Šta je novo?

Transformers: War for Cybertron

Hm... nisam imao nikakvih problema s tamnom grafikom - gamma mi je bila negde na sredini kada sam nameshtao sliku. Josh sam igrao neko vreme sa 3D naocharima (gde je josh tamnije nego obichno). Mora da je neshto do tvoje grafichke ili do monitora.

Shto se tiche same igre, ona prati originalnu ideju Transformers-a, a samim tim se svidja ljudima koji su odrasli uz ovaj animirani serijal. I ovo je zaista prva igra koja vredi, a da je vezana za Transformers-e.

Ma jes mracna je, pogotovo prvi chapter desptikona, al nije bas tolko mracno da se nista ne vidi.

Mada na tom prvom chapteru treba par minuta da se navikne na okruzenje. :)

Transformers war for cybertron PC

Sta mislite,koliko ce igra kod nas da kosta s obzirom da se pominje cifra od bar 50e?Takodje sam primetio na nekim forumima da pisu o tome kako se u multyplayeru broj igraca rapidno smanjuje.Pisu i da nema anticheat-a,sto me zabrinjava.
Da li vi koji ste probali igru mislite da je vredna kupovine,grafika izgleda sjajno na youtubu,ali da li je stvarno tako dobra?

Pozdrav

Pa i pojavila se na steam-u pre par dana po ceni od 50 evra. :)
A sto se tice drugog dela to nazalost stoji. Pitao sam ovog druga iz Amerike i kaze da sada nije vredno uzimati igru jer je MP mrtav.

Vrh Dno