Razmisljao sam da je udam 8800GTS 512 iz moje kante za nekih 60ak eura i da dodam kolko treba za GTX460. Kolko bi brzinski bio na dobitku sa GTX460?
Razmisljao sam da je udam 8800GTS 512 iz moje kante za nekih 60ak eura i da dodam kolko treba za GTX460. Kolko bi brzinski bio na dobitku sa GTX460?
Čitao sam malo po stranim forumima izgleda da je Palit bukvalno rešio da prevari kupce. Poslali su modele sa boljim hlađenjem novinarima i sajtovima na review a model koji će da prodaju se nalazi pod velikom kritikom prvih kupaca zbog znatno veće buke/temperature od modela koji je išao na review. Još su to nezvanično i priznali. BRUKA! Ako se ovo ispostavi kao istinito ništa što je bilo kako povezano sa Palitom (Gainward...) neće ući ni u uži izbor za kupovinu kod mene.
a pomak sa gtx260 fabricki oc na ovu 460ku koliko bi doneo? na 1680x1050...ja mislim nesto slabo, ne toliko vredno kupovine :/
Hehe...pa onda se menja kad izadju mafia i gothic, po nizoj ceni nego sad. Ali gubis iz vida da on ima super oc verziju karte, koja je oko 10% brza od referentne. A i sta mu vredi 85 fps po ovom grafikonu, kad je i sa 57 fps savrsen gameplay dozivljaj
Čitao sam malo po stranim forumima izgleda da je Palit bukvalno rešio da prevari kupce. Poslali su modele sa boljim hlađenjem novinarima i sajtovima na review a model koji će da prodaju se nalazi pod velikom kritikom prvih kupaca zbog znatno veće buke/temperature od modela koji je išao na review. Još su to nezvanično i priznali. BRUKA! Ako se ovo ispostavi kao istinito ništa što je bilo kako povezano sa Palitom (Gainward...) neće ući ni u uži izbor za kupovinu kod mene.
This is Norman from Palit Taipei office.
Just let you know that all our GTX 460 1GB “SonicPlatinum” boards are passed “burning test” with at least 2 hours under 45 degree C in chamber.
All those boards have not any heat sink on the VRM (MOSFET) components.The temperature on the VRM (MOSFET and other components) are not over 80 degree under 45 degree chamber.
We run 3Dmark2006 “GT2” that was suggested by NV for the thermal testing.
Please be confidence with our serious testing process, which you don’t need to worry about any “damage” possibility.
“Quality” always is our priority. Thank you
Problem je sto fali naposnki hladnjak, koji reda kosta 5 centi, tako da neverujem da je to namerno...
Ne znam, ja od MSI neću više nikad ništa da kupim u životu. Malo su se popravili po pitanju matičnih sa C45icom, ali grafu nikad. Zna se, za ATI - Sapphire, PC, a za nv eVGA, GA.
Jednostavno, još imam gorak ukus u ustima kada se setim MSIjove 6k serije nv...
Inače, jako me raduje izlazak ove karteNe bih je lično kupio, jer imam CF ploču, ali se nadam da će da dodatno ubije cenu 5770 i 5850, pa eto meni jednog lepog CF (opet)
![]()
Evo pravog Cyclon-a za vas 2x8 + 2x6 heatpipe-ova. Ono na GTX 460 dođe Cyclončić![]()
Evo pravog Cyclon-a za vas 2x8 + 2x6 heatpipe-ova. Ono na GTX 460 dođe Cyclončić![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari