Odlutali ste u off...meni je Samsung smece iskreno nikad nisam bio zadovoljan njihovim telefonima a HTC je dobar, i to stoji...
Sta si probao novije od Samsung-a?
I ja sam tako nekada mislio (a *tada nekada* im telefoni zaista i nisu bili nesto specijalni), kleo se u Sony Ericsson... sta da ti kazem, vremena se menjaju. Gde je Samsung sada, a gde SE.
Ja sam bio veoma zadovoljan S8300-tkom, falio mi/mu je samo wireless... Jet je imao i to, uz CPU na 800MHz - tim sam fonom bio prezadovoljan. Kontam da ce Wave biti pun pogodak.
A predrasude su tek cudo
Imao sam 3G ali zbog dobre ponude sam ga tapn'o, sve sto mi je trebalo je imao, Android mi je vnago tesko, taj google samo jos WC solje da pravi pa da mogu da kazem da sam se bukvalno "posrao po Google-u".
Ja recimo uopste nisam fan OS-ova, "pametnih telefona" i slicno... a i koji ce mi mogucnost da "mozes da instaliras sta god pozelis!", ako mi fon vec u startu ima ono sto mi je potrebno - dobar web pretrazivac, movie/music player i tako nesto. One elementarne stvari koje koristim na telefonu, a da to nisu pozivi i SMS-ovi. A gledanje video klipova i slusanje muzike (bilo mp3, bilo sa radija) to svakako jesu.
Uz fotkanje (dobra kamera preduslov) i eventualno snimanje videa. A tu ti stari ajFoni nikako ne briljiraju, cak daleko od toga.
On the other hand, GPS meni apsolutno nije potreban, i sasvim mi je svejedno sto to tesko ide na Jet-u i slicnim Zamzunzima... dok neki ljudi ne mogu nikako bez toga. Sta ces - sto ljudi, sto cudi.
Kada bi se Iphone 4 davao uz neki paket to bi bio lom...
Bio bi, slazem se... pa i ja bih razmatrao da ga uzmem, stvarno je dobar fon - prvi iPhone koji je 99% po mom ukusu
Ali nece biti... vec ces ga placati, ne znam ni ja, 500-600 evra "na crno"... ili pak 700-800 da ga uzmes regularno otkljucanog, ko zna odakle.
A ti komntari da je tel los i da je statusni simbol su lupetanje...npr sta ce tebi i7 6gb rama itdi itd?! Volis to zar ne...i briga te sto neko kaze da je glupost baciti novac na to kad i mnogo slabije i jeftinije odradjuje posao...
Volim, naravno... uvek sam imao najnoviji hardware, uvek ce, nadam se, i biti tako. Istao kao i sa telefonom, uostalom... i ostalom tehnikom koja me zanima.
Ali ne mozes da poreknes da za iste i jos i manje pare ima boljih telefona od 3G/3GS-a... te da ti ajFoni kostaju toliko koliko kostaju samo zbog toga sto nose onaj logo gricnute jabuke. A ne vrede toliko.
E to je, druze moj, statusni simbol.
Meni je iPhone jedan od najzabavnijih telefona, imao sam ga oko pola godine i iskreno nijednog trenutka mi nije opalo interesovanje da ga "cackam", to je NAJBOLJI multimedijalni telefon na svetu...meni ne treba HTC sa 1GHz procesorm i amoled ekranom bla, bla, bla, dovoljan mi je komp, telefon mi sluzi za razgovor,sms, i da prekratim nekad vreme, necu pisati doktorsku disertaciju i raditi proracune dinamike na njemu...muzika na njemu je odlicna, filmovi na onolikom ekranu su Extra, igo navigacija radi odlicno kada zatreba neka ulica nepozanta da se nadje, i realno iPhone aplikacije i igre su najbolje i teorije nema da ih niko stigne...(inace skroz gotivim HTC, ali android me nece videti...)
Slazem se, iPhone je jako zabavan fon... i super je fora "stipanje" sa dva prsta i slicno
Ali, ima toga i na drugim fonovima... meni je Jet bio/jeste izuzetan multimedijalni telefon. Iliti "zabavan", kako ti lepo nazivas

Ali, navigacija mi, kako rekoh, uopste nije bitna... igre na fonu ne igram...
Ako nekom znaci, dobio sam licno informaciju da ima dosta telefona kojih nema na sajtu u onom Mondo Express Shop-u ili kako vec, ono da ti donesu na kucnu adresu..ima nekih HTC-ova itd...uglavnom najbolje pozvati kao sto sam i ja ucinio.
Ma nema ni tamo... evo ti ponude Mondo shop-a:
http://www.mtsmondo.com/shop/katalog.php... a evo i onog drugog, mt:s express-a:
http://195.178.43.30/index.php?ID=8030&Type=1... nema ni jednog HTC-a tu u ponudi.
Inace, info od drugara koji radi u poslovnici jeste da im do sada nijedan HTC nije usao u radnju... jos uvek se sve to ceka. A svaki dan im po dvadesetak ljudi udje u poslovnicu da se raspitaju za HTC.