Mislim da ce biti potpuno nezavistan sequel koji nema veze sa filmom...Konacno sam premotao igruKao sto sam napomenuo jos od pocetka igra nije nimalo laka, pogotovu sa autobotovima. Sa deseptikonima nije bilo toliko zanimljivo kao sto je kasnije sa autobotovima. Najvise mi se svidelo kad sam se borio protiv soundwave, pa kad ispustao ona njegova 2 mala robota i pticu
Mada isto je dobar onaj chapter kada letis sa jetfire, a neogranicen ammo
Ja sa njim nisam sletao uopste sve sam neprijatelje iz vazduha cepao.
A sto se tice nastavka, bas me zanima kako ce to da urade, posto posle ovoga oni se evakuisu sa cybetrona i naravno trebalo bi da dodju do planete zemelje...Samo sto ta dva dela su izasla pre ovoga pa ne znam kako ce to da urade, dal ce ponovo da ih prave...posto su ona dva dela bila radjena po filmu...
Gafika dobra? Meni bas bode oci koliko iz svake teksture i boje vristie UE3 po 10000000000 put. Mada ok, Bioshock je ako nista drugo pokazao da je uz nadcovecanske napore u tom enginu moguce prikazati boje razlicite od sive i braon, ali Transformersi vise dele "kolorit" sa prvim Gears of War-om.
I kamera sa strane me tako nervira...
Van toga, naravno da me odusevila igra da vidim i cujem sve te likove.
Imas na jednoj od prethodnih strana programce koje skida taj 30fps cap
Taj film necu gledati sa mojom ubogom 2600xta cak ne moram da skidam taj 30fps limit, jer je to realan
![]()
Jos samo da se Activision seti da pusti igru i za Evropu, ko da ne zele nase pare.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari