Šta je novo?

Starcraft 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Neko je na klanrur-u to napisao i to neki opasniji clan tipa 10k postova itd. :).

Pozdrav!

Xexexe, hvala za tip!;)

2048*1152, sve na ultra radi kao podmazano. :smoke:
graficka malo kloknuta.

Oticice i ostatak brzo kad se ljudi vrate s odmora, a i gomila je narucila igru online. tako da je moguce da ce sc2 biti najprodavanija PC igra kod nas.

Verovatno ce biti najprodavanija igra sa 200 prodatih kopija. I takodje, verovatno je prethodni rekord drzala igra Half Life 2, sa 18 prodatih kopija :D

welcome to Serbia :D

draft_lens1452332module3386266photo_jack_flag-smaller.jpg

Mislim da je najprodavanija igra kod nas trenutno steam counter strike 1.6 ;)

uh, mnogo je vise... ja samo znam 30ak ljudi kod nas koji imaju steam... al da ne offtopicujemo...

jos 4 misije, sve mi zao da prelazim...

uh, mnogo je vise... ja samo znam 30ak ljudi kod nas koji imaju steam... al da ne offtopicujemo...

jos 4 misije, sve mi zao da prelazim...

Nemoj da ti bude, jer ces zeleti posle bar jos jednom da predjes zbog izbora koji ti se nude.

Nove su bolje, spectras sucks. :)

StarCraft II: Wings of Liberty - Patch 1.0.2

Bug Fixes

Fixed an issue where campaign mission victories would not always trigger properly.
Fixed an issue where some players were unable to access single-player features.

Ako neko ima nacin da nabavi Starcraft II (2): Wings of Liberty Collectors Edition nek se javi na PM.
Koja firma je uopste uvezla CE izdanje ?
Nije mi jasno zasto shopto i sl sajtovi ne salju van EU !?!

Probably zbog veličine paketa... Verovatno klasična shopto shipping cena ne bi ovo pokrila pa prodaju samo u UK gde je free shipping...

A i šta će ti to? Pukneš 50% više para a nećeš ga otvoriti 3 puta... jedino ako bi posle da prodaš na ebay po lepoj ceni :p

Poslednja izmena:
Achilles82 je napisao(la):
Verovatno ce biti najprodavanija igra sa 200 prodatih kopija. I takodje, verovatno je prethodni rekord drzala igra Half Life 2, sa 18 prodatih kopija :D

welcome to Serbia :D

draft_lens1452332module3386266photo_jack_flag-smaller.jpg
Vi ocigledno niste culi za Battlefield 2 pa cak i Bad Company 2 gde je u preorderu otislo daleko vise.
BTW, nije to uopste losa prodaja, ipak je 6000 cena u letnjem periodu.
Ali kako sto moj drugar kaze: Nedam 60e za trecinu igre.

Narucio sam Starcraft II (2): Wings of Liberty Collectors Edition :)
77e

ati 1950 pro 512 ddr3 win7 64-bit microsoft drajveri, posle sat igranja starcrafta temparatura 120 stepeni - kuler vrti punom snagom i ne stize da ohladi!!!
cim pukne drajver proverite temp. nekim programom inace cao grafa!!

ati 1950 pro 512 ddr3 win7 64-bit microsoft drajveri, posle sat igranja starcrafta temparatura 120 stepeni - kuler vrti punom snagom i ne stize da ohladi!!!

Resenje za problem pregrejavanja je napisano barem pet puta.

Resenje:
Otvoriti
Documents\StarCraft II\variables.txt

i dodati dve linije texta

frameratecapglue=30
frameratecap=60

Ima li neko ideju zasto narodni lek nece da mi pokrene kampanju?Stisnem i F2 i ponovo nista i dalje trazi offline play authorization :)

Drugar odigrao 5 partija na ranked OMG, i sada mi je skor 1:4 jel se moze to nekako reset ili moram da cekam balance patch ?

Pozdrav!

ckibunenko je napisao(la):
Ima li neko ideju zasto narodni lek nece da mi pokrene kampanju?Stisnem i F2 i ponovo nista i dalje trazi offline play authorization :)
Pretpostavljam da si pustio intro na kome kad stisnes F2 pise Skid Row sucks :d
Ne radis ti to kako treba.

gile23 je napisao(la):
Drugar odigrao 5 partija na ranked OMG, i sada mi je skor 1:4 jel se moze to nekako reset ili moram da cekam balance patch ?

Pozdrav!
A sta fali scoru? Pici igraj dalje, bas te briga za statistiku.

sa obzirom da mozes odigrati stotine partija do sledeceg restarta laddera, samo pici. cak i ako ti je stalo do statistika, tih 1-4 za nedelju dana nece nista znaciti kad odigras jos 20 gejmova.

i kada ti bude 1:19 xD

Kako su ga pojasnili sa menjačem :d

Zeleo sam da treniram, prvo sam hteo na custom da igram, ali posle sam shvatio da je to puno botova, pa moram da krenem da igram na ranked. Inace u beti sam bio Diamond top 10 :).

Pozdrav!

Zeleo sam da treniram, prvo sam hteo na custom da igram, ali posle sam shvatio da je to puno botova, pa moram da krenem da igram na ranked. Inace u beti sam bio Diamond top 10 :).

Pozdrav!

Ajde baci neki svoj replay da vidim na kom si nivou igre,ako nije problem

Poslednja izmena:

A kako se manifestuje taj problem i na kojim karticama? Jel puca igra ili se nista ne dogadja kada dodje do zagrevanja? U cemu je stos ako se kuler vrti punom snagom? Nisam do sada znao za ovaj problem i nisam proveravao graficku.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno