- Učlanjen(a)
- 02.02.2009
- Poena
- 200
igra je zabavna da nema dalje...
rokacina na sve strane i menjanje oblika...
ja zadovoljan...
rokacina na sve strane i menjanje oblika...
ja zadovoljan...
Blago vama, a ja ne mogu ni da je pokrenem
pa jel'si regularno odradio "lek" ?
mislim na pravo mesto ... Activision\Transformers - War for Cybertron\Binaries
koji ti je ostatak sistema..graf/ploca/proc ?
Odlicno radi igra, nema da brines
Odlichna je pricha, objashnjava dosta stvari iz sveta Transformers-a. Za one koji tek pochinju da igraju, preporuchujem da se igra hronoloshki - tj. prvo za Deseptikone.
Ma ljudi, jel probao neko multiplejer i kakvi su utisci?
Ja za sada igram Drugi Chapter, svidja mi se sto je igra bas duga cak i previse dugaNeko je bio spomenuo da je mana zato sto je igra suvise kratka kao ima samo dve kampanje po 5 chaptera. Ali svaki chapter ima po desetak nivoa. Bas treba dosta vremena dok predjes jedan chapter. A igrica nije ni malo laka, ja igram na normal i par puta sam zastajao na neke delove dok sam presao...
ne znam za multi,ali single je perverzija
uzgred,uspeo je Megatron da rikne dok smo silazili groz neke ventove,i odmah da ozivi i pojavi se ispred mene:d
bio je to dobar bagic,ali sam odusevljen igrom
Neka mi je megatron ziv i zdrav ali koliko puta ga je pokupio voz a on se posle opusteno pojavi pored mene :smash:, simpatican bag :d
How does it work?
- Open the program and leave it open. Then load T:WFC. Make sure NUMLOCK IS ON. Then, press 0 on the numpad to toggle between capped and uncapped FPS
Please rep and sticky this thread, while I was NOT IN ANY WAY responsible for writing this patch, I took a great deal of time and some cost in having to find, convince and contact in order to help the T:WFC community purely out of their own free will.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari