Oticice i ostatak brzo kad se ljudi vrate s odmora, a i gomila je narucila igru online. tako da je moguce da ce sc2 biti najprodavanija PC igra kod nas.
Mislim da je najprodavanija igra kod nas trenutno steam counter strike 1.6![]()
uh, mnogo je vise... ja samo znam 30ak ljudi kod nas koji imaju steam... al da ne offtopicujemo...
jos 4 misije, sve mi zao da prelazim...
Vi ocigledno niste culi za Battlefield 2 pa cak i Bad Company 2 gde je u preorderu otislo daleko vise.Achilles82 je napisao(la):Verovatno ce biti najprodavanija igra sa 200 prodatih kopija. I takodje, verovatno je prethodni rekord drzala igra Half Life 2, sa 18 prodatih kopija
welcome to Serbia
![]()
Vi ocigledno niste culi za Battlefield 2 pa cak i Bad Company 2 gde je u preorderu otislo daleko vise.
BTW, nije to uopste losa prodaja, ipak je 6000 cena u letnjem periodu.
Ali kako sto moj drugar kaze: Nedam 60e za trecinu igre.
ati 1950 pro 512 ddr3 win7 64-bit microsoft drajveri, posle sat igranja starcrafta temparatura 120 stepeni - kuler vrti punom snagom i ne stize da ohladi!!!
cim pukne drajver proverite temp. nekim programom inace cao grafa!!
Koliko se secam, sad je tvoj red da castis cevape :dfingon82 je napisao(la):Ja sam tvoj drugar :d![]()
Koliko se secam, sad je tvoj red da castis cevape :d
Pretpostavljam da si pustio intro na kome kad stisnes F2 pise Skid Row sucks :dckibunenko je napisao(la):Ima li neko ideju zasto narodni lek nece da mi pokrene kampanju?Stisnem i F2 i ponovo nista i dalje trazi offline play authorization![]()
A sta fali scoru? Pici igraj dalje, bas te briga za statistiku.gile23 je napisao(la):Drugar odigrao 5 partija na ranked OMG, i sada mi je skor 1:4 jel se moze to nekako reset ili moram da cekam balance patch ?
Pozdrav!
Drugar odigrao 5 partija na ranked OMG, i sada mi je skor 1:4 jel se moze to nekako reset ili moram da cekam balance patch ?
Pozdrav!
Zeleo sam da treniram, prvo sam hteo na custom da igram, ali posle sam shvatio da je to puno botova, pa moram da krenem da igram na ranked. Inace u beti sam bio Diamond top 10.
Pozdrav!
ati 1950 pro 512 ddr3 win7 64-bit microsoft drajveri, posle sat igranja starcrafta temparatura 120 stepeni - kuler vrti punom snagom i ne stize da ohladi!!!
cim pukne drajver proverite temp. nekim programom inace cao grafa!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari