@Alk0
konfiguraciju sa 2 monitora koristim odavno i tesko bih mogao da radim bez neceg takvog, ali za igrice...:S:
na 720p projektoru ce raditi bilo koja kartica od 150e, sa 3x vecim fps-om nego 2 najbrza ati-ja u onoj konfiguraciji sa 3 monitora, a o varijanti sa 6 monitora da i ne govorimo. Predpostavljam da je ono za gtx480 SLI bila prvoaprilska sala![]()
@Alk0
konfiguraciju sa 2 monitora koristim odavno i tesko bih mogao da radim bez neceg takvog, ali za igrice...:S:
na 720p projektoru ce raditi bilo koja kartica od 150e, sa 3x vecim fps-om nego 2 najbrza ati-ja u onoj konfiguraciji sa 3 monitora, a o varijanti sa 6 monitora da i ne govorimo. Predpostavljam da je ono za gtx480 SLI bila prvoaprilska sala
edit:
a posto smo konstatovali da je ati samo za igrice, onda o eyefinity-ju valjda treba govoriti samo kroz prizmu igrica, a tu je kao sto sam rekao...:S:
guru3d je napisao(la):Ohh oooh ... what about six projectors on one huge screen
Jel može to ili Eyefinity radi samo sa monitorima? Ukoliko može to je EKSTRA pošto onda nema ivica, samo treba naći dovoljno veliki zid![]()
@zevs
pa na ta dva monitora nije jedna radna povrsina koja se nastavlja sa jednog na drugi ekran, vec potpuno razlicite stvari. Osim toga imate video klipove na Anandtech.com pa pogledajte, ako vam se to svidja slobodno ga pazarite![]()
Kao sto rece Rapture, moze, ali je prilicno skup sportDoduse, onome ko ima sobu dovoljno veliku za tako nesto verovatno ni trosak za tri projektora sa DP nije znacajan faktor
![]()
@Alk0
na 720p projektoru ce raditi bilo koja kartica od 150e, sa 3x vecim fps-om nego 2 najbrza ati-ja u onoj konfiguraciji sa 3 monitora, a o varijanti sa 6 monitora da i ne govorimo. Predpostavljam da je ono za gtx480 SLI bila prvoaprilska sala
edit:
a posto smo konstatovali da je ati samo za igrice, onda o eyefinity-ju valjda treba govoriti samo kroz prizmu igrica, a tu je kao sto sam rekao...:S:
sto se tice poslovne upotrebe, znam ljude koji razvijaju ozbiljan multimonitorski sistem za nadzor ovde u Beogradu i realizujuga preko Eyefiniti tehnologije...
Ovo je deo iz mog posta u ovoj temi br. 117Ovo mozda moze da pije vodu kod nekih sistema za video nadzor i slicno, pa da se napravi specijalna aplikacija.
@Alk0
edit:
Dirt2 sa igrivim fps-omOK, prikljucices na bilo koju karticu neki ultra-high-end 720p projektor, projektovati to na neko besno platno dijagonale 5 metara i dobices.... sta?
ovako nesto, pa da onda uzmemo u razmatranje kad su video igre u pitanju, plus 6870 CF zbog fps-a
http://www.engadget.com/2010/04/08/runcos-windowwall-gives-you-the-100-000-view-you-always-wanted/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari