Šta je novo?

Assassin's Creed 2

jel ima neki nacin da se sacuva novija verzija launchera? npr ocu drugaru da pozajmim igru ali on mena internet pa nece moci da updejtuje laucher?

Jel ja tripujem... ili se i ovo "rusko" igra online ? Ili samo zeznes server na pocetku ?
:trust:

Poslednja izmena:
Jel ja tripujem... ili se i ovo "rusko" igra online ? Ili samo zeznes server na pocetku ?
:trust:

Mislim da nije online.Kad onaj tekst kopiraš u hosts datoteku onda se igra usmjerava na localhost odnosno na IP adresu 127.0.0.1 što je vaš PC i to bez neta.

Koliko sam mogao da vidim igra je trenutno igriva do sequence 6 memory 3 kada glavni lik treba da spase neku zenu i da je ukrca na camac. Radi se, radi se.:banana:

Ja na pocetku tek, treba da skupim 4 neka svitka i nikako da nadjem cetvrti!!!

Ima li neko ideju zasto mi ne radi server.exe? Error executing program mi izbaci, imam framework i biblioteke instalirano. :/

Edit: C++ libraries je noviji, dok je framework 2.0, treba najnoviji netframework?
Edit2: Predpostavljam da je vecina ovde na Win7, koji vi framework imate ako imate uopste? Nigde u readme-u ne pishe da treba...pfftt.

Poslednja izmena:
Koliko sam mogao da vidim igra je trenutno igriva do sequence 6 memory 3 kada glavni lik treba da spase neku zenu i da je ukrca na camac. Radi se, radi se.:banana:

jel mozes da okacis tvoj value fajl,ja mislim da meni moze samo do sekvence 5

aha,tenk ju :)

Ako moze neko na PM da mi posalje link za pravi, bio bih jako zahvalan! :)

Moras da budes na Internetu i pokrece se sa Server.exe! Ako si uradio ovim redosledom, mora da radi!!!

Otkrio sam zasto me zeza, nece da mi Updejtuje Launcher na ver 1.0.0.115. Ne znam zasto, ali nece.
Jel mozes da mi posaljes tvoj updejtovan Launcher, bio bih ti jako zahvalan:wave:

@ Cvele12

Hvala radi super, malo sam igrao super igra :)

Ima li neko ideju zasto mi ne radi server.exe? Error executing program mi izbaci, imam framework i biblioteke instalirano. :/

Edit: C++ libraries je noviji, dok je framework 2.0, treba najnoviji netframework?
Edit2: Predpostavljam da je vecina ovde na Win7, koji vi framework imate ako imate uopste? Nigde u readme-u ne pishe da treba...pfftt.

Bas niko da odgovori?

Cvele jel ovaj host i ovo sto si ti dao, do koje misije s time moze da se igra ?

Cvele jel ovaj host i ovo sto si ti dao, do koje misije s time moze da se igra ?

To ne zavisi od Host file nego od Values koji se nalazi u Server folderu a jos nisam dosao do te tacke gde kaze nema dalje!!!

P.S. Pouzdano znam da za sad moze 5 sati da se igra

Gde namestam da li hocu da se game progres snima na server ili na komp?

Gde namestam da li hocu da se game progres snima na server ili na komp?

Pa kad ti pise Play now imas gore zvezdicu i klikni na nju pa ces videti!

98u29w.jpg

Skinuo sam 2 server emulatora, i bez obzira na redosled server.exe bih trebao da pokrenem. Sumnjam na framework, pa da pitam o5... koju verziju imate? Ili mozda treba da otpakujem sadrzhaj u root igre?
Slichica u attachu:

Probaj da ga Unistall pa da vidis onda! Pazi nijedan Antivirus ne sme da ti bude ukljucen, ni Skyp, a Teamviewer ne sme da ti bude ni instaliran!!!

Taman dok mi se skine ću imam celu igru! Kol'ko dobro!!!

Inače, ajde neko neka kaže nešto o performansama, kako radi i tako to...
Vidim na nforce-u neki likovi imaju apsolutno isti fps na svim podešavanjima sa (pr) gtx275

Kod mene sa svim podešavanjima na maks igra ne spada ispod 30FPS u najzahtevnijim scenama. Mada isključen mi je AA i Vsync.

Poslednja izmena:
Vrh Dno