Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

e hvala ti puno , probao sam sa AnyCut ali mi se nije svideo program , a na Marketu ne mogu da nadjem ovaj BetterCut.... kad ukucam samo mi izbacuje neka pakovanja ikonica.....

Ako sam dobro razumeo hoćeš da promeniš ime ikone a kažeš da ti se ne sviđa program? Pa šta ima da ti se sviđa program koji korstiš samo za to? Jednostavna je skroz... :wall::wall::wall::smash::smash::smash::wall::wall::wall:

pa nisam dzaba reko' , recimo postoji program Act 1 Video Player.... i putem AnyCut-a on mi na home screen izbaci potpuno malu ikonicu , koju inace taj program ima normalne velicine....ne znam zasto ali ikonica je jednostvano mala.... i to se desavalo sa nekim programcicima....
sad sam instalirao BetterCut i super radi...

pozdrav za illidana, duzan sam ti pivo... :)

Koji program je najbolji za blokiranje poziva i sms-a, tj ne mora blokiranje, samo da nekako sakrije? :)

Nisam nikad upotrebio tu opciju, ali na ChompSMS, koji koristim za SMS-ovanje, postoji opcija i Blacklist. Za pozive ne bih znao, ali sigurno postoje aplikacije i za to, ukoliko već sam telefon to već nema.

poceo sam da koristi handcent na magic. kad mi stigne poruka i otvorim je pomocu handcenta u notification bar-u mi ostaje 1 unread message, a poruku sam vec otvorio. da bi mi se to maklo moram il da idem clean il da je otvorim pomocu onog programa koji dolazi uz rom. kako to da maknem da kad je otvorim jednom (sa handcent) vise ne postoji?

U messages pritisnes menu pa settings i destikliras opciju notifications.

jel postoji neka aplikacija kao sto je Track ID na SE telefonima?

Meni su svi albumi već tagovani, a to radim na kompjuteru pomoću programa Mp3tag, a možeš i na telefonu pomoću Album Art Grabber ili Mp3 Tagger.

Ili da u folder u kom ti se nalazi album sacuvas cover pod imenom folder.jpg. Ja sam licno tako navikao i sto godina tako radim, s' tim sto Telepov metod verovatno integrise cover u sam fajl pa onda ne moras da pazis na strukturu foldera, mozes da pravis kompilacije i da svaka pesma ima svoj cover...

Ima previše strana ne mogu da gledam sve, ako može preporuka za player (važno mi je samo da čita foldere) nešto kao astra ali manje bagovit.

jel moze neko da postavi nase RSS kanale da ubacum u news opcijama, tj da mi se pojavljuju nase vesti a ne BBC.

hvala, sad se setih covekovog najboljeg prijaterlja Googa,mada i ovaj behc ce koristiti.

provalio sam odmas za kose crte. odakle vuce te vest, jesu ji to si odgovori i postovi koji su posavljeni.

kucas sa telefona?
mene zeza lozinka, nece da je prihvati.

Ma ne...

Da, to su nove vesti, teme, oglasi itd.
Ne znam kakva te lozinka zeza, radi sve ok.

jel postoji neki program za merenje trosenja internata po danima dan za danom
, imam net counter ali on ima opciju ukupno, mesecno 7 dana i danas.
kako da namestim da mi se resetuje na pocetak obracunskog perioda?

e sad od kada on poconje da meri od dana kada sam ga istalirao ili kupi neke podatke sa telefona i prikazuje ih kasnije.

i neki dobar kalkulator sa vise funkcija sinus kosinus, heksadecimal.... imam ovaj koji ima samo +, -.

Ima default kalkulator više opcija samo stavi telefon u landscape, skini sa marketa RealCalc Scientific Calculator.

Nazad
Vrh Dno