lepo je videti da neko brine@tomazino Ti si Mazohista!
@pixell Sta li nam je sa Nedjom?![]()
Ma , sve samo nikako da se naspavam :S: ovi AMD-ovci razbijaju sa launchevima, posla preko glave! Te 890GX, Te novi Opteon, te novi FirePro, pa evo stigao i 890FX, pa se psiholoski pripremam za skoro cimanje sa carinom oko Thuban sampleova, pa organizacija jednog mnogo cool eventa, pa organizacija jos jaceg projekta za AMD na globalnom nivou koji ce se realizovati u Srbiji sa domacom "radnom snagom", pa gomila birokratije :S: ma raspad sistema! I pri svemu tome ovi iz NV mi ne olaksavaju zivot jerbo premium partner prodaje 10x vise ATI nego NV kartica... pa i to treba izservisirati... tezak zivot :dnVidijaši mu napravili sačekušu i overclockovali ga.Ili je naš`o Tubana pa se sigra. Ili konačno može da se naspava kada je video odgovor nVidije na 5000 seriju.
Mogu ja ovako do sutra ali da ga nema, nema ga...
iskreno, o tome mozes da sudis tek kad probasiskreno nikad ne bi mogao da igram igru a pritom da gledam u neke okvire ..... osim ako nije neki flight simulator ... pa mi ti okviri ujedino simuliraju okvire prozora u avionu .... lol isto vazi i za voznju
mada rapture je u pravu. Ti okviri daju posebnu draz u simulacijama voznje. To je zapravo pravi osecaj, posto ti okviri simuliraju A-stub u autu:d
pitacu ih...@ Nedjo Lepo sto si dosao, ali jel moguc neki info , ili kontakt sa tom "firmom" sto radi multimonitorski sistem preko eye-a, mislim da te ne gnjavim, samo kazi da, pa kad bude
.
PowerColor had to extend the connectivity on a third slot with mini-Display Port connectors, as it ran out on space with two slots holding 6 connectors and the crucial air-exhaust vent. The second set of mini-DP connectors sit on a riser card, which is detachable, turning the card into a dual-slot Eyefinity6 card. To help handle 12 display heads, the card has 4 GB of GDDR5 memory spread across two 256-bit wide memory interfaces. It is capable of running large Eyefinity display heads which span across all the 12 physical displays. The Eyefinity12 card from PowerColor is expected to be launched during the Computex event, early next month.
Nabavio znaci? Koji, odakle, posto? Pasivni ili aktivni, koju rezoluciju moze da izgura....?
Ajde gukni, sta si se skamenio
Kako da organizujemo neki test voznji? Ja obezbedjujem G25, aktivan nalog na iRacingu (zasada sa najdetaljnijom podrskom za multimonitor) i 1 komad 22", DVI, 16:10 monitor.
Sapphire demonstrated the following set up, which combines a single Sapphire video card with ATI Eyefinity support, three Zalmon Trimon 3D displays and a third party 3D driver from iZ3D. The result is a 5760 x 1080 display area of eye-popping 3D. Yes, you still have to wear the goofy glasses.
Does ATI CrossFireX™ technology work with ATI Eyefinity Technology?
Yes, ATI CrossFireX™ technology is now compatible with ATI Eyefinity technology.
Note: Monitors connected in a Display Group must be connected to the same graphics card.
A display group may consist of two or more displays, all of which will operate as a single large surface.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari