Šta je novo?

Mass Effect 2

Mogu. Nema izlaza na net.
Hvala!
Sećam se kad je izašao onaj prvi paket DLC-ova, pa su se neki žalili da im ne radi giveme2entitlements, a onda je ubrzo izašao neki prerađeni koji je dozvoljavao biranje network adaptera (?), pa zato pomislih da ima neke veze sa internetom.

bem li ga, kasumi mi traži da ubacim disk a patchovao sam sa onim giveme2entitlements.exe

Taj DLC update-uje igru na v1.01, pa ti treba i odgovarajući lekić.

Imam jedno pitanje ljudi...odma da kazem,ko nije presao igru da ne cita dalje,jer slede spoiler-i
Igram po 2.put Me2 ... i primetio sam nesto chudno,pa da vidim sta drugi misle.
Problem je u stvari u pitanju,i to sa onim Paragon/Renegade inspirisanim plot dialogom (znate,onaj dialog u crvenoj i plavoj boji). Stvar je u tome da tokom par plot vezanih dialoga su mi obe P/R opcije bili zatamljene tj zakljucane.Npr upravo igrao Tali-jevu misiju,i na kraju sudjenja kada trebam da podnesem dokaze,oba P/R diagola su bila zakljucana.Igrao sam tu misiju 3 puta,1. sve paragonski,2.sve renegade-ski a 3.mesano (p.s. a na pocetku sudjenja su mi ti P/R dialozi bili ponudjeni,ima ih 2... ) i svaki put taj zadnji (ima 3 ukupno) set P/R opcija zakljucani...
Onda kad sam radio Samarinu misiju,ista prica...Pricam sa morinth (cerkom od Samare) i prva 2 dialoga sam mogao da izaberem P/R dialog ,a kad je dosao rek na 3.zakljucano (opet,pred vaznu odluku...ffs).
Zasto ? ima neko ideju?
A posto mi lik import iz Me1 (glupo mi bilo import iz Me2...) imam visok P/R ..evo slika : http://i42.tinypic.com/ajw12o.jpg

Očigledno ti nije bio dovoljno visok paragon ili renegade rating da bi dobio te opcije.

Nije dovoljno visok, ne znam tacno koliko treba, ali znam da kada sam jednom picio sa neimportovanim karakterom da isto nisam mogao a imao sam barem 60-65% pune skale. Lupicu cifru, ali mislim da ti za Samaru treba barem 80%, verovatno i nesto vise. Dok za Tali trebalo bi da ti je dovoljno da popunis 3 polja, ja kada sam zapoceo njen kvest imao sam ih skoro pune i tokom kvesta za presao za nesto malo.

Takodje nije problem imati opciju iako si importovao iz ME1, ali ti je previse Paragon poena otislo na Renegade.

Poslednja izmena:
Ah znao sam .... >_> hvala na input-u ljudi :)
Trebao sam se fokusirati ili na paragon ili na renegade ...al dobro,zato uvek postoji 3. sreca :D
Sad samo ostaje dilema dal da se skontam sa Jack/Mirandom ili Tali ...hmm ... ;)

Tako je i bilo ^^
Znas,koliko je god Tali slatka i misteriozna,posto ne znamo kako izgleda,a to u sebi ima svoju privlacnost... kako mozes to da poredis sa :
2dtc7f9.gif

Kudos,onom ko je napravio ovo :D

Samo da javim da bi dutra trebalo da izadje Equalizer Pack DLC

uber kul, a gde to da nabavim... msm kad instaliram pack ?

Eh mislim ,presao sam 3x ME2 >_> a ovaj DLC i nije nista posebno,pogotovo sto sam koristio samo BDArmor (ftw!) ... bolje da su ubacili neke dodatne post"-suicide mission" misije...cak i ne moraju da budu vezane za glavnu pricu...samo zelim izgovor da vidim to slatko mirandino *cenzura* :d hehe

@tesla : pak kad instaliras DLC,u slucaju ovaj,znaci dodatci za N7 armor,odes npr u svoju kabinu,i u Customize appearance mozes birati tipove armora i njegove dodatke...

Mass effect film

Mass_Effect_revelation4.jpg

Producenti blokbastera The Dark Knight i Spider-Man su se udružila na ekranizaciji akcionog RPG hita Mass Effect. Thomas Tull i Jon Jashni iz Legendary Pictures studia su otkupili pravo na filmove bazirane na Mass Effect igrama, dok će za distribuciju biti zadužen Warner Bros. Producenti trenutno pregovaraju sa Mark-om Protosevich-em oko pisanja scenarija, čovekom zaduženog za filmove I Am Legend i Thor filmove.Više detalja: IGN.

To bi moglo dobro da ispadne, iako verovatno neće :)

Igrica je neverovatna. Nisam se ovako zabavio od KOTOR II !
Prešao sam igru relativno brzo, za dva dana. Svi su mi bili lojalni osim Mirande i querinake Kali.
Samo sam "navatao" onu Jack. Mislim da sam se zeznuo što sam prvo odigrao Mirandinu misiju, pa misiju od Jacka, jer nakon toga sam stao na stranu od Jack i Mirnda me je zamrela. Znači prvo treba da se odigra misija sa Jack, pa onda tek sa Mirandom, ako hoćete da vam obe budu lojalne.
Upgrejdovao sam ship i oružja, niko mi nije poginuo u prelazu kor O4, ali je Kali (ili Tali, zaboravio sam) poginula kada su se zatvarala ona vrata. Prefostavljam da je zbog toga što mi nije bila lojalna.
Nisam trebao da je branim na suđenju, I should let bitch hang! Onda bi mi bila lojalna...

Sve u svemu vrh igra!

Poslednja izmena:
Mogu obe da ti budu lojalne samo sto treba da imas visok Paragon/Renegade, da bi ti ostale posle svadje lojalne.

Unloyal Bitches :d

E bas sam se razocarao u Kasumi i Zaeed-a.
Krenuo da predjem igru na Insanity (pre sam jednom poceo pa odustao posle par nivoa), i dodjem u Collector Base. Oboje su mi lojalni, i Kasumi zagine kada treba da zatvori vrata na prvom delu (znam da su za ovo Tali i Legion sigurice, ali reko ajde da probam sa njom posto je kao tech expert da ne bude da prelazim uvek sa istim likovima). Zaeed je doduse preziveo prvi deo (kao trebalo bi da je skilled pa sam ga stavio da isprobam umesto Garrus-a), ali na drugom delu kada se predju husk-si zagine.
Sad moram ceo nivo da vrtim ispocetka, a ovaj poslednji nivo ima par zeznutih deonica.

Zavrsih konacno.
Sada je pun internet mogucih kombinacija glumacke postave, evo jedne:

masscast-500x437.jpg

^ Kombinacija je odlicna, za sve sem za sheparda :D nekako mi je taj lik iz LOST-a tunjav :)

Hahah, dream on...
Plus sto je najbolja riba pod skafanderom...dobra fora:D

Zavrsih konacno.
Sada je pun internet mogucih kombinacija glumacke postave, evo jedne:

Do jaja, Olga bi taman "sela" kao Tali zbog čudnog naglaska.
@Gorth - ja mislim da bi Fox bio taman pošto je meni Shepard što ti kažeš "tunjav" pa su taman :D

P.S. Martin Sheen kao Illusive Man, negde na kraju prvog filma kao teaser za nastavak.

Poslednja izmena:
Uz sve mane, ne mogu da zamislim nikog drugog osim M. Foxa da glumi sheparda.

Btw, ko je ova Ashley? *** stvarno ista je, pure win :D

Ashley je Erica Cerra poznatija kao Jo iz Eureke.
Tali ne bi trebalo uopšte menjati pošto je uloga "pod maskom". Ja bih zadržao fenomenalnu Liz Sroka koja pozajmljuje glas u igri.

A Shepard zna se ko treba da igra.:D
Mark2S.jpg

Poslednja izmena:
Vrh Dno