Šta je novo?

NBA 2K10

Šta je uopšte D-League i kakvu ulogu ima u "Franšizi" (asocijaciji), osim što tamo kao igraju neki igrači koje možete da angažujete?

Šta je uopšte D-League i kakvu ulogu ima u "Franšizi" (asocijaciji), osim što tamo kao igraju neki igrači koje možete da angažujete?

Evo zvanicnog sajta za edukaciju www.nbdl.com
Ta liga je namenjena igracima koji nisu mogli da nadju angazman u nba klubu pa se nadaju da ce ih neki klub pozvati ako pruzaju dobre partije. Dosta igraca ove godine je dobile ugovore u nba ligi, neki na 10 dana, neki do kraja sezone.
Neki od njih su: Sundiata Gaines, Reggie Williams, Chris HUnter, Alonzo Gee, Mustafa Shakur, Cartier Martin, Earl Barron........
takodje nba timovi mogu da salju rukije i sofmore tamo na kaljenje.
A zasta nbdl sluzi u asocijaciji ne znam sem sto mozes da angazujes igraca odande

Pozdrav svim igracima 2K10,imam problem sa igranjem igra mi pomalo secka ,probao sve i u configu ,malo bolje radi ali i dalje nece sve na high,nije toliko tecno,cudno mi je posto mi je grafa gtx260 sonic,ali moguce da mi je slab procesor athlon x2 250 na 3,4ghz..Da li neko ima resenje?

Može da bude Win, mogu drajveri za grafiku ili bilo šta drugo (zvučnu npr.), da li ti nešto opterećuje CPU (vidi u task manager-u, meni sa 2.75Ghz zauzetost CPU-a je oko 80%)? Najbolje bi bilo da probaš da instliraš još 1 (drugačiji) Win da drugu particiju pa iz njega pustiš igru...

Inače da se pohvalim, već nekoliko dana cepam igru na HoF nivou + neki realniji (teži) slajderi, znatno je teže (manje poena dajem) i realnije (više se maši, imam manje asistencija a više skokova pa i blokada) i ako još nisam pečovao ovaj moj primerak. :)

Pozdrav svim igracima 2K10,imam problem sa igranjem igra mi pomalo secka ,probao sve i u configu ,malo bolje radi ali i dalje nece sve na high,nije toliko tecno,cudno mi je posto mi je grafa gtx260 sonic,ali moguce da mi je slab procesor athlon x2 250 na 3,4ghz..Da li neko ima resenje?

PLayer details na medium i poletece igra, al onda nema vijorenja dresova dok igrac trci

Jedno pitanje: skoro sam instalirao Windows 7 x64 i u igri nemam vise zvuk komentatora, niti se cuje tapkanje lopte, niti zvuk postizanja kosa (tj mrezice).. Ima li neko isti problem i jel uspeo da resi? Na XPu su se culi svi zvukovi.

Da li ste probali Evroliga patch?

Naravno. Imam i u igri, cuje se publika, muzika pozadinska itd, al nemam ove sto sam nabrojao.

Malo je glupo pitanje, ali, pošto i ja pičim na Win7 x64 i sve radi bez problema, mogu da budu samo dve mogućnosti:
1. Imaš podešavanja nivoa zvuka u igri, svaki segment ponaosob, pa vidi da ti nije nešto utišano.
2. Možda drajver od zvučne karte nije najnoviji. Ali ako ostale igre se "čuju" dobro, onda nije to u pitanju.

Koje od akcija koristite kako biste izgradili poziciju za 3 poena?Sjajno su odradili taj aspekt igre...Preko ruke trojka jednostavno ne ulazi, kao i u pravoj kosarci.

Bek prenese loptu na drugu polovinu terena, krene ka čuvaru pleja i odvuče ga zajedno sa svojim čuvarom. Plej ostaje sam na liniji i samo mu treba dodati loptu. :)
To mi je jedina sigurna "kombinacija" kad je izjednačeno ili gubim.
Kada vodim onda me često udvajau i lako napravim mesta za 3-cu...

Probaj da izduvas prasinu iz celog komp-a. ;) Tako je nekima onda PES lepo radio.

Malo je glupo pitanje, ali, pošto i ja pičim na Win7 x64 i sve radi bez problema, mogu da budu samo dve mogućnosti:
1. Imaš podešavanja nivoa zvuka u igri, svaki segment ponaosob, pa vidi da ti nije nešto utišano.
2. Možda drajver od zvučne karte nije najnoviji. Ali ako ostale igre se "čuju" dobro, onda nije to u pitanju.

Da, nego ovo pod 2. me zanima. Ubih se trazeci opciju za zvuke u igri i nisam mogao dan nadjem :S: Moze mala asistencija oko toga? :)

CLUTCH znači to da AI igre ne dozvoljava velike razlike, nego su rezultati uvek "tesni" na veštački način.

Malo pre sam gledao, za sve vreme koje igram ovu igru je upaljen? :)

----------

Evo da odgovorim i sam sebi, ako vi ne znate:
Zašto su neka slova siva, neka crvena a neka zelena?

Siva slova su dok ne pustite skauta da "snimi" igrača. Crvena su pre zelenih, nisu sasvim sigurna. Zelena su "100%" tačna. Obično zelena se dobiju posle 2 ili više puta "skautinga".

Da, nego ovo pod 2. me zanima. Ubih se trazeci opciju za zvuke u igri i nisam mogao dan nadjem :S: Moze mala asistencija oko toga? :)

Slike govore više od reči...

A ako si mislio na zvuke za igru u drajverima, tako nešto ne postoji, samo instaliraj najnoviji drajver za zvučnu i to je to...

Prilozi

• nba2k10 2010-04-12 18-51-16-78.jpg
    nba2k10 2010-04-12 18-51-16-78.jpg
    125.2 KB · Pregleda: 33
  • nba2k10 2010-04-12 18-51-34-68.jpg
    nba2k10 2010-04-12 18-51-34-68.jpg
    120.2 KB · Pregleda: 34
  • nba2k10 2010-04-12 18-51-39-98.jpg
    nba2k10 2010-04-12 18-51-39-98.jpg
    119.4 KB · Pregleda: 27
  • nba2k10 2010-04-12 18-51-45-64.jpg
    nba2k10 2010-04-12 18-51-45-64.jpg
    108.4 KB · Pregleda: 37
Poslednja izmena:
Slike govore više od reči...

A ako si mislio na zvuke za igru u drajverima, tako nešto ne postoji, samo instaliraj najnoviji drajver za zvučnu i to je to...

E hvala ti, to sam trazio :) Tu je sve dobro podeseno. Skontao sam da je do podesavanja u drajverima za zvuk (instalirao najnovije). Ja sam bio podesio (da bih cuo subwoofer) kao da imam 5.1 sistem, s tim sto sam iskljucio 2 zadnja zvucnika koja nemam (imam 2.1 sistem). Tako da sam sad stavio na stereo i sad cujem sve zvukove. U svakom slucaju hvala na pomoci :)

Poslednja izmena:
Prilikom Quick game-a sam imao bug da se pojavi samo jedna petorka. Bug se otklonio tako sto sam odigrao jednu utakmicu u Situation modu! Eto...

Kakva igra...juče izgubim od Dallasa sa 20 razlike, danas sa istom ekipom (Orlando) konstantno vodim protiv Lakersa sa 30-40 poena prednosti.

Svejedno, da li imate neki link sa savetima kako da unapredim igru?

Kakva igra...juče izgubim od Dallasa sa 20 razlike, danas sa istom ekipom (Orlando) konstantno vodim protiv Lakersa sa 30-40 poena prednosti.

Svejedno, da li imate neki link sa savetima kako da unapredim igru?

Za pocetak stavi slajedere za trojke na 42,a ostale slajdere za sut smanji na 45 , ukljucujuci tu i Dunk in traffic.I kompu i tebi :) Tada ce ti procenat suta biti izmedju oko .450 .Takodje povecaj Charging foul na 55 i Gamespeed na 52.Ovime ces dobiti dosta realniju igru.Bar za moj ukus.

Poslednja izmena:
Jel moze neko da mi okaci podesavanja iz slajdera koji se pokazao kao najrealniji?? I trebaju mi podesavanja za faulove. Ne mogu da skinem sa servera, ne moze da se konektuje :wave:

Za pocetak stavi slajedere za trojke na 42,a ostale slajdere za sut smanji na 45 , ukljucujuci tu i Dunk in traffic.I kompu i tebi :) Tada ce ti procenat suta biti izmedju oko .450 .Takodje povecaj Charging foul na 55 i Gamespeed na 52.Ovime ces dobiti dosta realniju igru.Bar za moj ukus.

Mislio sam generalno na savete vezane za to kako da što bolje igram odbranu i napad. Trenutno sam na Pro težini koja mi izgleda sasvim dobro leži, koristim Albysove slajdere, na četvrtini od 10 minuta imam sasvim realne rezultate.

Mislio sam generalno na savete vezane za to kako da što bolje igram odbranu i napad. Trenutno sam na Pro težini koja mi izgleda sasvim dobro leži, koristim Albysove slajdere, na četvrtini od 10 minuta imam sasvim realne rezultate.

Obrisi te Albys slidere,posto su ocajni.Niko ne moze da napravi slidere koji ce ti potpuno odgovarati,to moras sam da uradis.Nije nikakva mudrost,potrebno je 30 minuta. Sto se napada tice idi u practice i nauci par akcija,olaksace ti napad znacajno.Za odbranu mozes da probas da kontrolises samo jednog igraca,npr. Centra ili Forward-a.:)

Poslednja izmena:
I ovi najnoviji za patchovanu verziju igre? Nemam pojma,mrzi me da sam podešavam tolike parametre. Jedino sam smanjio težinu šutiranja bacanja na default vrednost od 50, jer ih inače vrlo slabo gađam.

Utakmice mi strašno variraju, u stanju sam da pobedim Lejkerse sa 30 razlike, a onda da izgubim of Filadelfije i slično. Sad sam izgubio od Bostona 101-99, gubio sam 19 razlike na poluvremenu, na kraju promašio šut za 3 za pobedu. Mislim da sam uspeo da se istreniram da se više uopšte ne nerviram. Kompu nekada jednostavno sve ulazi ma šta radio, pomirio sam se sa tim.

Da li u odbrani vredi igrati nešto drugo sem čoveka na čoveka?

Ma da i te za patchovanu verziju.:) Ume da budeo veoma frustirajuce,ali *** to se dogadja i na pravom terenu.Zato ja najvise igram PvP,bar znam da me covek pobedio.

Ja cesto igram 2-3, menjam zavisi protiv kakve ekipe igram.Mada u 90% slucajeva man on man.

Poslednja izmena:
Uz sve nedostatke ,kojih svakako da ima ne mali broj, ovo je po meni najkompletnija i najbolja sportska simulacija do sada uradjena.Ranije su me PES4&5 prosto terali da pauziram igru,pustim Replay i odusevljavam se animacijom,detaljima i potezima, a to se isto desava i sada sa NBA 2K10.

Kod snimanja Replay-a pri igranju sa joypad-om pise da se pritisne LC.Koje je to dugme, sta je to? F3 nece da mi prihvati preko tastature...

Jel ima neko problema sa ovom igrom na W7? Meni nesto slabo radi, fps bude oko 40-50, pa i nije bas igrivo. Ali kako god da namestim ista je ova situacija, pa kontam da je do *****nog refresh ratea, kao i sa PES-om. Probao sam preko ATT da namestim refresh rate na 60Hz i onda je lepo radilo, ali u zadnje vreme mi ni to ne pomaze. Ima li neki patch,fix, stagod? Od ovog finala mi se igra ponovo NBA :)

Nazad
Vrh Dno