Sta se ovde radi ?
Level Hideout, posle povratka kod devojke.
Nemam nista od oruzija, healta, ne radi eagle eye ?
I ja sam se ovde zaglavio, a na dasku iznad glave ne mogu da skočim. Zna li neko u čemu je fora???
ne znam jel bag ili sta vec....ali stigao sam do venecije, nasao sam fazon 2 kodexa...odnesem kod leonarda, ide ona sekvenca '....here take it' i nakon toga se pojavim ispred vrata, nema nikakve promene niti obavestenja....kapiram da treba nesto da se desi
znaci stanes ispod daske , kao sto je na slici u komentaru koji si citirao, okrenes se ka konzoli i samo drzis desni klik u udaris space bez ikakvih movement komandi![]()
Da li jos neko ima problema sa periodicnim zamrzavanjem igre na par sekundi?
Da li jos neko ima problema sa periodicnim zamrzavanjem igre na par sekundi?
Jel` uspeo ko da se popenje ovde?? Ova grozomorna kula je u Veneciji i nema šanse da se popenjem na viewpoint...
Jel` uspeo ko da se popenje ovde?? Ova grozomorna kula je u Veneciji i nema šanse da se popenjem na viewpoint...
Ima vise takvih, moze. Jesi li naucio onaj "advanced" potez penjanja ? Da skocis pa se uhvatis ?
Sad bolje pogledah sliku, ides stranom desno od grede na vrhu, pa posle predjes ispod grede. Bas si snimio deo, lepo se vidi kuda da ides, koristi skok-hvatanje za ivicu...
Jel stigao neko do "PALAZZO DUCALE DI VENEZIA" na tom mestu se nalazi jedan od šest artifakta za a otključavanje Altairovog štita, četiri vremenske poluge koje se otvaraju skakuranjem unaokoloi nije mnogo teško, kada se sve četiri odrade otvara se pod gde se nalazi grobnica ili šta već, ali kada se dođe do lobanje ne pojavljuje se "INTERACT" taster, tako da je najverovatnije bug, dalje nema jer izlaska iz crkve nema dok se ne odradi zadatak ..... anyone ??
![]()
Znam za tu kulu...Nalazi se na sred onog velikog trga u Veneciji...I ja sam se malo mucio ali u sustini je lako se popeti...Pored te kule imas malu kucicu na koju se popenjes pa onda ides uz kulu nekih 10 metara pa onda kad ne mozes vise gore da ides odnosno kad nemas za sta da se uhvatis ides na drugu stranu kule pa onda opet gore pa opet na stranu i sve tako do vrha...Samo dobro obrati paznju za sta mozes da se uhvatis....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari