Predlazem da na Speedtestu koristite iskljucivo Roubaix servere odnosno kao laksu orjentaciju izaberite Piriz pa drugi server na spisku Roubaix.
Ta ruta je 100% preko Interouta!
@Smallville pa prijatelju ne rade ni torrenti kako treba, rekoh verovatno koristis prilicno lose trackere posto su useri na koje se kacis uglavnom iz nekih Vuk-o****na (da se nasalim sa svojim nickom) ili si bas lude srece pa su svi iza Telije ako su Norvezanini ili Svedjani.
Daj ti ovde lepo screenshot sa listom peerova i sa brzinom koju ti ti peerovi daju sa svakim ip-jem i brzinom koju ti on daje pa da ispitamo tacno ko su oni i kako to tebi radi sve perfektno.
Evo ja sam u kontaktu sa jedno 40 ljudi imam adsl portove na Sezamu, PTT-u telekomu, imam SBB internet na vise lokacija znaci u mom posedu, mislim da sam vise nego kompetentan da kazem i da ocenim stanje stvari realno i 100% tacno.
Zanimljivo je da samo 7 ljudi nema problema a igrom slucaja tih sedmoro je na SBB-u dok svi do jednog(*33) na ADSL-u imaju istovetni problem.
I sad eto pojavio se nas prijatelj Smallville koji nema nikakvih problema u jednom od najgorih Internet dana u istoriji Srbije