Šta je novo?

HTC Desire

Zavisi koje osobine cenis kod telefona.. to i gledaj i uporedjuj.
Npr.. mozda je Samsung dobar, ali kakva im je podrska i da li planiraju da objavljuju nove Android verzija za svoje telefone. Sa druge strane za HTC postoje likovi sa xda koji prave svasta za htc telefone.

kako se iskljucuje gororna posta tj sekretarica, jel ako se ne javim posle 5 zvonjava ona se ukljuci, a hocu da namestim da se pali samo kada sam nedostupan. i da imam poziv na cekanju a ne da bude zauzeto da pricam a neko drugi zove. to nikako ne mogu da pronadjem u podesavanjima.
kako se drugom tarifira sekretarica kada se ona ukljuci dali im se naplacuje tj obracunava kao da sam se ja javio, jal ako je tako onda je to trulo totalno. taj neko potrosu kredit a nije pricao samnom.

Ja sam za govornu postu resio zvanjem vip-a i oni mi sredili, a za cekanje na pozivu imas menu>settings>call>additional settings>call waiting.

drugar uzeo desire u vip-u pre nepuna 2 meseca, i juce mu prvi put ispadne, sa jedno pola metra na beton i ode ekran i staklo :(

traze mu 120e u servisu, jel to to ili ima negde jeftinije?

Da li je neko kupio mobilni u "Mob Shop" iz Vranja?
Desire kosta 24385 din (230€). E, ima caka da se plati postnetom,a onda on salje telefon AKS-om. Pokazete kuriru uplatnicu i dobijete fon (zakljucan na Telenor mrezu, dve godine garancija, nov).
Vidim da prodaje vise telefona na HaloOglasima i cene su mu jako primamljive, ako nije prevara :trust:
Da li neko ko je iz Vranja, moze da proveri da li stvarno postoji ta prodavnica?

pa jedino da je ukrao telefone iz Telenora. inace da ih je uzeo na Flexi 4000 ili Kombinuj 4000 paketu gde je najjeftinije 25k, kako mu se isplati da ih prodaje za manje?

Kizo brate da ti ja kazem nesto... Da taj ima Desire nekim slucajem prodavao bi ih kao blesav za 350e jer bi svako ko zeli da kupi otisao kod njega. Ja bi dao 350e kesa odmah!
Platis 230e unapred pa ti on posalje nesto? To kod mene ne igra. Najverovatnije ces dobiti nekog Kineza.

Ako ikako budes narucivao, postuj slike sta si dobio, bas me zanima.

Ili je slična prevara kao onaj lik iz NIša. Ajde ti meni plati, pa ću da ti pošaljem......ali neki drugi put :)

To je predpostavljam onaj lik iz Halo oglasa što prodaje po 230. Do pre nekoliko brojeva je pisalo da je zaključan na VIP, a onda mu je valjda neko objasnio da VIP ne zaključava HTC telefone, tako da je sada promenio operatera :d
I svake sedmice daje isti oglas, ista cena, na drugi broj telefona :d

Znam, da postajem pomalo dosadan, ali da li bi neko mogao da mi odgovori na moje pitanje a mislim da ga je postavio još neko a tičr se futrola-torbica sa magnetnim zatvaranjem i koliko to može da zezne telefon. Da li je neko stavljao svoj Desire u takvu futrolu.

Znam, da postajem pomalo dosadan, ali da li bi neko mogao da mi odgovori na moje pitanje a mislim da ga je postavio još neko a tičr se futrola-torbica sa magnetnim zatvaranjem i koliko to može da zezne telefon. Da li je neko stavljao svoj Desire u takvu futrolu.

Ja ne vidim razlog zasto bi magnet (stalno magnetno polje) zeznuo telefon.

Par puta kad sam cackao Desire u Vipu u knezu i nekako mi onaj touchsreecn malo delovao cudno u smislu da nije bio dovoljan blagi dodir kao sto svi kazu vec onako cak se desavalo da malo slabije reaguje, e sad da li su ga mnogi drndali pa oslabio ili nesto deseto, pa me zanima da li je moguce da se zaista to dogodi posle nekog vremena (da oslabi dodir na ekran ili sta vec) posto sam takav da svu tehniku pazim i mazim :)

znaci ne mogu da verujem....pazim i mazim telefon vec 10ak dana kako ga imam i danas pogledam nekako, i izvalim ogrebotinu po sred ekrana duzine pola cm! kako je doslo do toga - nemam pojma, drzim prokleti telefon u futroli, cak i pazim gde ga stavljam i kako ga drzim.....jel postoji ikakva opcija da se ovo sredi?

постоји ли српски мени на десире? ако не дали постоји могућност да се скине са неког андроид маркеда?

Srpski na bilo kom uredjaju - Ne. Jos i cirilica - Ne, nikako.

Cuvanje cirilice ne bi trebalo da ide toliko daleko da je stavis na smartphone, nema poente. Ostale aplikacije ce biti na engleskom svejedno, pa ce to biti pomesano i nece izgledati bas dobro..

Баш на смарт и треба да иде јел је то само софтваре, па се нема изговора да се ненаправи. Једноставно јако. Ако Вордпрес може бити локализиран итд може и глупи виндовс. и смарт телефон. Барем би требало да буде избор ако ништа друго, па да и ми срби можемо на матерњем да будемо модерни ;)

Баш на смарт и треба да иде јел је то само софтваре, па се нема изговора да се ненаправи. Једноставно јако. Ако Вордпрес може бити локализиран итд може и глупи виндовс. и смарт телефон. Барем би требало да буде избор ако ништа друго, па да и ми срби можемо на матерњем да будемо модерни ;)

Negacija se piše odvojeno od glagola (sem nekih izuzetaka), Srbi se piše velikim početnim slovom...

... da ne govorimo o софтваре, Вордпрес, виндовс, смарт...

глупо уопште што и дискутујемо о овоме. питам само дали има српски и за андроид, или не?

i 'dali' se pise odvojeno :D
nema za sada....barem ne koliko sam ja upucen, za tako nesto bi trebalo domaci developeri da se iscimaju

захваљујем на помоћи. читао сам да самсунг С 900 има и српски па сам се зато и пријавио на овај форум, да провјерим дали неко зна јел то истина.

ovo je tred o HTC Desire
pretpostavljam da mislis na S 9000, a on nema srpski

Poslednja izmena:
захваљујем на помоћи. читао сам да самсунг С 900 има и српски па сам се зато и пријавио на овај форум, да провјерим дали неко зна јел то истина.

"Jel" se piše odvojeno!:D

Хвала :) Видио сам на норвешкој страници, па реко можда они који би требали да знају имају коју информацију. Хвала још једном

Čovek je stavio tačku na kraju rečenice. Kad staviš tačku na kraju rečenice "dali" ide zajedno :))

Nazad
Vrh Dno