Šta je novo?

Assassin's Creed 2

Izgleda da jeste, mozda i on nesto rade.....

Nego ja sam presao, i svaka misija i viewpoint i sporedne misije, sve je radilo sa onim serverom 0.41 ne znam koji je values ali sve radi s njim provereno.

Polako zavrsavam 8 sekvencu i u odnosu na 1 deo je definitivno bolja igra, manje je repetitivna, ubacili su fast travel i mnogo vise ima assassination misija o cemu se ova igra upravo i radi.

Feeling u koriscenju hidden blade-a je po meni fenomenalan, mogao bih tako da ubijam po ceo dan :D.

Jedna stvar me samo interesuje, kad se rade counter hits on ponekad uradi 1 hit kill, jel postoji neki odredjeni timing za to kada treba pritisnuti taster za udarac da bi uradio takav counter ili je to random?

Poslednja izmena:
To je kod slabijih protivnika, jaci ce odbiti napad, takodje jace protivnike neke ne mozes da razoruzas, postoje tri vrste oni brzi sto drze noz, oni s kopljem i oni veliki sa sekirom ili macem.
One brze njih najlakse ubijas sa counter kill-om, protivnike sa kopljem malo teze najbolje da prebacis na gole ruke i ides counter on im uzme koplje i ubije ga, one velike izbegavas na space pa udaras dok im ne istrosis energiju, ali desavalo mi se i njih da ubijem sa counterom iz prve ili ih razoruzam ali ne uvek, to mislim da je random.... Jedino one sa dugim kopljima mislim da nije moguce sa counter kill-om ubiti tako iz prve....
A imas i one vojnike mada njih ima u pocetku koje mozes da ubijas iz prve oni nose slabo naoruzanje obicne maceve ili slabe buzdovane, takvi su strelci po zgradama. Ali pri kraju igre ce sve vise biti one tri vrste specijalnih protivnika.

Poslednja izmena:
Sta se ovde radi ?
Level Hideout, posle povratka kod devojke.
Nemam nista od oruzija, healta, ne radi eagle eye ?

I ja sam se ovde zaglavio, a na dasku iznad glave ne mogu da skočim. Zna li neko u čemu je fora???

I ja sam se ovde zaglavio, a na dasku iznad glave ne mogu da skočim. Zna li neko u čemu je fora???

znaci stanes ispod daske , kao sto je na slici u komentaru koji si citirao, okrenes se ka konzoli i samo drzis desni klik u udaris space bez ikakvih movement komandi ;)

:laugh: evo malo slicica iz igre i prvi bug na koji sam naleteo xD

Prilozi

• AssassinsCreedIIGame 2010-04-10 12-05-11-30.jpg
    AssassinsCreedIIGame 2010-04-10 12-05-11-30.jpg
    436.8 KB · Pregleda: 70
  • AssassinsCreedIIGame 2010-04-10 15-42-36-61.jpg
    AssassinsCreedIIGame 2010-04-10 15-42-36-61.jpg
    317.9 KB · Pregleda: 62
  • AssassinsCreedIIGame 2010-04-11 04-11-31-82.jpg
    AssassinsCreedIIGame 2010-04-11 04-11-31-82.jpg
    427.6 KB · Pregleda: 58
  • AssassinsCreedIIGame 2010-04-11 04-25-53-35.jpg
    AssassinsCreedIIGame 2010-04-11 04-25-53-35.jpg
    355.5 KB · Pregleda: 62
  • AssassinsCreedIIGame 2010-04-11 04-26-58-26.jpg
    AssassinsCreedIIGame 2010-04-11 04-26-58-26.jpg
    505.1 KB · Pregleda: 75
Poslednja izmena:
ne znam jel bag ili sta vec....ali stigao sam do venecije, nasao sam fazon 2 kodexa...odnesem kod leonarda, ide ona sekvenca '....here take it' i nakon toga se pojavim ispred vrata, nema nikakve promene niti obavestenja....kapiram da treba nesto da se desi

ne znam jel bag ili sta vec....ali stigao sam do venecije, nasao sam fazon 2 kodexa...odnesem kod leonarda, ide ona sekvenca '....here take it' i nakon toga se pojavim ispred vrata, nema nikakve promene niti obavestenja....kapiram da treba nesto da se desi

Koliko se secam, on ih tu samo desifruje, pa sad mozes da ih odneses na zid, ne dobijas uvek nesto novo. Ne mogu da se setim da li pise u Inventory da li sifrovane ili ne, sigurno pise koliko ih imas kod sebe...

Sve te kodekse moras da desifrujes, i na kraju igre da ih imas 30, mislim mozes i samo da skupljas, pa na kraju odneses Leonardu da desifruje, bez toga nece moci poslednja misija da se igra, znaci bitno da skupis 30 kodeksa i na karaju ce to biti mapa....
Inace nista ne dobijas, koliko se secam dual blade i otrovni se dobija i pistolj, i nista vise...

sa svake 4 desifrovane stranice se dobija po jedna kockica za "health".

Upravo zavrsih igru i otkrio sam "istinu". cini mi se da ce treci deo biti veoma zanimljiv.

znaci stanes ispod daske , kao sto je na slici u komentaru koji si citirao, okrenes se ka konzoli i samo drzis desni klik u udaris space bez ikakvih movement komandi ;)

Prešao. Hvala. Kakva smorna situacija.

Braca rusi opet u igri! :D
Novi server 0.44

Da li jos neko ima problema sa periodicnim zamrzavanjem igre na par sekundi?

Jel` uspeo ko da se popenje ovde?? Ova grozomorna kula je u Veneciji i nema šanse da se popenjem na viewpoint...

Prilozi

• AssassinsCreedIIGame 2010-04-11 15-45-50-89.jpg
    AssassinsCreedIIGame 2010-04-11 15-45-50-89.jpg
    197.4 KB · Pregleda: 84
  • AssassinsCreedIIGame 2010-04-11 15-47-25-41.jpg
    AssassinsCreedIIGame 2010-04-11 15-47-25-41.jpg
    186.1 KB · Pregleda: 88
Jel` uspeo ko da se popenje ovde?? Ova grozomorna kula je u Veneciji i nema šanse da se popenjem na viewpoint...

Kreces od strane gde su vrata u podnozju, kao neka terasa, pa onda na jednom mestu predjes na desnu stranu u odnosu na tu, pa posle joe jednom desno i zavrsis na kontra strani. Ako nece da predje na drugu stranu, vrati se korak dole, pa ponovo probaj, zna da se zaglupi...

Gore ti je i jedan deo za Truth video

EDIT: Izgleda da to nije ona na koju ja mislim. Ali svakako moze :D
Ako ne ide i dalje, daj mapu...

Poslednja izmena:

Sad bolje pogledah sliku, ides stranom desno od grede na vrhu, pa posle predjes ispod grede. Bas si snimio deo, lepo se vidi kuda da ides, koristi skok-hvatanje za ivicu...

Znam za tu kulu...Nalazi se na sred onog velikog trga u Veneciji...I ja sam se malo mucio ali u sustini je lako se popeti...Pored te kule imas malu kucicu na koju se popenjes pa onda ides uz kulu nekih 10 metara pa onda kad ne mozes vise gore da ides odnosno kad nemas za sta da se uhvatis ides na drugu stranu kule pa onda opet gore pa opet na stranu i sve tako do vrha...Samo dobro obrati paznju za sta mozes da se uhvatis....

Ima vise takvih, moze. Jesi li naucio onaj "advanced" potez penjanja ? Da skocis pa se uhvatis ?

Sad bolje pogledah sliku, ides stranom desno od grede na vrhu, pa posle predjes ispod grede. Bas si snimio deo, lepo se vidi kuda da ides, koristi skok-hvatanje za ivicu...

Pokušao sam da se popenjem pre nego što me je onaj Antonio naučio skok-hvatanje, a ta kula je bilča jedan od zadataka za vežbu. Sad sam to prošao lako...

Jel stigao neko do "PALAZZO DUCALE DI VENEZIA" na tom mestu se nalazi jedan od šest artifakta za a otključavanje Altairovog štita, četiri vremenske poluge koje se otvaraju skakuranjem unaokolo :) i nije mnogo teško, kada se sve četiri odrade otvara se pod gde se nalazi grobnica ili šta već, ali kada se dođe do lobanje ne pojavljuje se "INTERACT" taster, tako da je najverovatnije bug, dalje nema jer izlaska iz crkve nema dok se ne odradi zadatak ..... anyone ?? :)

Poslednja izmena:
Da kazu da u jednoj ne mozes interact. Skini poslednji values fajl. Mislim i da je gotov, 1904. Kazu da radi sve.

Radi i sa starijim values sve, to ti je do toga sigurno.... Skini najnovije...

Jel stigao neko do "PALAZZO DUCALE DI VENEZIA" na tom mestu se nalazi jedan od šest artifakta za a otključavanje Altairovog štita, četiri vremenske poluge koje se otvaraju skakuranjem unaokolo :) i nije mnogo teško, kada se sve četiri odrade otvara se pod gde se nalazi grobnica ili šta već, ali kada se dođe do lobanje ne pojavljuje se "INTERACT" taster, tako da je najverovatnije bug, dalje nema jer izlaska iz crkve nema dok se ne odradi zadatak ..... anyone ?? :)

eee tacno ovde sam i ja zaboo...izludeo sam na kraju :D
takodje ona misija sa pracenjem gondoljera mi nije radila(assassination contract)

*ae neka mi neko baci na pm link za najnoviji value fajl.....

Poslednja izmena:
Hmmmm, po meni igra baš nije najbolja za igranje preko kontrolera. Znam da će sad neko reći da je to čista konzolaška igra, ali meni kontrole ne pašu.

Jedno pitanje samo...Je li igra duža od prvog dela, tj da li ima više da se igra?

Duza je.

Znam za tu kulu...Nalazi se na sred onog velikog trga u Veneciji...I ja sam se malo mucio ali u sustini je lako se popeti...Pored te kule imas malu kucicu na koju se popenjes pa onda ides uz kulu nekih 10 metara pa onda kad ne mozes vise gore da ides odnosno kad nemas za sta da se uhvatis ides na drugu stranu kule pa onda opet gore pa opet na stranu i sve tako do vrha...Samo dobro obrati paznju za sta mozes da se uhvatis....

I ja sam odmah pomislio da je ta kula u pitanju i isto mu to objasnio, ali ako pogledas bolje videces da je u pitanju druga kula...

Nazad
Vrh Dno