Šta je novo?

Battlefield: Bad Company 2 [Xbox 360 & PS3]

Zasto bas meni uvek ovo mora da se desi, odigrao prvu extra partiju i pred kraj me izbacilo u glavni meni, naravno sve sto sam uradio u partiji je izbrisano, igrao sam nekih desetak partija danas i bar tri puta me je izbacio server, ili puko sta vec...
Mislim bas bezveze, igram extra 40 minuta i posle me izbaci u glavni meni bez ikakvog objasnjenja, desava li se ovo cesto kod vas jer ja samo sto sam krenuo online imam lose utiske...

nije samo tebe, i mene je.. a bas je bila partija sa puno poena :wall::wall::wall::wall:

Btw, sta sad da radim, sve klase zakljucane vec 3 dana, moj zivot nema vise smisla... :d :d

u tom slucaju vreme je da nadjes devojku :D

Poslednja izmena:
Ja koliko znam ne mora da se zavrsi partija da bi se azurirala statistika. U toku same partije igra nekoliko puta snima vas rezultat. Bar je moj utisak takav.

Zasto bas meni uvek ovo mora da se desi, odigrao prvu extra partiju i pred kraj me izbacilo u glavni meni, naravno sve sto sam uradio u partiji je izbrisano, igrao sam nekih desetak partija danas i bar tri puta me je izbacio server, ili puko sta vec...
Mislim bas bezveze, igram extra 40 minuta i posle me izbaci u glavni meni bez ikakvog objasnjenja, desava li se ovo cesto kod vas jer ja samo sto sam krenuo online imam lose utiske...

Prikljuci se sad pucanju! Da vidis kako se kolje posle 6,7 lavica. :-devil-:
Veceras su radile i prave prangije, ne znam jel ima zastava u BC2 ? :D

01042010020.jpg

Evo odgovora na prozivku da ne umem bez turreta da igram :)

Uuuu al je radio shotgun he he :)

Igrao sam Recon klasu u toj partiji, i izuzev par klanja, sva ubistva su izvedena istim oružjem (870MCS). Malo mi je zasmetalo što ima samo 4 metka, ali nema veze...

Sta se bre opet desava sa EA serverima ? Nece da se konektuje !?!?

Psiho bre covece idi prtzay malo nesto, ne opterecuj se serverima ostavi PS3:p

Psiho bre covece idi prtzay malo nesto, ne opterecuj se serverima ostavi PS3:p

Hahha,da,da. :D
Nije bre slobodan dan, dodje covek iz kafane i ne rade serveri! Da poludis. :crash:

Da,da pocelu su pimpek merenja i price o kavanju. :D

Kakvi su vam utisci sa Laguna Presa u Rush modu? Meni posle Arice najbolja, bas dobra, a i ona trava kada napadas na poslednju bazu kako lepo izgleda, moze fudbal da se opici :)

Extra mapa, sto je najbitnije ogromna je, mislim cak da je najveca.
Bice sve ove mape iz Conquesta za Rush. Ipak mi je Rush mnogo bolji mod jer je brzi, manje stekarenja. Conquest je meni smor.

Kakvi su vam utisci sa Laguna Presa u Rush modu? Meni posle Arice najbolja, bas dobra, a i ona trava kada napadas na poslednju bazu kako lepo izgleda, moze fudbal da se opici :)

Arica conquest je jedno veliko S**nje po meni,mnogo mala mapa .Igrao sam je samo jednom i gde god se okrenem ono me ubijaju snajperi.Laguna pres je solidna mapa svidja mi se .........

Otkljucao sva, oruzja i klase i sve online trofeje sem onog Kill 5 Friends. 'Ajde da opalimo jednu partiju se izubijamo da skupimo to za platinum ...
PSN: Sinda.

Otkljucao sva, oruzja i klase i sve online trofeje sem onog Kill 5 Friends. 'Ajde da opalimo jednu partiju se izubijamo da skupimo to za platinum ...
PSN: Sinda.

Koja zaraza :) pod hitno je potrebna neka vakcina protiv trophy zaraze :) Zar ti nece biti draze kad ga zaradis na posteno, gde zuris :)

Mali "problem" u igri:
Statistike za oružja M1A1 Thompson i M1 Garand ostaju na nuli ma šta s dotičnim oružjem uradio.

Za sva ostala oružja imam bar bronzanu zvezdu a za ova dva piše da ih nisam nikad upotrebio.
Malo mi otežava osvajanje insignie za sve bronze. :(

Bogami ja sam cesto igrao protiv nasih, jer upadnem na server koji je skoro pun, i onda me baci na drugu stranu jer nema mesta na ovoj gde su nasi, a i zar ne moze bese da se promeni tim u toku partije, da predjes na drugu stranu?

cak sam i ja uzeo taj trofej posteno iako sam stalno kukao da mi se neko podmetne :D. samo prati kad se join-ujes nekom sa liste da li te je bacio u protivnicki tim. ako jeste, noz u ruke i juri :)

EA support kaže da su svesni da M1A1 ima problem sa statistikama i rade na tome.

Pošto sam sve klase i oružja otključao, sada mogu da se ozbiljnije posvetim igri. :)

Nazad
Vrh Dno