Šta je novo?

Starcraft 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Negde sam procitao da igra izaziva pregrevanje graficke karte, i da je blizzard izbacio patch za taj problem. Tako da je mozda to u pitanju.

Da, to mi rece drug sada da probam naci podesavanja za hladnjenje na grafickoj...ne razumijem se puno ali me ovo nervira. A jel to ovaj osnovni patch koji ima i na sajtu i koji igra javlja (ovaj od 3. avgusta) ili neki posebni? tnx

Zasad radi da kucnem sto kazu...a valjda je to toliko sam iziritiran od toga da mi tesko povjerovati da ce se rijesiti. Ali izgleda da je to:))) Veliko hvala druze:)))

E ***:(((( nije to...evo ga opet...a i cudno mi jer puca ne samo u menijima nego usred igre. Puca samo aplikacija ne restartuje komp...nesto je izgleda drugo:((

Stavi neki program u pozadini koji meri temperaturu graficke, tipa RivaTuner koja ima grafik za duzi period, i kad ti pukne vidi na kojoj je temp graficka.

Isto i za procesor, verovatno je neka komponenta pregrejana ili preOCovana ;)

Nije nista OC prije par dana u servis radili format, stavili samo Windows 7 i prvi program koji sam instalirao je SCII...poslucacu te za ove programe za mjerenje rada komponenti:(

Jel samo SC II igra koja puca, ili pucaju i druge? Kad se grafika pregreva, obicno se ekran zamrzne. Ako samo izbaci iz igre i pokaze gresku, to moze biti do neceg drugog (u vecini slucajeva CPU ili RAM).

Ubaci 3D Mark i pusti da radi ponavljanje svih testova. Ostavi ga tako nekoliko sati (najbolje preko noci) i vidi da li ce da pukne.

Koliko RAM-a imas, koji proizvodjac, koliko modula, na kojoj ploci?

Poslednja izmena:
Kada krene da puca zamrzne nista se ne desava, zamrzne se odjednom, cuje se par sekundi jos ton a onda me vrati na desktop sa malim prozorcicem od SCII i ono opisite problem blizzardu i Send dugme. Samo to imam instalirano, nijesam nista jos stigao drugo da instaliram pa ne znam. Ovo ostalo internet browser i word rade bez pucanja. Vidjecu i sa tim 3D Markom:(( hvala prijatelju

Kao sto rece Bojan, lici mi na problem sa CPU ili RAM-om. Pusti memtest86+ preko noci (nekih 8+ sati). Ako ne bude bilo gresaka, makar ces RAM iskljuciti. Da je graficka, mislim da bi drajveri makar pokazali da nesto nije bilo u redu.

Kada krene da puca zamrzne nista se ne desava, zamrzne se odjednom, cuje se par sekundi jos ton a onda me vrati na desktop sa malim prozorcicem od SCII i ono opisite problem blizzardu i Send dugme. Samo to imam instalirano, nijesam nista jos stigao drugo da instaliram pa ne znam. Ovo ostalo internet browser i word rade bez pucanja. Vidjecu i sa tim 3D Markom:(( hvala prijatelju

Iskljuci sve druge procese dok si u sc-u.

Koja ti je tacno konfiguracija?

Ljudi moram da reinstaliram sistem. Kako i sta da radim sa Save game? Odakle da ih sacuvam i kako da ih vratim kada kasnije instaliram igru ponovo? Hvala

C/users/ime/documents/starcraft II

Pa u njemu imas folder SAVES, ali za svaki slucaj sacuvaj komplet starcraft II folder.

Danas sam bio u whiteshop na Spensu da kupim napajanje za wii i saznao za akciju. Uz kupljenu Starcraft 2 igru ili Starcraft 2 majicu dobija se na poklon Starcraft 2 poster (dok traju zalihe). Nazalost, nemaju CE, samo obicnu verziju.

Whiteshop cete lako naci, postavili Jim Raynor-a da cuva ulaz. :)

Prilozi

• 05082010041.jpg
    05082010041.jpg
    105.8 KB · Pregleda: 117
  • 05082010043.jpg
    05082010043.jpg
    66.2 KB · Pregleda: 109
  • 05082010044.jpg
    05082010044.jpg
    117.5 KB · Pregleda: 141
Evo i ja da se malo pridružim diskusiji. Igram SC2 4-5 dana, za sada nemam nikakvih problema, sve detalje sam podigao na maximum pri rezoluciji 1920x1200 sa konfiguracijom iz potpisa... Pošto je u pitanji ATI 4870 grafička kartica, koristim riva tuner program i opciju low-level fan control radi kontrole broja obrtaja kulera pri određenim temeraturama. Toliko za sada od mene :)

Gde uopste kod nas i da se kupi Starcraft II (2): Wings of Liberty Collectors Edition ?
Kontam da ce to da vredi 200e za par meseci...

Skinuo sam narodnu verziju i da li je moguce da igra nema skirmish.U cemu je fora.Da li na originalu ima.Ili moram da skidam neke dodatke za skirmish.Hvala unapred

U Srbiju je uvezeno 500 obicnih kopija, prodato je samo 200 komada, uvezeno je samo 10 Collectors Edition i naravno svi su prodati :).

Kada smo kod fanart-a, odradio sam wallpaper za klanrur.

Pozdrav!

Gde uopste kod nas i da se kupi Starcraft II (2): Wings of Liberty Collectors Edition ?

Nema vise da se kupi kod nas i verovatno nece ni da bude , uvezeno je samo 15 kom

koj photo finish, pretece me gile :)

Poslednja izmena:

Collectors Edition moram priznati deluje kul, ali realno ne vredi novac. Dobijes starcraft comic book, koji je... interesantan, ali to ces pogledati 2 puta, i vise nikad.

Takodje knjiga sa artwoork se dobija, koja je lepo uradjena moram priznati, ali mene licno te stvari ne interesuju zaista. Takodje cu verovatno pogledati jednom, i vise nikada.

Dobija se i starcraft 2 USB stick, koji bih priznajem voleo da imam jedino, eto kao malo dete :D

Jedina konkretna vredna stvar unutra (izuzev igre), sto je mene opasno zaintrigirala, je bonus DVD sa svim cinematics-ima i behind the scines. Ali, to mozes da skines sa neta, ja vec jesam.

Tako da realno, ne isplati se kupovati nista vise od obicne igre.

Ja sam ispostovao blizzard, prvi put u zivotu sam kupio originalnu igru (i jako sam ponosam na sebe zbog toga lol), ali dalje od ovoga vala necu da idem :)

Pa od distributera :) Nije da tu rade neki marsovci, rade isto ljudi koji vise po forumima :D

A jel moze da se poruci Starcraft II (2): Wings of Liberty Collectors Edition kod Gamesa ili neke druge radnje.
1000% sam siguran da ce kostati 200e na e-bay za vec mesec, dva.
Znam da je Demons Souls (igra za PS3) LE kostala i do 100 funti na e-bay-u, a ovako je bila 45.

Pa od distributera :) Nije da tu rade neki marsovci, rade isto ljudi koji vise po forumima :D

Nisam tako upucen, pa sam pitao. Ko je distrubiter ili ni to ne sme da se pominje? Da li ima neka vest na sajtu tog distributera koja potvrdjuje informaciju?

Ako je informacija tacna, mislim da je 200 prodatih kopija jedne igre, koja kosta 6000 dinara, za nedelju dana super prodaja u zemlji Srbiji.

U Srbiju je uvezeno 500 obicnih kopija, prodato je samo 200 komada, uvezeno je samo 10 Collectors Edition i naravno svi su prodati :).

Kada smo kod fanart-a, odradio sam wallpaper za klanrur.

Pozdrav!

Oticice i ostatak brzo kad se ljudi vrate s odmora, a i gomila je narucila igru online. tako da je moguce da ce sc2 biti najprodavanija PC igra kod nas.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno