Meni je indikativno da su ljudi u razlicita vremena primetili probleme (ovo izgleda zavisi od provajdera). Neki se zale jos od pre 2-3 nedelje i verujem da njima zaista jos od tada ne radi kako treba. Ja zaista do poslednjih nekoliko dana (4 godine unazad) ne mogu da se pozalim na Sezam. A net koristim, za razliku od nekih, i za torrente i druge p2p, download sa jednom konekcijom sa servera, multikonekcijski download, streamnig, surf....prakticno najraznovrsnije moguce i to prilicno izbalansirano. Zanimljivo bi mi bilo da cujem sta su to zapravo ovi banditi uradili i ko se tu fino omrsio, a neko definitivno jeste. Nesto se desilo, jer prica da su, eto, naprasno posle 5 ili koliko godina ADSL-a i njegovog prilicno stabilnog finkcionisanja, odjednom sada "preterali sa brojem korisnika", a da net padne na 15% onoga sto je bio, ta prica ne pije vodu kod bilo koga, sto kaze Vuk "ko je bar malo recit i ima nesto IQ-a". A lepo ce na kraju balade ucutkati one sitnopilicare koji ce biti presrecni sto ce u jednom trenutku za 14€ dobiti 2mbit umesto 1mbit i zaboraviti na sve ovo u roku od nepunih 16 sekundi. Jos ako evro jos malo skoci pa dobiju 2mbit-a za 13€, joooj srece nikad vece!