Šta je novo?

Transformers: War for Cybertron

nesto manje od 7gb.
davno nisam igrao nista bolje!
probao neko preko lan-a?

Znaci igra je sjajna, luda i brza atmosfera...odlicno optimizovano da radi na mojoj kanti :D

ala je tesko na kraju...

deseptikoni su bili laki,ali autoboti na kraju nisu normalni...

Poslednja izmena:
Slozicu se sa vecinom da je igra bruka dobra,konacno igra dostojna naslova koji nosi,stigao sam do IX chaptera i stvarno ima delova gde se bas treba pomuciti da bi preziveo..nadam se da posle ovog dela sledi dosta dobrih nastavaka :D

Konacno sam premotao igru :) Kao sto sam napomenuo jos od pocetka igra nije nimalo laka, pogotovu sa autobotovima. Sa deseptikonima nije bilo toliko zanimljivo kao sto je kasnije sa autobotovima. Najvise mi se svidelo kad sam se borio protiv soundwave, pa kad ispustao ona njegova 2 mala robota i pticu :) Mada isto je dobar onaj chapter kada letis sa jetfire, a neogranicen ammo :) Ja sa njim nisam sletao uopste sve sam neprijatelje iz vazduha cepao.
A sto se tice nastavka, bas me zanima kako ce to da urade, posto posle ovoga oni se evakuisu sa cybetrona i naravno trebalo bi da dodju do planete zemelje...Samo sto ta dva dela su izasla pre ovoga pa ne znam kako ce to da urade, dal ce ponovo da ih prave...posto su ona dva dela bila radjena po filmu...

Poslednja izmena:
Konacno sam premotao igru :) Kao sto sam napomenuo jos od pocetka igra nije nimalo laka, pogotovu sa autobotovima. Sa deseptikonima nije bilo toliko zanimljivo kao sto je kasnije sa autobotovima. Najvise mi se svidelo kad sam se borio protiv soundwave, pa kad ispustao ona njegova 2 mala robota i pticu :) Mada isto je dobar onaj chapter kada letis sa jetfire, a neogranicen ammo :) Ja sa njim nisam sletao uopste sve sam neprijatelje iz vazduha cepao.
A sto se tice nastavka, bas me zanima kako ce to da urade, posto posle ovoga oni se evakuisu sa cybetrona i naravno trebalo bi da dodju do planete zemelje...Samo sto ta dva dela su izasla pre ovoga pa ne znam kako ce to da urade, dal ce ponovo da ih prave...posto su ona dva dela bila radjena po filmu...
Mislim da ce biti potpuno nezavistan sequel koji nema veze sa filmom...

Evo jedan smesan trailer od igrice :)
[YOUTUBE]<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/-g3vQ35gTes&hl=en_US&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/-g3vQ35gTes&hl=en_US&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>[/url][/YOUTUBE]

120o0fc.jpg
2m5xnwx.jpg

igram i celo vreme se odusevljavam koliko je grafika dobra. pogotovo u delu gde igram sa autobotima jer su malo ispoliraniji nego decepticoni :p

Gafika dobra? Meni bas bode oci koliko iz svake teksture i boje vristie UE3 po 10000000000 put. Mada ok, Bioshock je ako nista drugo pokazao da je uz nadcovecanske napore u tom enginu moguce prikazati boje razlicite od sive i braon, ali Transformersi vise dele "kolorit" sa prvim Gears of War-om.
I kamera sa strane me tako nervira...

Van toga, naravno da me odusevila igra da vidim i cujem sve te likove.

Za prikazivanje boja razlicitih od sive i braon u UE3 ne trebaju nikakvi nadcovecanski napori, to je samo odluka dizajnera koje koliko ce da odvrne postprocessing. Mada je stvarno neverovatno koliko ljudi vole ono "brown is real".
Ali opet ovo je specificn okruzenje gde je maltene sve sacinjeno od metala, pa se i mogu opravdati malo sumornije boje.

Poslednja izmena:
Ekstra igra, sa sve odjavnom spicom :D

Jel ste izvalili da su glasovi kao u warhammer 40k

Jesam nisam ni primetio gde sam pisao.
Inace veoma mi se dopada crno-ljubicasti izgled deseptikona.

Poslednja izmena:
Skroz si omanuo temu!

Gafika dobra? Meni bas bode oci koliko iz svake teksture i boje vristie UE3 po 10000000000 put. Mada ok, Bioshock je ako nista drugo pokazao da je uz nadcovecanske napore u tom enginu moguce prikazati boje razlicite od sive i braon, ali Transformersi vise dele "kolorit" sa prvim Gears of War-om.
I kamera sa strane me tako nervira...

Van toga, naravno da me odusevila igra da vidim i cujem sve te likove.

ne znam stvarno ali ja kad vidim gledam odsjaje ovog izgrebanog metala odusevljavam se...

Kaže mi čovek da je multi jako zarazan, da ima rankova, dobijaju se lvli, ima kastomizacije. Treba još malo da proverim ali ako ima sve ovo u multiplejeru uzimam igru 100%.

Jos samo da se Activision seti da pusti igru i za Evropu, ko da ne zele nase pare. :D

jos da sklone 30fps cap i dozvole re-bind komandi...

Imas na jednoj od prethodnih strana programce koje skida taj 30fps cap

Imas na jednoj od prethodnih strana programce koje skida taj 30fps cap

Hvala puno!
:banana::type::wave:

btw. Na ati kartama renejm u ut3.exe i forsiranje AA radi (4xSSAA poprilicno ispegla igru pa deluje manje sarena, naravno i mnogo je lepsa)

Poslednja izmena:
Taj film necu gledati sa mojom ubogom 2600xt :D a cak ne moram da skidam taj 30fps limit, jer je to realan :D

Poslednja izmena:
Hahahah, odjavna shpica igre je vrh :d

Napokon odlichna igra o Transformersima, nadam se da skoro nastavak.

Jos samo da se Activision seti da pusti igru i za Evropu, ko da ne zele nase pare. :D

Vidiš pošto me inače ne interesuju Activision igre nisam obratio pažnju do sada ali izgleda da euroSteam nema nijednu Activision igru na stanju. Ne kapiram u čemu je fora, ako neko zna bilo bi lepo da pojasni?

evropski steam? Izvini ali šta lupaš :) kako nema, a cod :)?

Nešto sam se ja zbunio u pretrazi. Evo vidim sad da ima 24 igre. My bad :)

multiplejer u 30fps? Salite se ili sta? Mislim, sumnjam da ce onaj memory hack za otkljucavanje fps-a da radi na legitimnim serverima :/

evo da napisem par reci o igri...
Vidim da ste lepo nahvalili igru i u sustini nije losa pucacina kao i sam univerzum transformersa koje nikada nisam gledao niti su me interesovali kada sam bio mali a sada još manje ali volim dobru pucacinu pa makar bila i o transformersima :p...

ono sto je meni uzasno smetalo je suvise tamno okruzenje koje stvarno smara u vizuelnom smislu i predstavlja veliku smetnju na putu ka zabavi...kod mene na masini ide sve full 1280x1024 i pored toga jako je tamno koliko god da odsrafim brajtnes i kontrast, autoboti se tesko uocavaju, kontejneri sa dodacima još teže i ako je fora u zurenju u tmini onda sam ja promasio poentu jer zamara oci vec posle pola sata igranja pa sam se potpuno opravdano zapitao cemu uopste igranje takve igre...setovao sam do besvesti grafiku ali dzaba...Osecaj napucavanja je mogao biti dosta bolji ali zato pojedine deonice znaju biti izazovne pa to malo drzi paznju u pomrcini...

na kraju krajeva zaista nisam shvatio cemu tolike pohvale ovoj igri koja je na donjoj granici proseka...verovatno nostalgija :d

Ocena 7.39

Nazad
Vrh Dno