Jel ja tripujem... ili se i ovo "rusko" igra online ? Ili samo zeznes server na pocetku ?
:trust:
Koliko sam mogao da vidim igra je trenutno igriva do sequence 6 memory 3 kada glavni lik treba da spase neku zenu i da je ukrca na camac. Radi se, radi se.:banana:
jel mozes da okacis tvoj value fajl,ja mislim da meni moze samo do sekvence 5
Da li mora da se pude na Internetu da bi se uradio Update launchera?
Kojim fajlom treba pokrenuti server, nesto mi ne fercera?
Moras da budes na Internetu i pokrece se sa Server.exe! Ako si uradio ovim redosledom, mora da radi!!!
Otkrio sam zasto me zeza, nece da mi Updejtuje Launcher na ver 1.0.0.115. Ne znam zasto, ali nece.
Jel mozes da mi posaljes tvoj updejtovan Launcher, bio bih ti jako zahvalan:wave:
Ima li neko ideju zasto mi ne radi server.exe? Error executing program mi izbaci, imam framework i biblioteke instalirano. :/
Edit: C++ libraries je noviji, dok je framework 2.0, treba najnoviji netframework?
Edit2: Predpostavljam da je vecina ovde na Win7, koji vi framework imate ako imate uopste? Nigde u readme-u ne pishe da treba...pfftt.
Poslacu ti ceo Folder pa samo prekopiraj!!!
5. Iskljuci Antivirus program koji imas i obavezno Skyp
Cvele jel ovaj host i ovo sto si ti dao, do koje misije s time moze da se igra ?
Moze i msn da pravi problem pa da server izbacuje error.
Gde namestam da li hocu da se game progres snima na server ili na komp?
Skinuo sam 2 server emulatora, i bez obzira na redosled server.exe bih trebao da pokrenem. Sumnjam na framework, pa da pitam o5... koju verziju imate? Ili mozda treba da otpakujem sadrzhaj u root igre?
Slichica u attachu:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari