Dodatak
Čuven
- Učlanjen(a)
- 16.10.2003
- Poena
- 680
Ljudi, ja sam bio ubedjen da mi je veceras bilo najgore vece u BC2 jer kad sam se prikljucio zaredjao sam sigurno 3 jako lose partije. Onda psiho ode, Kimi ode, ostao je u igri pilac i samo sto sam usao u partiju sa njim on je izasao i malo je falilo da i ja izadjem jer smo bili 9-5 u timovima za nas.
Ja reko ajd taman malo da snajperisem za jos jednu zvezdu i malo malo dodjose timovi na 8-8. I da vidis pocese polako oni da unistavaju nekako jednu po jednu stanicu a ja totalno opusteno, malo snajper, malo m60. Bukvalno nigde nisam trcao vec polako, malo tamo malo 'vamo i dobih ja jos jedno vece sa glinenim golubovima
. Jednoj mukici sam totalno zagorcao vece
Bukvalno solo partija a sreca da sam imao nesposoban tim koji nije uspeo da spase nijednu stanicu osim poslednje 
Bas sreca sto sam ostao iako nisam ocekivao nista posebno.
Ja reko ajd taman malo da snajperisem za jos jednu zvezdu i malo malo dodjose timovi na 8-8. I da vidis pocese polako oni da unistavaju nekako jednu po jednu stanicu a ja totalno opusteno, malo snajper, malo m60. Bukvalno nigde nisam trcao vec polako, malo tamo malo 'vamo i dobih ja jos jedno vece sa glinenim golubovima
Bas sreca sto sam ostao iako nisam ocekivao nista posebno.