Имам шему коју ми Лепи Кокан послао. Све има на њој, али комплетна прича је повелика.
У суштини замени се све на појачалу за боље. Срце појачала је ЛМ1875Т чип а као предпојачало сам убацио ББ2134 али ставио сам подножије испод тако да може да се мења по жељи.
Сада са старим трафоом од цирка 30 вати ради толико добро да је то за не поверовати. Модификација до сада је коштала око 2000 дин, и то све квалитетни делови могу да се нађу за те паре, не рачунам калај и остали алат.
На које год звучнике да смо га повезали звучи феноменално. Значи ко год га је чуо остао је у збуну

. Додуше требало ми је доооста времена док сам испробао све комбинације кондезатора опампова, чуда, док га нисам дотерао на тренутни ниво квалитета. Посебно велику разлику су направили Бениц полипропиленци. Значи у том стању оно свира у рангу појачала око 200-300 е али му у односу на њих фали баса и ударца када се појача, али то је наравно због трафоа од 30вати. Што се тиче чистоће и детаља звука оно је за неповеровати.
Е сада је на реду торусни трафо од 150 вати( сад има 30

) који ће бити у засебној кутији, да би се елиминисале сметње вибрације итд, а и зато што не може да стане у а-6201 кућиште

. То ће ме изаћи око 35е.
Видећемо како ће запевати после измене трафоа.
ЕДИТ: е да Чипови су снаге око 25 вати по каналу, али наравно не могу да испоруче толико снаге због трафоа, који се сад греје онако баш фино.
Циви то је све ем прејако и ем скупо ем незавршено ем није у Србији