku "low memory pool page" i gledao sam na netu malo o tome, iz nekog razloga moj sistem je dodelio pool page-u svega 160mb a paged max bi trebao da bude 340mb (za sistem sa 2GB rama). Nisam pokusao ovo sto je nickname predlozio jer cu instalirati Windows 7 (probao drugi nacin koji predlazu upravo za SC2, poruka nestala ali igra je spora do bola dok je sa porukom bila koliko koliko igriva).

Verovatno tako sto igra ne dozvoljava da se koriste maximumi u stvari :D

To sam bas gledao nakon sto sam onaj preset stavio na ultra i sve ostale stavke su takodje na ultra. :p
Poslao bih vam neki screen ali imam odredjenih problema od pojave 1.03 patcha :p ... i to bas kada treba da pocnem poslednju misiju :S:

I dajte igra uopste nije zahtevna. To sto neki od vas ocekuju da je igraju na masinama koje su prevashodno sklopili za rad u office-u, ne treba da krive sad Blizzard :p

Poslednja izmena:
neko je pitao xpsp3... nisam stigao da probam na win7 (btw jel sa njom radi fora kao u kod dosadasnjih dualboot sistema, u drugom winu instaliras u isti folder gde si instalirao i na prvom i sve bude ok ?)

Nema potrebe da se ponovo instalira. Samo okreni exe iz istog foldera gde si instalirao igru na XP-u.

Jel neko uspeo da predje SP na najvecem nivou tezine ?

Od kada su mi stigle nove graficke , nisam imao ni jedan crash u SC2 .

Izgleda SC2 bas i ne voli graficke iz GTX200 serije :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno