Šta je novo?

Transformers: War for Cybertron

igra je zabavna da nema dalje...

rokacina na sve strane i menjanje oblika...

ja zadovoljan...

Ja kad pokrenem igru izadje mi onaj ekran sa Optimus Prime i pise LOADING, nakon par sekunde nestane taj ekran i ne pokrene igru. Jel se desavalo jos nekom to?

ako ćemo porediti sa prethodnim transformersima ovo je božanstveno. juče sam je igrao sigurno više od sat vremena (jedino mass effect igram tako dugo) i baš je zabavna. oružje je odlično a o grafici da i ne pričam.

Preshao sam 3 chaptera za Decepticon-e, atmosfera je super - replike kao iz G1 crtana, brza akcija, razlichiti tipovi oruzija i ponekad momenti koji mogu da se prodju samo ako se transformishesh. Sve je to uklopljeno sa dosta dobrom grafikom i dizajnom koji sasvim odgovara Cybertronu. Prijatno me je iznenadilo i to shto se setting chaptera u principu dosta razlikuje iako je osnovna ideja dizajna stalno tu.

Pa napisao sam malo pre, da kad pokrenem igricu izadje mi ona slika sa optimusom i pise LOADING nakon par sekunde nestane to i nema nista. Reinstalirao sam drajvere instalirao najnovije ali isto.

mislim na pravo mesto ... Activision\Transformers - War for Cybertron\Binaries

koji ti je ostatak sistema..graf/ploca/proc ?

mislim na pravo mesto ... Activision\Transformers - War for Cybertron\Binaries

koji ti je ostatak sistema..graf/ploca/proc ?

Ma sve sam tako, a konfiguracija mi je iz potpisa. Jedino imam prazno oko 500mb na C i D disku posto mi mali hard ne znam dal to ima neke veze ali u uputstvu je pisalo da je dovoljno da se ima 400mb prazno

pa probaj da obrises nesto...moguce da je zbog toga

Uspeo sam da ukljucim. Problem je bio sa Nvidia PhysX. Ja inace imam ATI karticu i kada sam instalirao igricu nije mi to instaliralo posto ati to ne podrzava. Sad sam probao onako da vidim dal mogu da instaliram rucno taj fajl sa diska i uspeo sam da ga instaliram. I sad oce da mi radi igrica :)

Vrh igra. Igram je vec dosta, jako me je odusevila. Nisu pogresili sto su joj na IGN-u dali 9 ocenu.

Meni stize danas pa cu da probam, inace nisam igrao nesto slicno... Nego kako je optimizovano ovo cudo, jel moze da sljaka kod mene na masini iz potpisa?

Odlichna je pricha, objashnjava dosta stvari iz sveta Transformers-a. Za one koji tek pochinju da igraju, preporuchujem da se igra hronoloshki - tj. prvo za Deseptikone.

Ma ljudi, jel probao neko multiplejer i kakvi su utisci?

Odlichna je pricha, objashnjava dosta stvari iz sveta Transformers-a. Za one koji tek pochinju da igraju, preporuchujem da se igra hronoloshki - tj. prvo za Deseptikone.

nisam ni znao da moze da se igra za autobote:D

ja cepam sa desepticima svaki dan...

nisam vec 3 meseca zanimljiviju igru nisam igrao...

tj. od AC2

dobar game dobar

ne znam za multi,ali single je perverzija

uzgred,uspeo je Megatron da rikne dok smo silazili groz neke ventove,i odmah da ozivi i pojavi se ispred mene:d

bio je to dobar bagic,ali sam odusevljen igrom

Ja za sada igram Drugi Chapter, svidja mi se sto je igra bas duga cak i previse duga :) Neko je bio spomenuo da je mana zato sto je igra suvise kratka kao ima samo dve kampanje po 5 chaptera. Ali svaki chapter ima po desetak nivoa. Bas treba dosta vremena dok predjes jedan chapter. A igrica nije ni malo laka, ja igram na normal i par puta sam zastajao na neke delove dok sam presao...

Ja za sada igram Drugi Chapter, svidja mi se sto je igra bas duga cak i previse duga :) Neko je bio spomenuo da je mana zato sto je igra suvise kratka kao ima samo dve kampanje po 5 chaptera. Ali svaki chapter ima po desetak nivoa. Bas treba dosta vremena dok predjes jedan chapter. A igrica nije ni malo laka, ja igram na normal i par puta sam zastajao na neke delove dok sam presao...

ja sada igram sa Autobotima...

igra nije kratka,nego postajes nezasit kada krenes da je igras...

jedna od retkih igara ovog tipa da je ovako interesantna...

ne znam za multi,ali single je perverzija

uzgred,uspeo je Megatron da rikne dok smo silazili groz neke ventove,i odmah da ozivi i pojavi se ispred mene:d

bio je to dobar bagic,ali sam odusevljen igrom

Neka mi je megatron ziv i zdrav ali koliko puta ga je pokupio voz a on se posle opusteno pojavi pored mene :smash:, simpatican bag :d

Neka mi je megatron ziv i zdrav ali koliko puta ga je pokupio voz a on se posle opusteno pojavi pored mene :smash:, simpatican bag :d

igra je perverzija,tako da bi i veci bagovi bili oprosteni

Transformers:WFC - FPS UNLOCKER [by Psych]

http://www.mediafire.com/?yqzy1njyfmz

How does it work?
- Open the program and leave it open. Then load T:WFC. Make sure NUMLOCK IS ON. Then, press 0 on the numpad to toggle between capped and uncapped FPS

Please rep and sticky this thread, while I was NOT IN ANY WAY responsible for writing this patch, I took a great deal of time and some cost in having to find, convince and contact in order to help the T:WFC community purely out of their own free will.

Koliko igra tezi?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno