- Učlanjen(a)
- 11.04.2006
- Poena
- 409
Ја не не подлежем болестима трендова, ако сам нешто видео и чуо то ћу тако и прихватити објективно. Ствар је у томе што су БР2 изхајповани звучници, кога год питаш "а да то су ти најбољи звучници у класи" бест бај , онда их чујеш а оно тамо вамо добар генерално звук али не одушевљава баш нешто, и ти сад мораш да се трипујеш да је то добро да би и ти био аудиофил :d, циркус. То је оно што је суштина приче хафај хајп, што од купаца а што од продаваца.
Ниси схватио нисам се ја увредио или тако нешто , него само кажем будимо реални то је можда јефтино у хајфај свету, али не и у реалности у Србији где је просечна плата ове године 350е. Значи погрешно изражавање. То је ко кад би рекао да је у јахтинг свету одређена јахта "јефтина"
То је тачно да цена није показатељ квалитета али само у неким случајевима. На дотичном тесту сви у соби су се сложили Кантон је бољи што овај од 200е што од 380е, као и да је Адванс акустикс од 1600е доста бољи од Нада од 350е у преводу само глув не би чуо разлику.
Иначе купљена опрема је у мом стану тако да, да и ја слушам бр2 итд...
Ниси схватио нисам се ја увредио или тако нешто , него само кажем будимо реални то је можда јефтино у хајфај свету, али не и у реалности у Србији где је просечна плата ове године 350е. Значи погрешно изражавање. То је ко кад би рекао да је у јахтинг свету одређена јахта "јефтина"
То је тачно да цена није показатељ квалитета али само у неким случајевима. На дотичном тесту сви у соби су се сложили Кантон је бољи што овај од 200е што од 380е, као и да је Адванс акустикс од 1600е доста бољи од Нада од 350е у преводу само глув не би чуо разлику.
Иначе купљена опрема је у мом стану тако да, да и ја слушам бр2 итд...
Poslednja izmena: